המשחק מתחיל שוב

ash 1

New member
*מדבר מתוך שינה*

"אבנים נוצצות הרבה אבנים נוצצות" *אריאן שמה לב שאני מתחיל לאסוף כל דבר שהידיים שלי מגיעות אליו כולל חול, אבנים, חרקים וחפצים של מי שקרוב אליי* "אבנים נוצצות" *מרוח לי חיוך מטופש על הפנים*

Geladriel

New member
מה לעשות... הם לא יכולים לחשוב על

שום דבר אחר... רק על דברים נוצצים, על אוצרות קטנים ש"החליקו לכיס שלהם"... השיר הזה שזמזמת... מה זה? הו ממש מוכר לי!

Geladriel

New member
ידעתי שאני מכירה אותו!

גם אמא שלי נהגה לשיר לי אותו כדי שאני ארדם...

מל"דשמע השהם לא אמר על זה כלום

נכון, אנחנו אפילו לא קשורים..... אולי הדבר שזרקו עלינו העביר אותנו למקום אחר בקרין כמו שאנחנו......

סער מאג´ר-קוסם אדום

"אני לא יכול לעשות כלום בלי הקסמים שלי." אני אומר. "אולי אני יכולה לעשות משהו." אמרה אורסולנה ובדקה את הקיר. "נו? מה מצאת?" שאלתי. "אני מחפשת את הנקודה החלשה בקיר, וכרגע אני לא מוצאת אחת." אמרה אורסולנה. "אז הדרך היחידה היא הדלת, אלא אם כן גדילן יכול לעבור בסדק שממנו נכנסת הרוח." אמרתי בשקט והבטתי בקנדר הקטן.

Geladriel

New member
כבר אמרתי שאף אחד לא יכול...

אמרתי שזה סדק פצפון שאפילו תולעת לא יכולה לצאת דרכו!

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

עצרו רגע!!! גדילן התעלף קאטי ישנה הקנדר שאני פונה אליו הוא פטר ואני מחכה להצטרפותו בואו נעשה תמונת מצב אנחנו בחדר במערה. ציורים טיפשיים על הקיר. סדק בקיר אחר המערה מוארת ע"י לפיד כי אין משהו אחר. יש לנו את כל החפצים שלנו כי השה"ם לא אמר אחרת.

Moondust

New member
מל"ד../images/Emo41.gif

סליחה שלא הופעתי... המחשב התקלקל. אני גם לא אהיה הרבה מחר. =\

מל"ד.. רגע ....... סתכלו זה לא הולך

אני לא עומד להגיד שצריך להתחיל מחדש, הפעם זה זרם, אבל עדיין זה לא זה! סתכלו הכי טוב זה שנקבע שעות פעם ביומיין ככה שכולם יהיו ONLINE ונוכל לשחק! מה אתם אומרים?

מל"ד

מספיק שאפילו אחד מהשחקנים הלך לישון וכבר צריך לעצור את המשחק. אני עבד ימים רביעי ושישי (כי אז אפשר להישאר ערים עד מאוחר). ביום רביעי שבע עד עשר כי צריך לקום לבצפר למחרת וביום שישי עשר עד...מתי שכולם ילכו לישון.

רביעי בסדר... שיש לא

לעזאזל יש לי חיי חברה! אני בעד ראשון+רביעי אם כבר גם שעות לא ממש אכפת לי יש לי שעת 0 כל יום אז זה לא משנה

למעלה