הלו? 72 בתולות?! איפה?

שטויות

קודם כל, הוא שוחרר בגלל הכשלון עם חאלד משעל, כפי שכבר ציינתי, ולא כי רשות בתי הסוהר הרגישה הומניטרית פתאום. ניחא. (חוצמזה, מצחיק שכתבת " וזאת שלא יגידו "היהודים רצחו את השייח'"." אם זו הייתה הסיבה לשחרור, משעשע שבכל זאת הם בחרו לרצוח אותו) "פגענו בהם בנקודה רגישה". בשביל זה את מקריבה את עצמך ועוד רבים אחרים בפיגועים שגם את וגם אני וגם כולם יודעים שבטוח יגיעו? יודעת מה, קרוב לוודאי שהיו פיגועים במילא, כל עוד יהיו התנקשויות יהיו פיגועים ולהפך, זה עסק ביש. אני מסכימה. אבל ככה לתת להם סיבה (ממש ממש טובה) להתפוצץ? מה היה קורה אם מחבלים היו רוצחים את הרב כדורי? זה יהיה משהו כמו גנדי (לא מהטמה) פי עשרות מונים. זעם ברחובות. תראי איזו פעולת התקדשות עושים עכשיו לרוצח המתועב והארור הזה ברוך גולדשטיין. הוא נחשב קדוש בקריית ארבע. עושים חגיגות כל פעם בפורים, להלל את שמו. למה שפה יהיה שונה? ובניגוד לברוך גולדשטיין, יאסין היה אייקוניה תרבותית כבר בחייו, ברור שהוא יהיה משהו שיהללו וישביחו במותו. הוא מת "למען המטרה הנשגבת" (מבחינתם), מה שיצדיק את כל הפעולות העתידיות. מעין "ממשיכים בדרכו" רביניסטי, אבל מהצד ההפוך, האלים, הנגוע. אולי פגענו ב"מספר אחת שלהם", כמה מנהיגי החמאס, הג'יהד התאנזים כבר הרגנו? את כולם בערך, והם תמיד צצים מחדש, חלשים בהתחלה, אבל מחוזקים (וגם אידאולוגית) לטווח הרחוק. להלחם באש עם אש אף פעם לא היה הצעד החכם. חוצמזה, לך אולי יש בטחון במערכת הסטחונית שלך. אבל לי אין. אני לא רואה את הפעולה הזה כחלק מתוכנית רחבה ומחוכמת יותר, כמשהו שהם תיכננו וסמכו עליו. כולנו יודעים שהדבר הזה יגרור פעולת נגד שאולי תהיה קטסטרופלית (אבל אני מאוד מקווה שלא), אבל עדיין, הם בחרו להמשיך עם זה. כדי לטפוח לעצמינו על השכם, ולעודד את עצמינו קצת. רצחנו את המספר 1 שלהם, איזה כיף...

faith2

New member
אני קצת אהיה בוטה...

ומי את שתדעי מה היה מאחוריי השיקוליים המדיניים?! שרון שוב ושוב ניסה להימנע בדבר דומה לזה. ועובדה שזה הגיע ועוד ימים אחדים אחריי ביקור עבדללאה. את העלית בדעתך שיש משהו מאחוריי הביצוע הזה? את מדברת על צבא הגנה לישראל. הצבא הטוב ביותר, זה שאם את הולכת לקנות מסטיק בקיוסק של מוטי הוא כבר יודע על זה...בתור אחת שלא הייתה שייכת למערכת ובתור אחת שלא מכירה את המערכת מקרוב...אני חושבת שתחשבי שוב על כל ההיבטים...שרון שהיה לפחדן פתאום נהיה לגיבור אמיץ...לא נראה לך קצת מוזר?!

