המשחק של האמרפול

Hammerfall

New member
המשחק נעלם, המשך כאן... ../images/Emo92.gif

גרידו רואה את המלצרית החביבה שלו הולכת לכיוונו של אדם שנראה שרוע על הרצפה ללא רוח חיים ואף שם לב שעוד 2 מלצריות עושות את אותו הדבר, בזמן זה בערך הוא אף שם לב שאלפית נאה למראה מגיעה אף היא אל האדם וממששת את צווארו על מנת לבדוק אם יש דופק, אך לאחר מספר מילים ממלצרית אחרת היא מניחה ל2 המלצריות האחרות לשאת את האדם אל כיוון הדלת שמאחורי הדלפק. ליד המקום ממנו נגרר האדם עומדים מיל וקובו ונראה כי הם משוחחים על נושא כלשהו בעוד מצטרף אליהם אלף לבוש בבגדי מסע, גלימה וחלוק בצבע כחול, שיערו קצר ופרוע למראה. הגברת המבוגרת, לבושת השחורים והנראית כממררת בבכי שאותה בחר לשאול קייל שאלה כלשהי מסתכלת עליו בפנים אטומות, נראה כי היא אינה יודעת על מה הוא מדבר "על איזה יצורים אתה מדבר?" היא שואל בקול חנוק מדמעות. קארין שכוב על גג הפונדק הרעוע והמתפרק, מסתכל למטה אל העיר ורואה את הבתים החרבים, את הכיכר הנטושה, את מה שנשאר מהביניינים החשובים של העיר ובעוד הוא מסתכל הוא לפעמים כאילו רואה אנשים או יותר נכון צלליות של אנשים עוברים ברחובות, לשניה ונעלמים כלא היו, הוא משפשף את עיניו ומסתכל שוב אך אינו רואה דבר, לאחר מספר רגעים פתאום שוב מופיעים משום מקום דוכנים בכיכר העיר ליד הבאר והעיר נראית שוקקת חיים ומלאה אדם ואז נעלמת כהרף עין עם הרוח המזרחית.

dragon zlotnik

New member
דיברתי על היצורים

שריחפו פה לתוך הפונדק, מצטער אני לא מתכוון להפריע לך אומר קייל במהירות לאחר שהוא מסתכל על האישה, ומרחק מעט מהשולחן עדין מביט באישה.

Hammerfall

New member
"יופי, זה בדיוק מה שהיה חסר כאן,

עוד אנשים מטורפים" היא אומרת בקול לועג ומתבכיין ומחזירה את מבטה אל כוס התה שלה, שכעת נראה כי היא כבר לא חמה יותר. היא ממשיכה למלמל לעצמה כל מיני דברים שקייל כבר לא שומע.

dragon zlotnik

New member
אז נפל לקייל האסימון

והוא ננראה לרגע עם מבט של הבנה ואז הוא התעשת, קם ולקבש את גלימתו הכחולה, ויצא לאיזור שהיה האיזור המסחרי של העיר, והתחיל לחפש את הדמויות המוזרות, עם הפטיש בכוננות.

Hammerfall

New member
קייל ומיל יוצאים מהדלת הראשית של

ה"מוקיון" והולכים לכיוון הבאר הנטושה במרכז העיר. מסביבם שקט ושלווה, יותר מידי שקט ושלווה מלבדם אין איש ברחובות, מידי פעם איזה תריס חורק ברוח הקלילה, העיר הזאת נראית נטושה לחלוטין, אם הם לא היו יודעים שיש אנשים בפונדק הם היו מאמינים שאין אף אחד בעיר הזאת. בעוד הם תרים את הכיכר הם רואים צללים מופיעים ונעלמים במקומות שונים בכיכר, אך ברגע שהם מנסים להתמקד באחת הדמויות היא נעלמת ולא משאירה אחריה שום עקבות. הכיכר שקטה וריקה.

dragon zlotnik

New member
קייל מתחיל להתעצבן והוא

מרים את פטישו כלפי מעלה וצועק, "למי מהשודדים הפחדנים יש את האומץ להילחם מולי בדו קרב!" ואז הוא ממלמל "light give me strengh"

Hammerfall

New member
הכיכר נשארת שוממה ושקטה

ושניהם רואים את דריאן יוצא מהפונדק לכיוונם כאשר קייל מרגיש מן קור לא אנושי עובר כמו ברק בגופו ומפיל אותו על ברכיו, כאב ראש חד מציף אותו וכאשר הוא תופס את ראשו בשתי ידיו הוא שומע קול מקפיא עוד יותר, קול חזק וצלול, "הישאר כאן לאחר רדת החשיכה, שחצן! אז נראה מי הפחדן!" כאשר הקול סיים את דבריו קייל פתח את עיניו שנית ומצא שהכל אותו הדבר, השעה היא שעת דימדומים ומיל עומד ובוהה בו.

dragon zlotnik

New member
קייל מתנשף ואז כשהוא נרגע

הוא קם, נכנס לפונדק ומתישב בשולחן בפינה, או אפילו עומד רק שאף אחד לא יתקרב אליו, ומוציא דף ומתחיל לרשום משהו ואז הוא עולה לחדר (מה שקורה אני יסביר לך במסרים)

מיל עוקב אחרי קייל לתוך הפונדק

עדיין תוהה למה קייל נפל פתאום. כשקייל עולה לחדרו הוא פונה אל בעל הפונדק "כשהבחור הזה יצא תשאל אותו לאן ותרשום בבקשה"

dragon zlotnik

New member
קייל יורד בעצבנות,

עם גלימת מסעות על הישירון ועליה תיק די גדול, הוא אומר למיל, "אני ישתדל לחזור עד מחר בערב, אל תחפש אותי, והוא יוצא מהשער ויוצא מחוץ לעיר, והוא קורא לעורב.

"בסדר" עונה מיל

"אני לא יחפש אותך" מיל יוצא מחוץ לעיר וקורא לגל (מל"ד: להזכירך גל עוקב אחרי כל הזמן הוא לא בורח)

Hammerfall

New member
קייל שם לב שמיל עוקב אחריו

בדרכו אל שערי העיר והוא אינו מצליח להתנער ממנו. שניהם מגיעים יחד אל השער אך השער סגור ונעול וחשיכה מתחילה ליפול על העיר. שניהם מנסים שנית לקרוא לשליחים שלהם בצמוד לשער אך שוב אין קול ואין עונה. ______________________________________________________________________ לא אכרפת לי אם הוא בורח או לא, הוא לא מגיע כשאתה שורק לו, הוא לא בעיר ובבקשה אל תתקן אותי שוב.

זה בסדר התכוונתי מחוץ לעיר

"אני מצטער אני בטוח שאתה חושב שעקבתי אחריך אבל רק התכוונתי לדבר עם גל"

dragon zlotnik

New member
מל"ד

ממה השער עשוי? איך הוא נראה? והאם הוא מקיף לגמרי את העיר(אין פרצות? זה עיר נטושה...)

למעלה