המשחק מתחיל שוב

Geladriel

New member
אני לא יודעת אם זה אפשרי...

אני פה כבר שנתיים, וכל פעם שחשבתי שמצאתי דרך לצאת גיליתי שהיא חסומה בדרך זו או אחרת. ובקשר לדלת ההיא- היא מובילה ישר אל הדרגונים, ואני לא חושבת שאנחנו רוצים להגיע לשם... נכון?

ash 1

New member
אתם מתעלמים ממני!!! >_<

אמרתי שאני מעיר את כולם!!!!! וזה נורא קל בהתחשב בעובדה שאני קנדר

מל"ד

אתה לא יכול להעיר את כל מי שלא פה..בגלל שהוא לא קרא את ההודעה הזאת..ולכן בשבילו הוא עדיין ישן..אז ככה שעד שהם יבואו הם יישארו ישנים...לא??

ash 1

New member
אמממ... לא בידיוק

הם כבר צריכים ליהיות ערים (אני מנסה לצייר משהו אז אין לי זמן לפרט)

"כנראה כאב הראש משפיע עליי יותר...

ממה שחשבתי" הגבתי."וגם אני לא יודע מה טיבו של כישוף זה אבל הוא כנראה השפיע עליהם באופן חזק יותר מאשר עלינו, ולא נראה לי שיהיה קל להעיר אותם!.... אז בעצם כמה אנחנו במניין הכולל?" שאלתי בקול דורש מל"ד אתה מעיר את כולם אבל זה לא אומר שהם יכולים להתחיל לקום כי הם לא פה ומי זאת אורסולנה???

"ובכן...יש אותך..

את סלנדרה,את גדילן..ואותי זהו..עד שהם יתעוררו.." אמרתי.. מל"ד אורסולנה היא אחותו של סער..היא נראה לי כתבה בהתחלה בהתחלה אחרי שהוא כתב...עתליה{שאת שמשחקת אותה..} אמרה שהיא לא תהיה היום ומחר..

ash 1

New member
משעמם לי

*אני מתגנב בחרישיות אל הדלת ומנסה לפתוח אותה*

Geladriel

New member
לא! אל תפתח את בדלת הזאת!

כמו שכבר אמרתי, לא כדי לפתוח אותה אלא אם כן אתה רוצה להסתבך עם הדרגונים...

"עד שהם יתעוררו" המשכתי "אנחנו...

צריכים לברר מה קורא פה.... ומה הציורים על הקירות מבטאים.... מה שזה לא יהיה, זה לא נראה נחמד!"

"אתה, קנדר........ הפסק זאת" דרשתי

"השאר עוד ישנים.. יתכן שנזדקק לעזרתם....". "אבל מצד שני לא נדע כמה זמן נשהה פה... אז אולי נצא לחקור קצת את השטח... בין כה וכה אני רוצה לדעת אם יש לך מערכת לפריצת מנעולים." מל"ד אל תהיה טיפש, אנחנו לא מנוסים במשחקים כאלה ולדעתי דגי צריך להודיע כשזה קורא, וגם השאר לא פה אז לא כדאי אבל אם תחליטו להמשיך אני איתכם

ash 1

New member
*ממשיך לנסות ליפתוח את הדלת*

מל"ד 1- רק דגי יכול לקבוע עם הניסיון יצליח 2- יש לכם סיכוי טוב יותר לישמוע 2 זבובים משוחחים בקצה השני של קרין מאשר לשמוע קנדר מתגנב 3- אני לא טיפש אני קנדר

Geladriel

New member
גדילן! תפסיק!

תאמין לי שיהיו לך מספיק הזדמנויות להרפתקאות... רק בבקשה, לא עכשיו! לא עם הדלת הזאת!

פטר 12

New member
"...לפריצת מנעולים"

*הקצתי משנתי* "קולות", "עבר הרבה מאוד זמן מאז ששמעתי קול" אמרתי לעצמי בקול רם. "הצילו..........הצילו", הקולות פסקו, הקיר הקר של המערה לא השיב לי כמו פעם, גם לא האנשים שנמצאים בצידו השני. -"מה אתה אומר"??- "אני" -"כן, אתה!!אתה רואה פה עוד מישהו?"- "לא, אבל גם אותך אני לא רואה" -"אתה צודק"- "שולם?" -"שולם":)-. -"נו....אז מה אתה אומר??"- >הפעם הוא לא ענה< "משעמם פה", אמרתי בקול שוב, הרמתי אבל והתחלתי לצייר על הקיר. "טוב...........אני פשוט אצתרך לחכות שהקיר יוציא אותי מכאן".

Geladriel

New member
יכול להיות שהציורים

האלה מבטאים את התפתחותם של הדרגונים... אבל אתה צודק, זה באמת לא נראה כל כך נחמד!

"או שהציורים האלה...

מראים לנו איך הפכו אנשים\אלפים\קנדרים ושאר המינים לדרגונים..כי אם זה באמת מה שזה מראה לנו אני רוצה לצאת מפה!!!!!" אמרתי בפחד שגבר מרגע לרגע..

Geladriel

New member
לא נראה לי...

אני נמצאת פה כבר שנתיים ועדיין לא קרה לי כלום... חוץ מזה, אני רוצה לצאת מפה בלי שום קשר...

ash 1

New member
האם אמרת קנדרים הופכים לדרגונים?!?

*עוזב את הדלת* זה בטח מרתק אתה חושב שנוכל להפוך לדרגונים? מעניין איך זה יהיה מעולם לא היתי דרגון אולי אפילו ירשו לי ליהיות דרקון כן אני אלך לישאול אותם *רץ לכיוון הדלת* מל"ד עשיתי לכם טובה כי אתם לא במיטבכם אכשיו אתם יודעים שאני מנסה ליפתוח את הדלת ואתם יכולים לעשות משהו בנידון (אם אתם רוצים)

Geladriel

New member
די גדילן! אתה מסכן את כולנו!

תחזור לפה! דמיאן... תתפוס אותו בבקשה... אנחנו לא יכולים לתת לו לפתוח את הדלת!

למעלה