המשחק מתחיל שוב

ilbe182ebli

New member
"יש שמה שדונית מכורבלת על

הריצפה" הסתובבתי בחדות למשמע קולה של אריאן, וכמעט התנגשתי באחי המסכן.. "אני חושבת שהיא ישנה.. או מעולפת.. נראה לי שאני אגש לברר מה קורה איתה.. היא לא ממש הגיבה כשנגעתי בה..."

"אין לנו זמן לזה..."

אמרתי..{בניסיון להיות אדישה לעובדה שאולי השדונית הקטנה מעולפת..} "אנחנו צריכים לצאת מפה לפני שעוד דרגונים יבואו.." הוספתי והחלתי עוקפת את אורסולנה ואת אחיה... מל"ד אני מוסיפה ציור שציירתי..זאת אריאן ^^ עשיתי אותה בשיעור חופשי שהיה לנו...

Geladriel

New member
היא לא נראית לי מסוכנת...

"מי את?" נגעתי קלות בכתפה תוך כדי נדנודים "מי את?" מל"ד: אני לא אהיה פה להרבה זמן, רק לעשר דקות... אני ממש חייבת ללכת.

ilbe182ebli

New member
מל"ד.. אוף איפה זאתי שמשחקת

את וויספר כשצריך אותה?!

Geladriel

New member
מל"ד

LOL... דווקא כשצריכים את השדונים האלה, הם לא נמצאים! איזה חוסר התחשבות!

ilbe182ebli

New member
"לא! חכי!" אחזתי בידה של אריאן

"לא אכפת לך מזה שהנערה כנראה מעולפת? את חושבת רק על עצמך שצריך לצאת מפה? אני בעד לקחת אותה איתנו ולראות מתי היא תתעורר! מי מתנדב לסחוב את גדילן? לי אין בעיה לקחת את השדונית... רק צריך לדאוג לכל שאר החבורה" התקדמתי לעבר השדונית הקטנה

שחררתי את ידי מתוך ידה

של אורסולנה.."ורק שתדעי אני לא חושבת רק על עצמי אני חושבת על כולנו..אין לנו זמן וכוח" אמרתי והסתכלתי במהירות לעבר סער "להילחם מול עוד דרגונים..אם את רוצה לקחת את השדונית תקחי אותה ובואי נזוז.." הוספתי בכעס...

ilbe182ebli

New member
תקעתי מבט מעוצבן באריאן

סער, שהכיר את מיזגי החם החזיק בי ולחש לעזוב את העניין "זה לא הזמן ולא המקום" אמר. תקעתי בו מבט מאשים, והרמתי את השדונית.. לא הייתה כבדה במיוחד, או שהרעיבו אותה , סתומרת שלא אכלה.. או שפשוט ככה השדונים.. קלים כאלו.. התחלתי לצעוד לכיוון השני של המערה ולא חיכיתי לכל השאר.. הבחנתי בסער ממהר להדביק את הקצב שלי.

"בני-אדם.."

מלמלתי.."הם כל-כך מוזרים..למזלי אני רק חצי מהם.." אמרתי בלחש.. התקדמתי הכי מהר שיכלתי.."אורסולנה תעצרי רגע.." צעקתי "את הולכת מהר מדי.."

ilbe182ebli

New member
עצרתי.. ההליכה המהירה הרגיעה אותי

אבל לא שינתה את דעתי על האלפית או החצי אלפית.. זה לא משנה! היא הייתה פשוט ילדה קטנה של בית ומפונקת.. מה היא עושה פה ביכלל?? טוב שיהיה... צריך היה לחכות לקנדרים , לסנדלרה ולכל שאר האנשים שנמצאים שם.. "אלפית מעצבנת.." אמרתי לעצמי.. אף פעם לא חיבבתי אותם יותר מידי. "את לא חושבת שאת קצת מפריזה בתגובה שלך לגבי אריאן?" שמעתי את אחי מדבר אליי. אוך לא התכוונתי שהוא ישמע את זה. "מה אתה ביכלל מדבר? היא סתם ילדה קטנה ומפונקת! חוצמזה זה נראה כיאילו היא... אתה יודע.. התאהבה בך או משו! ראית את מבטים היא תוקעת בך???" "גם בך שמתי לב שהיא תוקעת מבטים.." אמר בתגובה. "אז מה? אולי ביגלל שאנחנו תאומים..!" הוא הצליח לעצבן אותי מחדש... הורדתי את השדונית ארצה וחיכינו לכל השאר שיתחילו לנוע אם הם לא רוצים שנשאיר אותם מאחור לעשות מסיבות עם הדרגונים. הפעם כבר באמת הייתי מעוצבנת.. אולי ביגלל שסער תמך במקצת באריאן ולא הסכים איתי כמו שהיה תמיד?

הנה לכם, סליחה על אתמול...

פתחתי את עיני באיטיות, הראש שלי כאב מאוד. ראייתי הייתה מטושטשת ולכן לא ראיתי הרבה ממה שהולך סביבי. רק הרגשתי שאני מרחפת, או אולי, נישאת בידי משהו, או מישהו... קפצתי מיד מהידיים של נושאי וראיתי כי זו נערה צעירה, אלפית, או חצי אלפית... "תזהרו ממני!!! *מוציאה סכין קטנה מהמגף* שלא תעזו להתקרב!!!"

"אני לא אוהבת להגיד את זה...

אבל אמרתי לכם.."אמרתי בסנוביות "לא היינו צריכים לקחת אותה איתנו.."הוספתי ברוגז..

ash 1

New member
את מי לא היינו צריכים לקחת?

*אני יוצא למסדרון בעיפות ומשפשף את עיני* היי שדונית *מפהק* נו... תענו

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

*מפהקת* תסלחו לי, כולם, נרדמתי.... אווווו! זו שדונית! שמעתי עליכם המון סיפורים אבל בחיים לא ראיתי אחת באמת! *מתחילה לקפץ בהתרגשות מסביב לשדונית* שמי קאטי קפיץ מנעול, ומה שמך?

למעלה