המשחק של האמרפול

Hammerfall

New member
הספר נפתח שוב, גם הפעם מספר

דפים התחלפו עד שהוא הגיע לדף מסויים ונעצר. שוב האותיות החלו להופיע, אותו הכתב, אותו החומר, אותה המהירות: "נלקחתי מאדוני על ידי גנב שפל בשם פלוריאנוס קוגדיון שהחביא אותי איפהשהו בעיר לאחר המעשה הנתעב. פלוריאנוס עזב את העיר לפני שידע שאני מקולל אך הוא זה שהביא את הצרה על העיר האומללה הזאת. אני מגלה לך זאת כי אני חש ממך כוח רב ואתה תוכל להחזיר אותי לאדוני ולקבל פיצוי רב על טרחתך, את שמו של אדוני לא אוכל לגלות לך אך אוכל לומר לך איך למצוא אותו לאחר שתמצא אותי." הפעם האותיות נשאר קצת יותר מדקה, כנראה כדי לאפשר לך לסיים לקרוא את הכל וכדקה אחרי שסיימת האותיות החלו להימחק באותה הדרך והספר נסגר.

Naruto007

New member
עוד פעם נוטריו לוחש...

"עניינת אותי. אם מה שאתה אומר נכון, אני מוכן לעזור לך לחזור אל אדונך. איפה אוכל למצוא אותך?"

Hammerfall

New member
הספר נפתח, אך הפעם העמודים

אינם מתחלפים והוא נשאר בקלף הראשון והאותיות מופיעות הפעם בכתב יותר מודגש, יותר גדול ופחות עדין, כאילו הדבר נכתב בריגוש, בקוצר רוח והתלהבות "הבאר!" האותיות נשארו כדקה ואז הבהבו למספר רגעים ונעלמו.

Naruto007

New member
נוטריו לוחש לספר

"אני אלך עכשיו. עם תואיל בטובך להתלוות אלי בזמן שאני הולך?" נוטריו קם ופונה לצאת מהפונדק.

Naruto007

New member
נוטריו יוצא החוצה...

ומתחיל בדרכו אל עבר הבאר. מה אני רואה כשאני מגיע?

Hammerfall

New member
כשאתה מגיע לבאר אתה רואה מספר

אנשים סביבה. אלף שעומד ובוהה אל מעמקי הבאר, זוג היושב עם גבם אלייך וגמד העומד מספר מטרים ממך שממלמל משהו ומזיז את ידו בצורות מוזרות. אור מתחיל לנבוע מידו המושטת, האור לאט לאט לוקח צורה של כדור העולה ומרחף מעל ראשו אך לא נעלם, עוד כדור מתחיל לתפוס צורה ולהסתובב מסביב לראשו של הגמד וכדור שלישי מתחיל לתפוס צורה ואף הוא מצטרף ל2 הקיימים בסיבובם מעל ראשו, הגמד מחווה בידו ואחד הכדורים מרחף לאיטו לכיוון הבאר ונעצר מספר מטרים ממנה, השניים האחרים מרחפים אחד לשמאלו של הגמד והשני לימינו.

Hammerfall

New member
נוטריו וקובו ואולי גם דריאן (אם הוא

מרים את ראשו מהבאר) שמים לב שהזוג שישב על שפת הבאר מתרומם, הבחורה נתמכת על ידי הבחור שמתנהג כג'נטלמן מופלא, היא מובילה אותו לפינה המערבית של הבאר ושם היא מחבקת אותו ושניהם נעלמים מעין.

Naruto007

New member
נוטריו מתקרב לבאר

ומסתכל פנימה אל החושך. הוא מטיל קסם מציאת קסמים.

Hammerfall

New member
אך לפני שהוא מצליח להוציא את המילים

הוא מרגיש כוח גדול שואב אותו לתוך הבאר, הוא מרחף בעדינות אך ללא כל יכולת להשתחרר מהאחיזה ויורד מטה מטה אל עמקי הבאר עד שהוא מגיע אל קרקע מוצקה. סביבו הוא רואה התקהלות, יש דמויות משונות בחשיכת הבאר ולאחת מהן יש לפיד דולק.

Naruto007

New member
נוטריו מתעצבן!

"אז ככה אתה עובד אלי?!" הוא צועק, "אשליה ארורה, זו הייתה התוכנית שלך? לשאוב אותי לתוך באר? הראה את עצמך ואת אדונך המכובד!"

HawkEye3

New member
שזה מגניב שהוא הקפיץ את השרשור

של המשחק להתחלה ע"י הוספת הודעה ועוד בהתחלה (מזניב לכבוד צ'סטר ציטה)

למעלה