המשחק מתחיל שוב

סער מאג´ר-קוסם אדום

כולם חושבים שאני עדיין ישן, אבל אני התעוררתי מעט אחרי אריאן. אני קם במהירות, מושיט יד לחגורה וזורק על סלנדרה...כלום. "מה? איפה האבקות שלי? ואיפה הספרים שלי?" אני שואל את עצמי ומביט בגופי, מחפש את מרכיבי הקסם שלי. עכשיו אני מישיר מבט אל עיני השקד של סלנדרה. "מי את?" אני שואל בחשדנות. אורסולנה (אני אשחק אותה עד שתחזור מכיוון שאנחנו "תאומים", אני די בטוח שהיא תסכים אם אני לא אעשה דברים משמעותיים בשם הדמות שלה)-קמה מהרצפה ומתקרבת אלי. "מי זאת?" היא שואלת. "אני לא יודע." אמרתי.

Geladriel

New member
אל תדאגו...

סער ואורסולנה, נכון? אני סלנדרה בת וארלגוק, אני שבוייה פה, אצל הדרגונים במערה הזאת כבר שנתיים ועכשיו הם זרקו גם אותכם לפה... אתם לא צריכים לחשוד בי, בסך הכל- אנחנו באותו צד.

"נראה שהם החליטו להצטרף סוף סוף..

עכשיו שמעו כולכם" הגברתי את כולי במעט בשביל שכולם ישמעו "לא אוכל להגיד איך אבל אני יודע שדרגונים נוצרים מדיציהם של דרקוני הטוב ושאין אף חטיבה של קוסמים באזור שיכולה לבצע זאת לכן אני מכריז כי דרגונים אלו, השובים אותנו פה הינם עריקים ולכן לא נראה לי שאנו נמצעים במבצר גדול, אלה במערה שמשמשת את הדרגונים כמקום מגורים. ולכן הדלץ הזו אותה הקנדר מנסה לפתוח מובילה מן הסתם לאחד הפרוזדורים של המערה"

פטר 12

New member
"...לפריצת מנעולים"

"...לפריצת מנעולים" *הקצתי משנתי* "קולות", "עבר הרבה מאוד זמן מאז ששמעתי קול" אמרתי לעצמי בקול רם. "הצילו..........הצילו", הקולות פסקו, הקיר הקר של המערה לא השיב לי כמו פעם, גם לא האנשים שנמצאים בצידו השני. -"מה אתה אומר"??- "אני" -"כן, אתה!!אתה רואה פה עוד מישהו?"- "לא, אבל גם אותך אני לא רואה" -"אתה צודק"- "שולם?" -"שולם":)-. -"נו....אז מה אתה אומר??"- >הפעם הוא לא ענה< "משעמם פה", אמרתי בקול שוב, הרמתי אבל והתחלתי לצייר על הקיר. "טוב...........אני פשוט אצתרך לחכות שהקיר יוציא אותי מכאן".

מל"ד

לא נראה לי שאני יכול לעשות לו משהו אבל שיהיה *מכה את גדילן בעורף ומשכיב אותו ליד קאטי (הקנדרית הישנה)*

*מתיישבת ליד גדילן וקאטי*

"אז מה עושים עכשיו??אין לנו לאן ללכת.." אמרתי בקול עצוב.."ומתחיל להיות קר..משום מה נכנס לפה אוויר קר..אולי נדליק מדורה..ממילא אין פה מישהו שיראה אותה.." הוספתי..

Geladriel

New member
את צודקת... באמת נכנס לפה אוויר קר!

וזה לא בא מכיוון הדלת *מסתכלת לכיוון צפון (הדלת בחלק הדרומי של החדר)* זה אומר שחייבת להיות דרך לצאת מפה... מוזר שלא הרגשתי את משב הרוח הזה עד עכשיו- לדעתי זה משהו חדש... אנחנו חייבים לצאת מפה! אני לא יכולה לסבול את זה יותר!

Geladriel

New member
תתפלאי...

אחרי כמה חודשים כבר מתחילים להתרגל למקום הזה- אבל אני רוצה לצאת בשביל לחפש את המשפחה שלי... אני רוצה לצאת בשביל החירות שלי!

ash 1

New member
מל"ד דמת איתך!!!!

בידיוק כשפתחתי את הדלת! רציתי להיכנס ראשון! יא לא מתחשב אחד היה לך קשה פשוט למשוך אותי משם?!?!?!? אווווף! בל"ד (זה ההפך ממל"ד?) *צונח ארצה*

ash 1

New member
מל"ד דמת איתך!!!!

בידיוק כשפתחתי את הדלת! רציתי להיכנס ראשון! יא לא מתחשב אחד היה לך קשה פשוט למשוך אותי משם?!?!?!? אווווף! בל"ד (זה ההפך ממל"ד?) *צונח ארצה*

ash 1

New member
אוווו איזו אכזבה

אמרתי בדיוק ברגע שהמנעול הקליק ונפתח

סער מאג´ר-קוסם אדום

"חכה! אל תלך לשם!" אני צועק. אני פונה אל דמיאן ומביט בעיניו. "אתה לא יכול לדעת אם אנחנו לא בתוך מבצר כי אתה לא יודע איפה אנחנו ולכן אתה לא יודע אם יש כאן קוסמים או אין כאן קוסמים, דבר שני, תנו לי כמה דקות ואני אפענח את ציורי הקיר האלה. ולבסוף, אני לא ממליץ ללכת לשם לפני שנגבש תוכנית כי אין לנו נשק." אני אומר.

1. פטר אתה איתנו בחדר!

*מראה את החרב שלי (שאוחזים אותה בשתי ידיים)* ושואל "באמת אין לנו נשק? וחוץ מזה לא נראה לי שנצטרך אותו שצי אריאן וסלנדרה מצאו משב רוח והוא לא בא דרך האבן.... אני לא מתפלא שלא חשתי אותו, כולי מכוסה גלימה אבל אתן, גבירותיי הראו לי בבקשה את מקור הרוח ונראה מה אפשר לעשות."

Geladriel

New member
בו אחרי. *לוקחת אותו לקצה הצפוני של

המערה* אתה רואה את זה? נראה לי שזה יוצא מכאן *מצביעה על סדק פצפון בסלע* אבל אני לא בטוחה שזה יעזור לנו... אפילו התולעת הכי קטנה לא תצליח לעבור פה!

"אנחנו צריכם משהו שיכול להרוס את..

הקיר(דאאההה), סער, אתה חושב שכדור האש שלך יעבוד פה?" *פונה לפטר* "ואולי לך יש משהו שנוכל להעזר בו?"

*מזמזמת שיר באלפית*

"מעניין מתי הקנדר הקטן יתעורר..אני מקווה שהמכה לא הייתה חזקה מדי.." אומרת בשקט..

למעלה