המשחק מתחיל שוב

שמי הוא...

שמי הוא וויספר גון-לסה ואני לא מחבבת קנדרים אז לא כדי לך *מקרבת את הלהב אל הקנדרית* להתעסק איתי, ואם תעשי זאת *עושה תנועה אלימה באויר* עוד תחטפי!!!

ash 1

New member
והההאאההההאהה

*נופל מהמהירות שבה קאטי חלפה לידי* "אני לא מרגיש כל כך טוב" *מתעלף*

ilbe182ebli

New member
"טוב חמודה" לקחתי את הלהב מידיה

איזה חלשה.. הייתי אומרת.. תראי אני היא אורסולנה ואני בת אדם דרך אגב... זאתי שעושה קולות של מתלוננת זוהי אריאן והיא חצי אלפית. "אישית אני לא ממש מחבבת אותה" אמרתי לוויספר בלחש. כל השאר זה קנדרים שעדיין לא הבנתי מי זה מי.. זה שלידי זה אחי סער, שהוא קוסם אדום. וזאתי ששם היא סנדלרה, שהיא.. מל"ד- סנדלרה מה את? יענו בת אדם אלפית או מה? חחח

ilbe182ebli

New member
תיקון!!!!!

איזה חלשה.. הייתי אומרת.. " תראי אני היא אורסולנה ואני בת אדם דרך אגב... זאתי שעושה קולות של מתלוננת זוהי אריאן והיא חצי אלפית. אישית אני לא ממש מחבבת אותה" אמרתי לוויספר בלחש. "כל השאר זה קנדרים שעדיין לא הבנתי מי זה מי.. זה שלידי זה אחי סער, שהוא קוסם אדום. וזאתי ששם היא סנדלרה, שהיא.." מל"ד- סנדלרה מה את? יענו בת אדם אלפית או מה? חחח

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

*מציצה מאחורי גבה של אורסולנה* *מטלטלת את הציצית בתנועה נעלבת* תשמעי, וויספר, זה נורא גס רוח מצידך! אני בסך ניסיתי להיות נחמדה ומנומסת! ואל תנפנפי אלי ככה בפגיון הזה, גם לי יש אחד והוא חד משלך! *מוציאה לשון* לא שאני אשתמש בו אבל בכל מקרה.

ilbe182ebli

New member
"קאטי אל תדאגי אין עליה עוד

את הלהב הזה... אני אטפל בה. פשוט כנראה עבר עליה הרבה כנראה אז עזבו אותה במנוחה" דווקא הסיטואציה הזו שיעשעה אותי במובן מסוים... כבר התחלתי לחבב את השדונית הצעירה למרות הכל. "אני חושבת שאם כבר כולנו התעוררנו אז נתחיל לזוז לפני שבאמת יגיעו לפה כל הדרגונים! ושמישו יסחוב את גדיל שהתעלף שוב או שהוא נשאר מאחור!" מל"ד- אני עפה מפה ורק מחר אני אראה את הכל.. לא להתקדם יותר מידי ולא לצפות לכל מיני תשובות ממני! בייביייי

ash 1

New member
../images/Emo150.gif

1- אני מעולף! 2- גרררר כבר העירו לך על זה! את לא יכולה לקחת את הפיגיון! את יכולה לנסות לקחת את הפיגיון וליראות מה יקרה 3- אין שלוש!!!! למה כולם חושבים שצריך ליהיות שלוש?!?!?!??!

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

גדיל? גדיל?! ת-ת-ע-ו-ר-ר *צורחת לו באוזן בסופרן קנדרי רם במיוחד*

ash 1

New member
אההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

*מתעורר בצעקה* איפו הדרגונים?!? איפו קאטי!?!?! איפו אריאן?!!?!?! איפו זיזי?!?!?! איפו הקנדר הענק?!?!?! מה קורה פה? איפו אנחנו? על מה אתם מסתכלים??? מעולם לא ראיתם קנדר? *קם על הרגליים* אוו אכשיו אני נזכר אני ניסיתי ליפתוח את הדלת וכמעט הצלחתי אבל פתאום הכל החשיך ואני לא זוכר יותר כלום *נוגע בראש* אווץ´ הראש שלי כואב!

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אה אופסס וואללה צריך אישור

מדגי אם הצלחתי או שלא טוב מה לעשות שכחתי רגיע את עצמך.. נראה לי אתה הבנאדם הכי לחוץ שראיתי בחיים שלי.. ועוד ממשחק..

ilbe182ebli

New member
טוב נסלח לך. אבל בכל זאת

תספור עד עשר לפני שאתה רושם כי בראסמי זה דיי מפחיד

ובכן...

ובכן... שלום לכולם, אני יודעת שהייתי די גסת רוח קודם אבל יש לי סיבה... כמובן, לכולם יש סיבה בימים אלו, כשכול אחד יכול להיות איזה רוצח מסתורי או שודד דרכים שנקלע למקום... אז, סליחה * הולכת בזעף הלוך ושוב* ודרך אגב *עיניי הופכות עגולות* למה לקחתם אותי?

ilbe182ebli

New member
"כן כן אנחנו מבינים אותך"

גלגלתי את עיניי, לא יודעת למה אבל זה נראה מתאים.. "ולא ציפית שנשאיר אותך שם לבד במערות של הדרגונים, נכון? אם כבר מדברים על זה.. איך היגעת לשם??"

ilbe182ebli

New member
מל"ד- בראסמי זה לא בסדר, אבל

בימים שקבענו אף אחד לא הגיע מלבדי, מלבד ווילו, ואש! ככה שאי אפשר להשאיר את זה מת עד שיש מישו שממשיך ביום לא קשור..

ilbe182ebli

New member
אה כן? טוב שיהיה... אני חושבת שכדאי

שנקבע מחדש מה הולך! רק הדבר הכי חשוב שאני מבקשת, שבימי שני שלישי לא תשחקו, כי אני יומיים לא נימצאת ואז תתקדמו דיי הרבה במשך יומיים ואני אפסיד וכל זה.. תודה =)

אז ככה...

אז ככה... הלכתי לתומי בדרכים והגעתי למערה, לא ידעתי שיש שם דרגונים ונכנסתי, שמעתי נהמות אבל זה לא הפחיד אותי *ניפחתי את חזי בגאווה אמיצה* אז שכבתי לישון, ואז הגיעו הדרגונים ולקחו אותי משם, הם לא נתנו לי לאכול כמעט, רק לשתות, וחבטו בי כל הזמן, אבל נו, טוב, שרדתי את זה רק שקיבלתי מכה בראש לאחר שאחד הדרגונים העיף אותי על הקיר והתעלפתי, וכאן אתם נכנסים לתמונה...

למעלה