הממ (תגובה לרובכם)

לא אמרתי שאני יודעת מה יש מאחורי השיקולים המדיניים. אמרתיש אני חושבת שלא היו שיקולים כאלה בכלל... אני גם לא חושבת שהצבא שלנו כל כך מיומן ונפלא ויודע בדיוק איזה מסטיקים אני קונה ואיזה סטיקרים דבוקים לי על השידה. ובעצם, תכל'ס, אני דווקא שמחה לחיות תחת האשליה שזו עדיין לא מדינה אורוולית, כזו שהאח הגדול צופה בי בזמן שאני הולכת לקיוסק לקנות מסטיק. תודה רבה. "שרון שהיה לפחדן נהיה פתאום גיבור אמיץ..." לא הבנת מה רצית לומר לי פה, אשמח אם תסבירי. נראה שרובכם נתליתים במשפט הראשון והאחרון של ההודעה שלי ("הודעות מטומטמות" "אני לא בצבא וטוב לי") ולא התייחסתם בכלל לשאר הדברים שכתבתי. ניחא. גם את רותם צמחונתי היקירה (באמת!) וגם רבים אחרים מעולם לא שירתתם בצבא, כך שהזכות שלי לבקר שקולה כנגד זכותכם להלל. המידע שלנו על המערכת הצבאית מסתכמת בצפיה מבחוץ. אני הגעתי למסקנות שלי ואתם לשלכם.

אַמִיר

New member
טעות! פשוט טעות.....

לא אחמד יסין חוסל, אלא עשרות ישראלים חוסלו היום בבוקר.... אחד הצעדים היותר מטופשים שמדינה ישראל עשתה!! אף אחד לא קובע מי יחיה ומי ימות... זה שהמחבלים הורגים חפים מפשע, זה לא אומר שגם לנו מותר... אחרי כח פיגוע אני שומע "איזה חיות פרא המחבלים האלה" אז למה שגם אנחנו ניהיה כאלה?? מוות זה הפתרון הכי מטופש שקיים!!! כי אף אחד לא מרוויח מזה

פה בדיוק הנקודה.

"זה שהמחבלים הורגים חפים מפשע, לא אומר שגם לנו מותר" אתה באמת חושב שיאסין חף מפשע?! הוא גרם למותם של מאות יהודים, לפי מה שאני יודעת, זה לא בדיוק אדם שחף מפשע.

faith2

New member
החף מפשע הזה...

מחזיק בידו מאוד קורבנות....ומחזיק בידו את המפתח לרציחתם של אלפים נוספים

yossi018

New member
וואוו, יום אחד בהרים וכל הפורום...

קופץ... בקיצור קראתי את מה שכתבתם פה... תגידו לי אתם נורמלים???? מה זה השטויות האלה "לא מגיע לו" אין לדבר הזה נשמה בכלל... היום הוא בשמיים נשרף וסובל לאט לאט... אלוהים מתנקם בכלבלב הזה... בקשר לעתיד הקרוב, אני מאמין שלא נקבל כזאתי מכה כמו שכולם חושבים, יש לנו צבא חכם (לא ממשלה זו הבעיה), וצבא חזק... נכנסו לא מזמן לרצועה חילקו אותה לשלוש חלקים ובלה בלה בלה... אז יורים בצפון, תאמינו לי תנו לחיל האויר 20 דק' ויהיה שם שקט... וההשואה בין היטלר ימך שימו ליאסין ימך שימו ממש לא נכונה, להיטלר היה כח עצום וכסף רב, היטלר שלט על היהודים ולא להיפך, יאסין סה"כ היה שיח עלוב ומסכן שנהיה נכה בגלל כדורגל בגיל 16 (חחחח, מצחיק...) ליאסין לא היה לא כח ולא כסף.. אני בטוח שאם היה לו את הכח והכסף של היטלר י"ש הוא היה עושה אותו דבר ואפילו יותר... ובקשר ל"רודפי השלום", השלום היחידי עם הברברים האלה נעלם מזמן מין העולם כאשר ברק הציע להם 90% שליטה על השטחים וחילוק ירושלים.. כבר מאז נעלמה התקווה... ועוד משהו: מחר ומחרתיים יהיו אולי ימים קשים אבל עוד שבוע הכל יעלם... כבר נרצחו מנהיגים בעבר ולא קרה כלום אנחנו סתם מנפחים דברים, כבר כתבתי שאני מאמין שלא יהיו פיגועים כמו שחושבים שיהיו, אני בטוח שרובם המוחלט יעצרו עוד בשטחים... ונקווה להרבה "תאונות עבודה" בצד הפלסטינאי בקרוב...

