המשחק מתחיל שוב

ilbe182ebli

New member
מל"ד- רגע אני הרגתי שלוש

ואתה הרגת שניים מי הרג את כל השלוש האחרים?? כי לפי מה שהבנתי סער רק עיוור אותם.. (חלק מהם) בכל מקרה הלוש שרצו אליי ראו טוב מאד.. כנראה...

סער מאג´ר-קוסם אדום

"אבל לאן? הדרך היחידה היא או ליער בעקבות הדרגונים או חזרה למנהרה המעופשת!" אמרתי. *פונה אל אורסולנה.* "שני קסמים חזקים בחצי שעה, אני צריך שתעזרי לי ללכת." אמרתי והשתעלתי פעם אחת.

"אני לא חוזרת למערה הזאת!!"

אמרתי בהחלטיות.."אני מעדיפה לעמוד מול צבא שלם של דרגונים מאשר להיכנס שוב למערה הזאת.."הוספתי..

ash 1

New member
מלד אני אהיה גם שה"ם זמני אז...

אני משנה צורה לדרקון על ומחריב את קרין ואז הופך לאל ומחייה את כל האנשים הטובים ואכשיו אני בונה מכונת זמן וחוזר אחורה בזמן ליפני שהפכתי לדרקון וממשיך לשחק רק שאכשיו יש לי להביור מתקפל בכיס קדימה תמשיכו לשחק- זה מה שלא מצחיק! (חשבתי שזו בדיחה אבל אני רואה שאתה רציני) (אם דגי הביא לך אישור מיוחד אז סליחה לא ידעתי)

מל"ד כבר ציינתי אין לי אישור

פשוט לקחתי פיקוד וגם יש לי מעט ניסיון במשחקי תפקידם וזה יותר טוב מלהיות בלי ניסיון בכלל ואני יכול להמציא מצבים נחמדים ו..... תמשיכו לשחק לעזאזל די להתלונן

ilbe182ebli

New member
התחלתי לרוץ לכיוון אחר, אך

איזה כייף היה להוית בחוץ! מל"ד- איפה אנחנו<? בסביבה הררית? מישורית? יער? המשך: "סעעעעעררר חכה!!" צעקתי אל אחי שהיה בצד השני של הגופות.. איכס..

ilbe182ebli

New member
מל"ד- אפס תמחקו את ההודעה הקודמת

ותרשמו את זאתי במקום!!! "טוב.." הלכתי אל אחי ותמכתי בו... התקדמתי תכיוון היער, "רגע , איפה השדונית הקטנה??" קפצתי מבוהלת עד שכמעט הפלתי את סער..

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

"סוף סוף משהו מעניין קורה!" צעקתי בהתלהבות. "אני רוצה לראות מקרוב". דילגתי בין החרבות ומתחת לרגליהם של הדרגונים. בסוף החלטתי שעלי לתקום משהו לקרב - נעצתי את ההופאק באדמה, והתחלתי לשחק בקליעה למטרה... תמיד הייתי טובה בקרב הופאק. "תראו איך הדרגונים מתרוצצים, הם נראים כמו אבא שלי אחרי שניסה ללכת על גחלים..." התחלתי להתפקע מצחוק ולא שמתי לב שהאבנים התחילו לעוף קרוב מדי לראשו של סער.

"היער גדול אישי היקר" פניתי לסער

והכניסות אליו רבות, גם אם אינן מסומנות בשבילים" המשכתי "אין בעיה להתחמק לתוכו גם במקום סבוך שאינו כבוש בשביל" הורתי באצבעי על מקום בו העצים מדולדלים ואמרתי "נוכל להיכנס פה, ובשעה כזאת בה אנו ממהרים אני מציע לסחוב אותך על גבי אם תסכים כמובן"

מל"ד-אש1 אתה מתחיל להימאס

מספיק עם השטויות! לא מוצא-חן בעיניך המשחק אתה יכול לפרוש והשה"ם ישחק את גדילן (דב"ש)!

"רעיון טוב.."

אמרתי.."אבל בואו נבצע אותו כבר..כי נראה לי שהדרגונים עוד מעט יגיעו והם יביאו איתם תגבורת כמו שאמרת האביר בן דארוק.."הוספתי..

*אני ואורסולנה מתחילים לזוז אל תוך

היער ואני נשען עליה והולך ברגליים כושלות.* "בואו." אני אומר לאחרים.

שה"ם

ד"א אתם בלילה אין אור פרט ללבנה מעומעמת. בשטח די הררי מכוסה יער. ואני צריך שכולם ישתתפו כולל אחותו של רייסטלין ותמשיכו יש לי מצב טוב שיעביר אותכם בסכנה אמיתית ראשונית

למעלה