המשחק מתחיל שוב

ash 1

New member
אנחנו מאחרים בשעה ורבע!!!!!!! >_<

גם כך אנחנו משחקים רק 5 שעות אז אתם מקצצים את זה עוד יותר?!?

ilbe182ebli

New member
מל"ד

דבר ראשון... זה חצי שעה.. דבר שני אם אתה רואה שלא רושמים אתה יכול לרושם בעצמך מה הבעיה? תדבר קצת עם אורסולנה או משו מה אני אגיד לך..

ilbe182ebli

New member
מל"ד

דבר ראשון... זה חצי שעה.. דבר שני אם אתה רואה שלא רושמים אתה יכול לרושם בעצמך מה הבעיה? תדבר קצת עם אורסולנה, לך לשדוד איזה דרגון שעוד לא הפך לחומצה.. מה אני אגיד לך..

ash 1

New member
אני מעולף גד דמת מה לא מובן בזה?

אמרתי לך כבר שאני מעולף ואם את פה למה את לא ממשיכה? נו כבר בואו נתחיל

"אוי..תתעורר כבר קנדר.."

צעקתי.."נו כבר!!!" המשכתי לצעוק ותוך כדי נענעתי את הקנדר מצד לצד.."למה דמיאן הכה אותו כל-כך חזק!!!נו תתעורר כבר..אנחנו עומדים למות!!!" צעקתי...

ד ג י

New member
דמות חדשה

שם: וויספר, שדונים בעלת עיניים ירוקות מלוכסנות ושיער תכול-כסוף גיל: 15 גזע: שדונית ביוגרפיה: אמה מתה כשילדה אותה והיא נותרה עם אביה. אביה שעבד כרוצח ושיתף פעולה עם טקיזיס, ונטש אותה לאחר שבני אדם גילו על עבודתו האפלה, והוא חש כי יש איום על חייו ועל חיי ביתו. וויספר נדרה נדר למצוא אותו אם הוא עודנו בחיים. אופי: וויספר קצת רעה לפעמים, עקשנים ותקיפה.

*כיוונתי את החץ והקשת*

אני מקווה שזה ייפגע בהם...*יורה שני חצים* הייתי צריכה להקשיב יותר בשיעורי החץ וקשת שלי במקום לחשוב על קסמים..ולא להתפלח מהשיעורים כדי להיות בשיעורי קסמים...

ilbe182ebli

New member
מל"ד..

אוקיי עכשיו זה רציני! למה אתם לא רושמים? אש אתה כל הזמן מתלונן שלא רושמים אבל גם אתה יכול לרשום עזוב את זה שאתה מעולף, אז תתעורר אם כל כך חשוב לך לרשום! אני לא יכולה כי כבר רשמתי וזה לא ממש זז פה, גם חופית (ווילו- אריאן) רשמה אחרי אז אין כבר משו שאנחנו יכולות לעשות...

מלד

אני מציע שכל פעם שאנחנו מתכוונים לשחק עדיף שדגי יפתח טופיק חדש שכולפ יראו+הסברים והוראות ודגי שמע זה לא שאני אנטי אבל כבר יש הרבה דמויות ויש אנשים שאני לא מכיר שפונים אלי במסרים ומבקשים להצטרף אנשים אם תקראו את זה בבקשה תבינו שאנחנו מוגבלים מבחינה כמותית!

ash 1

New member
זה יציף

פותחים טופיק חדש כשהישן מפסיק ליקפוץ אני לא יכול לעשות כל מה שאני רוצה מה זאת אומרת אז תתעורר? ואם אני ארצה שאכשיו יופיע לי משגר טילים בידיים זה יקרה? אין דבר כזה "אז תתעורר" חוץ מזה הדבר הראשון שאני העשה כשאני אתעורר זה להסתבך בצרות זה מה שאתם רוצים? למה אני היחיד שמגיב אין לך ידיים? תגיבי את אם אתם כבר פה אז למה אתם לא מגיבים

ilbe182ebli

New member
נכון באמת אנחנו דיי מוגבלים...

ותראי חמודי אני לא הייתי פה,, דיי התייאשתי לראות שלא זז פה כלום אז הלכתי לעשות דברים יותר מעניינים... מזה קשור למשגר טילים?? אתה יכול לגרום לעצמך להתעורר אם אתה כל כך רוצה זה לא שזה כזה קשה ומה אכפת לי אם תגרום לצרות?? אם מזה אתה מפחד אז למה אתה בדיוק משחק? כלומר ביינתיים ישן אבל שיהיה

ash 1

New member
מממ יש לי רעיון

את פשוט מופיע במערה לידנו כניראה שהדרגונים חטפו גם אותך זהו ^_^ תתחילי לשחק המשחק מיתיבש! (אני עוד מעט מתעורר)

ash 1

New member
מה לא קראת את השירשור?

אני יודע שהוא קצת מבולגן אבל אפשר להבין אני לא יודע מה אם האחרים אבל אני שוכב מעולף על הריצפה וקאטי (הקנדרית השניה) יושנת לידי (אותי עילפו והיא עוד לא התעוררה)

אגב לא נשארו עוד דרגונים להרוג.....

אני הרגתי את הדרגון האחרון שהיה בעזרת החצים שיריתי..אז ככה שאנחנו צריכים להמשיך הלאה...

ilbe182ebli

New member
מל"ד- תרשמו את ההדעות האלו

במלד! ואני ממשיכה את המשחק בהודעה הבאה אז יאללה אפשר להזיז את עצמכם, לא חייב שכולם יהיו.. אפשר להמשיך עד שזה יתקע שוב..!

ilbe182ebli

New member
"טוב בואו נצא החוצה! אני רואה

שהשטח פנוי!" יצאתי החוצה מהמערה המצחינה כשראיתי מישו .. או יותר נכון מישהי שוכבת מכורבלת על הריצפה במרחק מסויים... "תיזהרי! אולי זה אויב..." שמעתי את אחי מאחורי <מל"ד- אני משחקת אותו כי אני רואה שהוא לא ממש פה ביינתיים.. סיכמנו בינינו שזה פסדר..> שמעתי מאחורה את שאר החבורה, אם אפשר לקרוא לנו ככה.. מתחילים לזוז וקולות של אנשים מתעוררים.. לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות.. תשומת ליבי הייתה ממוקדמת.. ב.. ב... שדונית?! לא יצא לי ממש להיפגש עם שדונים אבל שיהיה... התקרבתי לכיוונה ולחצתי קלות על כתפה..

ilbe182ebli

New member
מל"ד- למקרה שלא ברור: היציאה היא

יציאה מהמערה למסדרון! לא לשום מקום אחר :))

למעלה