המשחק של האמרפול

Hammerfall

New member
שער העיר:

בשעת כניסתכם לעיר השער נראה היה רעוע ועלוב ולא ייחסתם לו חשיבות אך כעת כאשר אתם מסתכלים עליו נראה כי הוא עשוי עץ עבה וחזק בצבע חום שחור, הוא מוצק ואיכותי ביותר, עבודת אומן ונראה כי צריך לפחות 10 אנשים חזקים על מנת להזיזו. העיר עצמה מוקפת חומת אבן גבוהה, עבה, יציבה ותמירה, ללא פתחים או חורים נראים לעין, משום מה גם אותה פיספסתם בעת כניסתכם לעיר. אך אתם כלואים ללא אפשרות לצאת הלילה.

Hammerfall

New member
ברדכו לפונדק הוא עובד על פני

הבאר ורואה בה התקהלות משום מה. הוא רואה אדם בגלימות שחורות עומד ומסתכל לכיוון הבאר. לצידו של האדם לבוש הברדס והגלימות הוא רואה במרחק לא רב גמר עם מחזה מאוד מעניין סביבו, ממולו יש מעין כדור אור קטן וכך גם מספר מטרים מימינו ומשמאלו, סך הכל 3 כדורי אור מרחפים ליד הגמד. באור הקלוש שמפיצים הכוכבים וכדורי האור של הגמד קייל רואה זוג יושב ליד הבאר ואדם הנשען ומסתכל לתוכה. הוא נכנס לפונדק שכעת כמעט וריק מאדם.

dragon zlotnik

New member
הוא עולה לחדר בריצה

ונועל את הדברים שלו בארון והולך מהצד לעבר הבאר עם הגלימה חומה ומקווה שהפטיש הזוהר שלו לא יבלוט מתחת לגלימה והוא מסתכל כמה שיותר מקרוב וכמה שפחות לבלוט כדי לראות מה קורה.

Hammerfall

New member
מיל וקייל שוב נתקלים זה בזה

הפעם הם הולכים יחד לכיכר העיר, אך ההבדל הוא שהפעם כשהם רואים זה את זה פתאום אור חזק מעוור אותם לכמה שניות וקור עז מפיל אותם לבירכיים. לאחר מספר שניות של עיוורון וחוסר תחושה הם מוצאים את עצמם במקום חשוך וקריר יש מעט אור שבוקע מלפיד אחוז על ידי מישהו לא רחוק מהם וישנה דמות ישובה על הריצפה עם הגב אליהם בכיוון הנגדי.

"לעזאזל מה קרה עכשיו"

מיל אומר בעצבנות. מיל פונה לעבר האור ולאיש שמחזיק בו "מי אתה" הוא שואל

dragon zlotnik

New member
אני מנסה

להאיר את המקום עם הפטיש(אם את מסכימה שהוא זוהר אז גם קצת אור במקום חשוך יעשה הרבה אור)גם אם לא אני מקלל בבשקט, ומחליט שברגע שאני יצא מהמקום הזה אני עוזב את העיר המקוללת הזאת. אני הולך לכיוון האיש עם הלפיד ונוגע בו קלות. (עכשיו שכולם נפגשים, צריך שרשור חדש שכולם יהיו בו)

HawkEye3

New member
טוב לדעת שאני עלול ליפול כל רגע...

"למה לא ? הרי זה מצב לגיטימי לחלוטין" חושב לעצמו קארין, ומחזיר את החץ לאשפה בעודו מתחיל לרדת (בזהירות !!!) מהגג, לאחר שירד (בהצלחה ?) הוא מתקרב לאחת מהדמויות שמופיעות לחילופין בככר ושנראית יותר מסבירת פנים מהאחרות, ותוך כדי נגיעה קלה בכתפה שואל : "סלח לי אישי הטוב, תוכל לכוון אותי למקום בו אוכל להרטיב מעט את גרוני ?"

Hammerfall

New member
קארין תופס את המרזב החלוד משמאלו

על מנת לעזור לעצמו לרדת מהגג, הוא תופס אותו עם 2 ידים, מניח את הרגל שלו עליו ו"בום!" גדול נשמע כאשר הוא נוחת על עכוזו ליד פתח הפונדק. הוא משפשף את אחוריו הדואבים מעט אך מתעשת במהירות והולך לכיוון מרכז העיר, ליד הבאר, כשהוא מגיע הוא רואה שהיא שוממה כמו שהייתה קודם, אין נפש חיה.

HawkEye3

New member
שמח שאף אחד לא ראה אותו !!!

נכנס קארין לפונדק בהליכה מהירה (כשהוא משפשף את אחוריו הדואבים) פונה לנוטריו ואומר בקול רציני "לפי מה שאני מבין אתה מתמצא קצת בקסמים, נכון ?" ולפני שהוא מספיק לענות מוסיף קארין "יותר נכון יהיה לשאול אם אתה מתמצא קצת בקללות"...

Illithid

New member
אממם...

האינטרנט של נוטריו התקלקל ולא יעבוד עוד בערך שבוע... אז אל תצפה לתגובה מהירה. דרך אגב, סתם מתוך סקרנות, מאיפה לך שהוא עוסק בקסמים ו/או בקללות?

