המשחק מתחיל שוב

מל"ד

סכנה! יופי! גאוני! אני אוהב סכנות! המשחק מתחיל לזוז סוף סוף!!! הא הא הא!!!

ilbe182ebli

New member
"למרות שאין לי בעיה לתמוך באחי,

אני מסכימה "למסור" לך אותו.. אני חושבת שזה יקל על כולם, וכך ננוע בקצב יותר מהיר."

ilbe182ebli

New member
מל"ד- דיי האינטרנט עושה לי בעיות

וההודעות יוצאות באיחור!!! תתעלמו מההודעה הזאתי!!

ilbe182ebli

New member
התחלתי להיכנס לתוך היער

כשאחי נתמך בי.. הוא היה נורא חלש, אבל לא הייתה לי בעיה להגן גם עליו. "אמרתי כבר שאני אוהבת חושך?" שאלתי בקול. מל"ד- אין לי בעיה שרייסט ישחק אותי מידי פעם ולא אין בעיה שאני אשחק אותו ככה שזה נפתר =)

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אוף אל תתיחס להודעה רייסט

האינטרנט שלי עושה לי בעיות ויוצא באיחור.. יענו כל הודעה יוצאת באיחור, אז תתיחס להודעה השניייה שאומרת שלא אמרתי כלום והמשכנו יחד... חח

הודעת השה"ם

שמעו אי אפשר שני אנשים מחוברים ומסוגלים לשחק בינהם אני ורייסטלין מאג´ר (סער) אתם פה או לא? אל תענו פשוט תתחילו להשתתף זכרו כולנו קבענו ביחד על הימים

מל"ד

מצטערת האינטרנט עושה גם לי בעיות... ועכשיו למשחק: *נכנסתי ליער* "אני שונאת חושך..במיוחד כזה חשוך..ומפחיד..ושחור..ו..ו.."התחלתי לגמגם מפחד.."שמישהו יילך איתי ביחד..זה לא כיף ללכת לבד..לבד..ביער הזה"המשכתי...

ilbe182ebli

New member
"דמיאן לך איתה.."

הוריתי לו... טוב מה תפסתי פה פיקוד? גיחכתי לעצמי.. אני תמיד אהבתי חושך יותר מאשר אור יום.. זה חידד את החושים שלי.. התחלתי להשתעמם ככה שלמרות העייפות של אחי דגדגתי אותו מעט...

"אני שונאת חושך.."

אמרתי בפחד.."זה גורם להכל להיראות מפחיד..וחוץ מזה למרות שיש לי ראייה טובה אני עדיין פוחדת.."המשכתי..

יופי עכשיו כשכולם פה הודעת השה"ם

אתם נכנסים ליער ואז אתם שומעים המולה רבה מאחוריכם. אתם מסתובבים ומגלים (בגלל שהמדורה עוד דולקת קצת) שדרקונים רבים כ-25 במספר הגיעו למקום, הם מתאגדים ועולים על עיקבותיכם. אתם המומים ולא יודעים מה לעשות, פתאום הדרגונים מפסיקים את המרדף ומפנים את שורותיהם, בינהם עובר דרגון גבוה מהשאר ולבוש באופן שונה, אתם נזכרים בדרגון שהעביר אותכם למערה הזאת, אתם עדיין ביער מרוחקים ממנו כדי 50 מטר אבל אתם יכולים לשמוע את מילותיו, אתם נשארים המומים ורק סער ממשיך לרוץ כפי יכולתו על אף עייפותו כי הוא יודע מה עומד לקרות, אחד אחד אתם קופאים כאשר הוא מזמר את מילותיו, אתם לא יכולים לעשות כלום והמכשף אשר לא הבחין עדיין בסער, הוא מתקדם אל אורסולאנה........

ilbe182ebli

New member
מל"ד-אוי ויי זמיר שמישו ציל אותי!!!

וההמשך: "אוי אוי שיט נדפקתי..." אמרתי לעצמי כשנמנעתי מלהסתכל לכיוונו של סער.. הבחנתי בעוד דמות רצה יחד איתו... אוך תמיד שנאתי את העניין הזה של הקסמים! אבל התרגלתי לזה ביגלל אחי... ועוד עכשיו דרגון מזמר לי באוזן כל מיני לחשים מזורגגים?? הרגשתי עייפות נוראית יאא איך זה הרס לי את התענוג במסעינו הקטן! הייתי יכולה להרוג מלא פה, רק שעם קסמים אני לא מתעסקת! גידפתי לעצמי בכעס..

"לחש נגד..לחש נגד..לחש נגד.."

מילמלתי במהירות.."למה אני לא מכירה שום לחש נגד.."המשכתי למלמל..הרגשתי כבדה ועייפה בכל רגע ורגע.."שמישהו יעשה משהו!!" צעקתי לפני שנפלתי על הקרקע רדומה..

איי!!!

"איי!!!" צרחתי בעודי נוחתת על סלע חד ובולט, כשקפצתי כדי להגן על אורסולאנה, הדם ניגר מברכי אל תוך מגפי, אבל אני מתעקשת לקטול את הדרגונים... אני מתקרבת בסכין שלופה, ופתאום, אמנם בקושי מסויים, קופצת על אחד הדרגונים ונועצת את הסכין בבטנו...

מלד רייסטלין אתה אנוכי משהו

וגם לא ממש סביר אתה ממש חלש חשבתי שתעשה משהו הירואי כמו הסיפור הבא בשארית כוחותי אני מפעיל את קסמיי על הדרגון הרב מג, אני ממלמל לחש כדור אש (או משהו אחר) הוא מופתע לראות אותי ולא מספיק להגן על עצמו בקסם הגנה, השאר משתחררים מהקסם אחרי שגופתו החרוכה של הדרגון נופלת מתה, אני נופל ובקושי נשארת בי רוח חיים. הדבר האחרון שאני רואה הוא דרגונים מסתערים על השאר.......

ilbe182ebli

New member
וואי עכשיו גם השדונית הקטנה מגינה

עליי "וויספר בירחי כל עוד את לא קפואה במקום!!! לכי בבקשה אחי כבר ידאג להציל אותי בהמשך.. אני מקווה" את השתי מילים האחרונות אמרתי בלחש.. איפה סער שצריך אותו?? אני מקווה שנשאר בו כוח... טוב הקטע הזה של הלעמוד במקום ולראות את כל העולם ואחותו או קפואים במקום או רצים להגן עליי או לברוח לאנשו, או ביכלל את היצורים המדהימים שקוראים לעצמם דרגונים דיי נמאס עליי והתחלתי לשמיע קולות עצבנות.. "טוב אני יודעת שאני מושכת אבל דווקא עליי התעלקתם?!" צרחתי. כבר אמרתי שאני מתעצבנת מהר?

למעלה