shiroosh999

New member
תראו.... ../images/Emo85.gif

פה אני כבר די מסכמת אז ככה: לאחמד יאסין יש זכויות אך כמו שהבנתי היום, ואני מקווה שאני אאמץ את זה, לאף אדם שידיו מגואלות בדם לא מגיע לחיות. ולא סתם דם, דם של חפים מפשע. אני שיניתי את דעתי, כן הצלחתם לשכנע אותי, אני לא חושבת שמגיע לו לחיות!!!!!! הוא אדם חרא (סליחה) שהורג אנשים בלי סיבות, אבל למרות שאת, במקום שהממשלה תברח מהבעיות שלה, הם צריכים להתמודד איתם, ולא להשמיד אותם ככה. ובמיוחד לטל: צה"ל זה כן חלק מהמדינה הזו, ואם הוא לא היה פה היום, אז כנראה שגם את לא היית.... הקפצנו את הפורום!!!!!

shiroosh999

New member
אל תדאג...

שיניתי אותה בשיא הרצינות, ואני באמת מושפעת מהפורום ומהאנשים שפה, לימדתם אותי להיות אובייקטיבית יותר, ולמדתי לראות דברים מכמה נקודות מבט.

shiroosh999

New member
נכון... ../images/Emo85.gif

ת'אמת.. אני בד"כ לא פותחת את הראש ומקובעת על הדעה שלי, אתם עזרתם לי!!!

טרילהלהלה

שוב, אני חוזרת ואומרת: ספקולציות לגבי מצב הוייתי ללא קיום מערכת צבאית מיותרות כיוון שזה מעולם לא קרה... ברור שצה"ל זה חלק מהמדינה הזו, ואם זה מה שאת חושבת שאמרתי אני מציעה לך לקרוא שוב. אני אפילו אגדיל ואומר שצה"ל -הוא- המדינה הזו והמדינה הזו היא צה"ל וחוזר חלילה. הערת "לאף אדם שידיו מגואלות בדם..." שלך היא כוללנית מדי וקיצונית מדי ואינה מתקיימת בעולם האמיתי. קודם כל כי לא הגדרת מה זה "דם על הידיים". אני עכשיו סוטה מהדיון על יאסין כי גם את סטית (ברגע שכתבת "אף אדם") ואומרת באופן כללי- בני אדם ראויים לשפיטה הוגנת. אפילו רוצחים ואנסים וכו' נשפטים ונשלחים לכלא. באופן תיאורטי הכלא הוא לא רק אמצעי ענישה ואזהרה אלה בעיקר אמצעי לפידיון. מצד שני, סרטי כלא כגון "חומות של תקווה" "התפוז המכני" וגם "אוז" עירערו את בטחוני לגבי המוסד המתועב הזה. המסקנה היחידה, שהיא לא ממש מסקנה, היא שאנחנו חברה אלימה, והנסיון לדכא אלימות באמצעות אלימות (כי הרי גם כליאה היא סוג של אלימות פאסיבית) מיותרת. רבעק. לאן הגענו. אני מצטערת, לא הייתי צריכה להגיב להודעה עם דובי בכותרת. זה היה פשוט צעד לא חכם מבחינתי.

albert G

New member
לכל החוכמולוגים

חוץ מביקורת וביקורת יש לכן/לכם הצעת ייעול ???? אלטרנטיבה הגיונית וברת ביצוע ???? אם כן, תציעו אם לא, תסתמו

albert G

New member
חיפשתי את עצמי...

הרמטכ"ל יעלון אומר...

ערפאת ונסראללה יודעים שהחיסול גם יבוא אליהם..... מדינת ישראל נכנסה למצב של מלחמה אמיתית (כבר שלוש שנים שיש פה מלחמה..), מלחמה שהפלסטינים הכריזו עליה רשמית אחרי חיסול יאסין... בקיצור, האם זה תחילתי של הסוף או הסוף של ההתחלה?? לפי דעתי תוך שלוש שנים תהיה פה הכרעה, זה או שהפלסטינים יחיו תחת שלטון צבאי ישראלי או שיהיו כאן שני מדינות לשני העמים...... תחילתו של הסוף!!

MS6

New member
שני מדינות לשני עמים זה בלתי אפשרי

במצב כזה נוכל לשרוד אולי 50 שנים אבל אחר כך כנראה נושמד. הם לעולם לא יקבלו ריבונות יהודית בארץ ישראל, לכן לנו גם אסור להיכנע, אסור שתקום מדינה פלסטינית מערבית לירדן כי זו תהיה תחילת הסוף מבחינתנו

למעלה