המשחק מתחיל שוב

"אתם קנדרים, תחזירו לגבירה את חפציה

" התחלתי להתעצבן והוספתי " הכריזו על שמכם אני רוצה לדעת מול מי אני עומד במצב כה מביך בו שני גנבים קטנים הערימו עליי"

"דמיאן..כלומר האביר בן דארוק..."

מיהרתי לתקן את עצמי.."אל תתעצבן עליהם זה בסדר..הם בסה"כ זוג קנדרים מאוד סקרניים.."

סער מאג´ר-קוסם אדום

"אוסף מרשים, אבל אני אאלץ להחרים את זה." אמרתי ולקחתי את ארנקי וכמה משקיקי האבקות שלי. "איך נתקלנו בחבורה המוזרה הזאת?" שאלה את אורסולנה בלחישה כשהתקרבתי אליה.

ash 1

New member
את צודקת בהחלט

מזל שיש בעולם קנדרים מי יודע איך האחרים היו מסתדרים בלעדנו! שמי? איזה חוסר נימוס מצידי שמי גדילן קוץ רגל *קד קידה* ואת קאטי קמיץ מדעול נעים מאוד להכירך

"בואו נביא דברים לסידרם" אמרתי בקול

אבל חזק "שכל אחד יציג את עצמו, ונראה למה זומנה פגישה זו, לא יכול להיות שזהו מקרה בלבד!"

סער מאג´ר-קוסם אדום

"אני הוא סער מאג´ר." אמרתי והבטתי סביבי. מל"ד- אני צריך ללכת לישון כרגע אז אל תעשו שינויים דראסטיים בעלילה (הגענו לעיר אחרת, יצאנו להפלגה וכאלה...)

ash 1

New member
נעים להכירך סער

*לוחץ את ידו בכוח* ( עוד כמה דברים)

ash 1

New member
*קופץ קדימה*

שלום לכם שמי גדילן קוץ רגל וזו *מצביע על קאטי* קאטי קמיץ מדעול וזו *מצביע על אריאנה* אריאנה וזה *מצביע על דאמיאן* דאמיאן בן דארוק ואלה... את שמותיהם אני עוד לא יודע ^_^

מל"ד

אני צריך ללכת לישון כרגע אז אל תעשו שינוי דראסטי בעלילה (שהלכנו לעיר אחרת, שיצאנו להפלגה או כל מיני דברים כאלה)

"ועכשיו אחרי שזכיתי להכיר את כולם "

אמרתי "מה גבירתי תחליט נישאר פה עם חבורה זו העלובה למראה, או שנצא לדרכך תהיה אשר תהיה?"

"ובכן...

אני חושבת שנשאר איתם..יכול להיות שהם מוזרים אבל בהחלט יכולים להיות בני-ברית מעניינים..אתה לא חושב?"אמרתי בעדינות..

"יהיה כך, אם הקנדרים יבחרו יוכלו...

להישאר איתנו כך גם הקוסם. אני מציע שנישאר ביחד, אין לדעת מה היער טומן בחלקו" הכרזתי. "עדיף שנשאר הלילה בחסות החשיכה ולא נדליק אור, מדורות רבות אני רואה ואני בטוח שחלקן אינן מאירות על אנשים טובי לב" הוספתי מיד אך בטון חרישי יותר

"אתה צודק..

ואני בטוחה שהקנדר הקטן ישמח להישאר איתנו.."*פונה אל הקנדר*"ברור שאתה יכול להישאר איתנו.."אמרתי בחיוך..

ash 1

New member
איזה חוסר נימוס מצדך!!

ועוד אחריי שמצאתי את הארנק שאיבדתה! *פונה לאריאן* אפשר להצתרף אליך?

"טוב אחריי שידידו הקטנים הצטרפו...

אני מציע שנכין עצמינו לשינה, בבוקר ייקבעו ההחלטות ועכשיו ננוח" הצעתי.

למעלה