המשחק מתחיל שוב

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אה טוב... כמו שהבנתי

סער לקח אותי משם אז סבבה..חחח מה עושים עכשיו? שאח שלי ידבר אליי אני דיי קפואה.. למרות שאני יכולה לדבר.. (לא אכפת לי הפה שלי כן זז!)

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אה טוב... כמו שהבנתי

סער לקח אותי משם אז סבבה..חחח מה עושים עכשיו? שאח שלי ידבר אליי אני דיי קפואה.. למרות שאני יכולה לדבר.. (לא אכפת לי הפה שלי כן זז!)

ilbe182ebli

New member
עוד מל"ד מעוצבן- למה הכל קופץ לי

פעמיים פה?!?! יענו כל הודעה... אינטרטנט מעצבן..

ilbe182ebli

New member
המל"ד המיליון שלי כי אני לא מבינה

פה כלום אבל עכישו התבהר.. אז דמיאן ללכת לפי מה שאתה רשמת?? כי אם כן יש לי איך להמשיך!!

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אני קפואה אבל הפה שלי לא!

חחחח... טוב אקיצר כמו רייסטלין (עדיין לא הבנתי איך קוראים לך במציאות!) אני עפה גם, יש לי כל מיני דברים אחרים לעשות :) בייביי! ותזכרו, מחר ומחרתיים לא ממשיכים כלום! (שני שלישי) בייבייי

וויספר

אני מתגנבת מאחורי הקרגון הגבוה ומבחינה בעווית קלה שבה לפני עיטוש גועלי ומסתלסל, עברתי שוב, התופעה חזרה על עצמה, ואז הבנתי, שכנראה משהו אצלי גורם לדרגון לאלרגיה!!!

ilbe182ebli

New member
למי אמרת את זה?

טוב לא משנה הזמן כבר עבר! (מהזמנים שקבענו) אז לילה טוב לכולם!!!

מל"ד

אני גם יוצאת..אני מתה מעייפות...ביי..אגב אני מציעה שבפעם הבאה שנמשיך נפתח שירשור חדש...לילה טוב לכולם ^^

ד ג י

New member
חזרתי

לא הייתי בבית כי לא יכלתי דמיאן יםה מאוד שלקחת לעצמך את תפקיד השה"ם אתה מקבל ממני אישור רשמי להיות השה"ם המחליף שלי למרות שקצת הרסת לי את העלילה אני חשבתי על דרך לסדר את זה מכשפים רק לידע תרסיס צבעים לא יפגע בחבורה שלך והוא מעוור רק לשלוש תורות (ללוחם ברמה שלכם ששתי מכות זה תור) והוא גם לא קסם חזק כל כך ככה שבשיטת המאנה זה לא היה מוריד הרבה ועכשיו למשחק: לפתע נשמעת שאגה חזקה מאחורי הדרגון, הדרגון מסתכל אחורה ואפשר לראות בפניו שהוא מבוהל, בעוד שאר הדרגונים האחרים החלו לרוץ בבהלה, הדרגון ליחשש מספר מילים ונעלם, דרגונים רבים עוברים אתכם ורצים בבה לה אל תוך היער, לאט לאט אתם משתחררים מההקפאה וכאשר את מסתובבים את רואים את הדרגונים שברחו, הם נראים כאילו הם נתקעים בקיר אך אינכם רואים אחד, כל מה שתאם רואים זה מספר עצים ואחריהם שחור, ואז הבנתם אתם בתוך המערה, למעשה לעולם לא עזבתם אותה. מל"מ: ועכשיו מי שלא הבין כל מה שחשבתם מחוץ למערה היה בפנים כנראה שמדובר באיזושהי מערת ענק היער והכל בתוך המערה גם כן השאגות ממשיכות להתקרב בהצךלחה דגי

למעלה