HawkEye3

New member
ניסיתי לקחת סיכון מחושב

אבל בכל אופן - נוטריו תתעלם מההודעה הקודמת כשתחזור, קארין פשוט חוזר להתיישב בשולחן הקודם שלו ומתבונן ב"לוחם עם השריון", ה"גמד" ומי שמדבר עימם (מילגולדן אבל אני לא באמת יודע את השם שלך...)

Hammerfall

New member
קארין מרגיש מעין רוח פרצים עוברת

דרכו, קור עז וחודר שמזעזע את עצמותיו ואף איכשהו משפיע על ליבו. הוא לוקח נשימה עמוקה ומסתכל סביבו, נראה כי לרגע הפונדק הוא אינו אלא חורבה נפולה ובה אלפית עומדת במרכזו של הפונדק, דמות ישובה ליד שולחן בפינה הדרומית מזרחית של הפונדק על ערמת עפר קטנה, עוד דמות עטופה גלימות ישובה על מספר קורות מימינה של הדמות הקודמת וזהו. אך לאחר עיפעוף קצר בעיניו הפונדק חזר להיות שוקק חיים והריחות חזרו לאפו והדמויות חזרו להיות מקובעות במקומותיהם כפי שהיו קודם. אך משהו נראה מוזר בכיסא שממולו, מעין צללית מרצדת התמקמה שם, קארין שיפשף את עיניו וכשפתח אותן ראה עלמה יפיפה, יופיה פשוט כבש אותו והוא הרגיש כי ליבו עלול להתעלף מרוב התרגשות למראה. עיניה היו עדינות וירוקות עמוקות, כל פניה משדרות חן ונשיות, שיערה פזור בעדינות על כתפיה נראה כגלי זהב בורקים באור הלפידים בפונדק ומגיעה עד הגב שלה, לבושה היה שמלה ירוקה, מבד משי רך העוטף את גופה בהתאמה מושלמת ובהחמאה מושלמת לתוויה המושלמים, השמלה החושפת את כתפיה הלבנות והרכות, עורה נראה רך למגע וריח מתוק של בשמים ושל פירות ממלא את אפך. (בקיצקוצ, מושלמת, מדהימה, מטריפה...) היא נותנת בך מבט משועשע ומחייכת "הכל בסדר אדוני?" היא אומרת בקול פעמונים עדין ומצלצל.

HawkEye3

New member
לאחר שליבו מחסיר עוד כמה פעימות

קארין מתעלם מדריאן, ופונה אל העלמה : "סליחה, מה ?... וודאי גברתי הכל מושלם עכשיו" ולאחר שהות של שנייה או שתיים ממשיך "אוה אבל איפה נימוסיי - האם אוכל להזמין עבורך דבר מה ?"

Hammerfall

New member
"לא, רב תודות לך אדוני"

היא עונה בקולה המהפנט ומסתכלת אל מחוץ לחלון מאחוריה, תנועת הצוואר העדין שלה וריחופן הקל של שערותיה מצמרר את עורך "נראה שעוד מעט ירד הערב," היא אומרת תוך החזרת מבטה אלייך, כשעיניה מסתכלות לתוך שלך אתה מרגיש מאוהב לחלוטין, היא מחייכת, דבר שממיס אותך עוד יותר. "תרצה אולי שאני אזמין אותך לדבר מה אדון נכבד?"

HawkEye3

New member
"מה עלה בדעתך להזמין...

אוי" אמר קארין תוך כדי הנחת יד שמאל על חזהו, "אנא סלחי לי על שלא הצגתי את עצמי, קארין וארדן, נעים מאוד, ועם מי יש לי הכבוד ?" שאל בעודו מושיט את יד ימין לעברה.

Hammerfall

New member
"דוריאנה ספיריטולוס"

היא עונה בקולה המלבב ומחייכת, "אולי תרצה ללכת איתי לטיול בעיר לאחר שהדימדומים ירדו לגמרי והחשיכה תיפול? אני מאוד אוהבת להסתובב בעיר השקטה שלנו לאור הירח והכוכבים"

HawkEye3

New member
"כן, עירנו באמת יפהפיה

עד כדי כך שאדם יוכל לרצות להשאר כאן לנצח...הלא כן ?" אמר קארין (דרך אגב מה השעה ?) "יש לי הרגשה כי טיול בחברתך יהווה סיום מתאים להיום..."

Hammerfall

New member
השעה היא בערך 19:00, 19:30,

שעת דימדומים שכזאת, השמש עומדת להעלם ואור אדמדם כהה מציף את העיר. הנערה מחייכת שנית "אני ארצה להישאר כאן לנצח, זה גם מה שאני הולכת לעשות, אתה רוצה לעזוב?..." היא שואלת ומבטה תוהה, אך לפני שאתה מספיק לענות היא ממשיכה. "אני שמחה שתרצה לטייל בחברתי, נחכה כאן עד שהחשיכה תרד לחלוטין ואז נצא לטיול שלנו, הכוכבים יהיו מדהימים הלילה" היא מסובבת את ראשה שנית לכיוון החלון.

למעלה