המשחק מתחיל שוב

Moondust

New member
מל"ד../images/Emo41.gif

אני בעד ראשון וחמישי... יש לי לו"ז עמוס יו נואו.

ilbe182ebli

New member
מל"ד.. סוף סוף אני פה!

רייסט תודה ששיחקת אותי רציתי להגיד לך שכשאני לא נמצאת אז תשחק את הדמות שלי.. תודה!! :) וסבה... כי ימי שני שלישי אני לא בבית ביכלל! יום שבת גם אין לי בעיה... למרות שמידי פעם אני נוסעת... אז ימי ראשון רביעי אין לי בעיה!

ash 1

New member
לי מתאים כל יום

מ5 עד 11 ולדעתי צריך לפחות 3 ימים בשבוע ולפחות 4 שעות ביום (מינימיום!)

אמממממ..

לי מתאים גם כל יום..אלא אם כן "יקפוץ" עליי איזה משהו..וגם לא כל-כך מפריע לי איזה שעות..רק לא מוקדם מדי..נגיד מ6:00 או 7:00

Geladriel

New member
אני חושבת שימי ראשון ורביעי

משבע עד עשר זה טוב.... רק... אני לא יכולה בשבע, אני חוזרת הביתה בשמונה אז אני יכולה להצטרף אליכם בשמונה... אם לא איכפת לכם...

אש1, תפסיק להתלונן, שום דבר לא טוב

לך. רצינו תורות, לא רצית, לא עשינו, עכשיו אנחנו רוצים זמנים גם לא נוח לך. זה לא משנה כי לכל האחרים זה בסדר ואנחנו הרוב, אז ימי ראשון ורביעי, שבע עד עשר וחצי.

ash 1

New member
הזמנים נוח לי!

אני פשוט לא חושב ש5 שעות בשבוע זה מספיק זה ממש קצת

ד ג י

New member
ממשיכים

אבל קודם מל"מ: 1) גדילן צר לי לאכזב אותך אבל לא שצעת את הצליל שפותח את מנעול הדלת 2) לכולכם יש את מה שהתחלתם איתו 3) ההפך ממל"ד הוא בת"ד ( כי לא אומרים בתוך לדמות) 4) יש לי קצת בעיה עם השעות (זה מה שקורה כשיש ארבעה אחים) אז אני אהיה בשעות האלה ואשאיר הודעות אבל עם הפסקות אל תדאגו אני אדאג שיהיה לך מה לעשות 5) יםה מאוד אתם משחקים מעולה וכל מי שחושב שבגלל שהוא מתחיל אז הוא לא משחק טוב הוא טועה אתם כולכם משחקים מצויין קבלו עוד ח"ח (חיזוק חיובי) 6) ועכשיו נמשיך את המשחק בת"מ: לפתע משב הרוח נעשה חזק יותר ויותר בצורה שלא הגיונית שכמות רוח כזאת תצא מכזה סדק, הרוח הנושבת פותחת את הדלת בעוצמה ואתם רואים מולכם מסדרון רחב מאוד וארוך, בתוך המסרון עומדים 5 דרגונים ומלקקים את חרבותיהם הקצרות, הדרגונים רואים אותכם, מתחילים לנפנף בכנפיהם במהירות ועפים לכיוונכם בצעקות קרב מאיימות (הם עפים בגובה נמוך כך שאפשר להלחם בהם עם חרב. דגי

ash 1

New member
מל"ד חבל

בת"ד (פחח מאיפו בא לי בל"ד?!?!) טוב אני מעולף וחולם על אבנים נוצצות

סער מאג´ר-קוסם אדום

אני ממלמל כמה מילים שאף-אחד לא מבין וכדור אש נורה מידיי. מל"ד-דגי, תגיד אם פגעתי ומה קורה לדרגון.

ד ג י

New member
אני אמשיך בנתיים

כדי שלא נתקע אם הזמנים יותר מדי בת"מ: זעקות כאב נשמעות כאשר כדור האש פוגע בדרגונים, לאחר ההתפוצצות אתם רואים שלושה דרגונים פצועים ושתי שלוליות של חומצה על הריצפה הדרגונים לא מהססים ורצים לכיוונכם עם חרבותיהם השלופות.

ilbe182ebli

New member
אורסולנה מאז´ר -לוחמת.. בלה בלה..

נעמדתי מלפני אחי כשדרגון התקרב אלינו.. הוא הסתכל עליי.. ליקק את שפתיו והתסער.. "סער אני מלפניך, רק אל תדחף אותי לאנשהו..." אמרתי בנימה משועשעת. דרגונים לא הייתה הבעיה שלי. לפתע שמעתי צעקה מימיני...

למעלה