המשחק מתחיל שוב

"עכשיו אפשר ללכת מפה??"

שאלתי בפחד ובכעס..."כי כמו שאורסולנה אמרה:כדאי שנזוז מפה לפני שנעשה מסיבות עם הדרגונים"הוספתי בחיקוי של אורסולנה..."אני שונאת את המקום הזה..אני שונאת את אורסולנה...אני רוצה הביתה!!!"מלמלתי לעצמי..

ilbe182ebli

New member
"שמעתי את זה..."

ניסיתי לשלוט בעצמי שלא לצחוק זה היה דיי מגוחך כל העניין הזה.. "טוב.. אממ... איך קוראים לך?" פניתי אל השדונית. "כדאי שנתחיל לזוז באמת.. כולם פה מדברים אבל לא עושים כלום.." הסתובבתי עם אחי במבט שאומר: נו תתחיל להזיז את עצמך ולעזור לי פה אם אנחנו רוצים לצאת! לא הייתי ממהרת יותר מידי אם רק היינו אני וסער, אבל היינו חבורה גדולה והיקמנו הרבה רעש..

"יופי ששמעת.."

אמרתי לאורסולנה בעיצבון שגבר מרגע לרגע..."אגב אם לא שמעת היא כבר אמרה את שמה..היא אמרה שקוראים לה וויספר..זה מדהים איך שאת שומעת מה שאת לא צריכה לשמוע ולא שומעת מה שאת צריכה לשמוע.."הוספתי בכעס..

ilbe182ebli

New member
.

"את ממש תינוקת.. אמרו לך את זה פעם?? פה זה לא מתאים להתנהג באנוכיות ובהתפנקות! את פשוט תינוקת מפונקת ואם את חושבת שכולם פה חייבים לאהוב אותך אז טעית ובגדול! ואם כל כך מפריע לך שאומרים לך את זה את יכולה לחזור למקום שממנו באת, אולי שם לא מפריע להם ההתנהגות האנוכית שלך.. אם לא אכפת לך פה אנחנו לא במצב שמתאים לצורת התנהגות שלך..." אחרי שאמרתי מה שאמרתי הייתי כבר רגועה... הרגשתי במבטים שנעוצים בנו מאחורי הגב אבל שיהיה.. בטח כולם חשבו כמה שאנחנו מוזרות שבקושי היכרנו וכבר אנחנו לא מסתדרות אבל זה לא ממש הזיז לי.

"טוב בסדר!!!"

צעקתי...זו הייתה הפעם הראשונה שהרמתי את הקול שלי..אף-פעם לא הייתי רגילה להרים את הקול..וגם אף-פעם לא הייתי רגילה שכועסים עליי בצורה כזאת ופוגעים בי...היא הייתה פשוט רעה!!או שאולי היא צודקת ואני לא הייתי בסדר?!*רצה להמשך המסדרון ומסתירה את הדמעות*

ilbe182ebli

New member
אופס... אמרתי לעצמי..

אולי לא הייתי צריכה כל כך לכעוס עליה? אחרי הכל אלפים הם ´בעלי נפש רגישה´ שהתגרלו לחיות חיים של אושר ואהבה בלה בלה בלה.. או שלא? הלכתי במהירות אחריה... "איראן? אני מצטערת עם התנפלתי עלייך.. תראי אנחנו לא ממש במצב נוח ואני דיי לחוצה מכל זה... את סולחת לי? אני חושבת שכדאי שנתחיל מחדש את ההיכרות שלנו..."

מל"ד אז אני פה ואני צריך מידע

מה עשיתם? לאן הגעתם? איפה אני משתלב? איפה אתם עכשיו? מי הם המשתתפים החדשים? ומה לעזאזל קורה? תודה מראש

מל"ד-מצטער שלא הייתי היו לי קצת

בעיות. לדמיאן-עכשיו אנחנו במסדרון עם שדונית אחת שקוראים לה וויספר ואני חושב שצריך להקפיץ את המשחק כי תכף הוא יאבד. ועכשיו חזרה למשחק-"אז מה עכשיו? תחליטו מהר." אמרתי.

ilbe182ebli

New member
מל"ד- פסדר פסדר השלמנו..חחח

ואנחנו בדיוק יוצאים חוצמזה אני חמישים הודעות מנסה לצאת מפה אף אחד לא זז אחרי..חחחח חוצמזה אנחנו צריכים קצת הדרכה מהשהם איך לצאת מפה.. כיאילו איך אנחנו יוצאים איך המערות שלהם בנויות וכו´...

מל"ד הנה הסבר קצר על מה שקורה..

אני{אריאן..} הרגתי את הדרגון האחרון שנשאר ואז נכנסנו למסדרון שם מצאנו שדונית שכובה ומעולפת..אורסולנה אמרה שצריך לקחת אותה ואז אני התחלתי לריב איתה..אני והיא רבות השדונית מתעוררת מאיימת עלינו בסכין..בסוף היא מפסיקה לאיים עלינו ואז אני ואורסולנה ממשיכות לריב אני נפגעת ורצה אורסולנה מצטערת ואנחנו משלימות וזהו ^^

"טוב בסדר.."

אמרתי בחיוך שסימל שאני סולחת לאורסולנה.."אגב גם אני צריכה לבקש סליחה..אז את סולחת לי??"אמרתי בקול שקט.."אחרי הכל גם אני אמרתי לך דברים מגעילים..לא התכוונתי אני מצטערת.."הוספתי..

ilbe182ebli

New member
"בסדר אני סולחת לך חמודה"

הושטתי ידיד ללחיצה. טוב אולי זה לא היה נהוג אצל האלפים אבל אני התרגלתי להסתובב בחברת בני אדם גברים אז מה אני יעשה? אולי יהיתי צריכה להסתכל עליה באור שונה... "בת כמה את דרך אגב?"

ilbe182ebli

New member
מל"ד- חופית (ווילו) רושמת לכם

מה קוריי פה.. ואני לא אלפית! אני בת אדם.. חח

ilbe182ebli

New member
"טוב זזים!"

חזרתי לקבוצה שנשארה מאחור עשיתי להם כל מיני תנועות שאני עומדת לעוף לי לכיוון היציאה, למרות שלא ממש ידעתי איפה היא.. והתחלתי לזוז..

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

כמה מרגש! *מוחה דמעה* אני עומדת לבכות... יש למישהו מטפחת? הייתה לי אחת אבל היא נפלה כנראה... לא נורא. אז מתי זזים? המקום הזה משעמם מוות... הלוואי שיבואו עוד דרגונים... רק בשביל הגיוון *מפהקת*

למעלה