הלו? 72 בתולות?! איפה?

g a n d i

New member
תקראי את ההודעות של האחרים, לפני

שאת כותבת הודעה כזאת. את לא יכולה להגיב בלי לקרוא מה שאנשים כתבו, זה קצת יהיר.

אה

יהיר האמת שלפני התגובה שלי קראתי חצי מההודעות לפחות, וקיבלתי רושם כללי (לראייה, הערות מכוונות נגד כמה מהכותבים פה, אני מקווה שהם עלו על זה) ובכל מקרה קראתי אחרי שפרסמתי את ההודעה את שאר ההודעות, וזה לא שינה את דעתי לגבי מה שכתבתי. אני עדיין לא מסכימה עם מה שרובכם כתבתם, לפחות לא באופן מלא.

MS6

New member
אוי נמאס ממכם מתייפיפים!

תמשיכו להכניס את הראש העקשן שלכם עמוק עמוק לאדמה... "משפט הוגן"??? על מה את לעזאזל מדברת?? תפסיקו לבלבל ת'שכל עם השטויות שלכם את רוצה לדבר עם החמאס על הגינות?? את רוצה לדבר עם ארגון שרואה בכל מקום שבו שלטון הד'אר אל סאלם (שלטון מוסלמי-דתי) לא שולט- כאוייב??? את רוצה לדבר איתם על משפט צודק והוגן לפי החוקים הנהורים והיפים שלך?!?! איפה לעזאזל אתם חיים?? בטח שאת סהרורית את וכמה אלפי המעופפים שחיים בבועה ומשגעים אותנו עם השטויות האלה של הגינות והצדק.. איזה הגינות יש לאנשי החמאס הפושעים האלה?? אנחנו, בתור עם שלוחם במהלך ה-120 שנה האחרונות על קיום יהודי בארץ ישראל, צריכים לרדוף בכל חור וסדק בעולם את אנשי החמאס ולא לנוח עד שהאחרון שבהם יושמד. ואם יש לך בעייה עם משפט והגינות.. עלי!! אני מאשר להרוג אותם! אני שמח על מותו של הנבלה הזה, אני שמח כי עכשיו הוא סובל בגיהנום על מעשיו הנפשעים, אף אחד לא יצליח להפריד בין עם ישראל לארץ ישראל, המלחמה שלנו צודקת ונכונה, וסוף סוף במהלך השלוש שנים ומשהו האלה, אנחנו יכולים להתגאות באריאל שרון, על מעשה שהיה צריך לעשות.

מיותר

אם אתה חושב שקיים גיהנום או גן עדן סבבה לך. אם אתה חושב שהיה שווה להרוג את יאסין, ולמות אלפי אלפי פעמים מחדש רק כדי למות עם הידיעה שיאסין עכשיו סובל בגיהנום. שיבושם לך. מבחינתי מוות זה מוות, אבל לדיון על זה אני לא רוצה להיכנס (בעיקר כי רוחניות לא הייתה מעולם הצד החזק שלי). האמת צודק, קצת התחרטתי שהזכרתי את המערכת המשפטית כי בתי הדין כפופים במובן מסויים לקומץ האיוולים שקוראים לעצמם "המנהיגות המדינית". זו רק דוגמא למחצה אבל אותי זה מרתיח לקרוא על המשפטי ראווה הזולים שעושים לחיילים ש"בטעות" הרגו שישה ילדים בגדה. ונשפטים על "רשלנות בשימוש עם נשק" ולא על מה (שלטעמי) הם היו אמורים להישפט, הריגה, לפחות. (אבל גם לזה אני לא רוצה להיכנס למרות שיש בנושא הזה עוד הרבה דברים שמרתיחים אותי). ניחא. אם אתה רואה בהתנהלות הזו של "התנקשויות" איזשהו גוון של תקינות, נראה מה תגיד כשבפעם הבאה מי שיקבל משפט לא הוגן יהיה אנס (יהודי), רוצח (ישראלי), המוכר במכולת, אני, אתה... אתה יודע מה, אני באמת לא נהנת לנסות לדבר הגיון עם פונדמנטליסטיים, לאומנים, קיצוניים שלא מוכנים לשמוע אותי בכלל. אבל תראה, אני מנסה לדבר איתך בכל זאת. (אני בטוחה שלפחות כמה אנשים הספיקו להגיב בזמן שכתבתי את ההודעה הזו. קצת נמאס לי. נמשיך בדיון בפעם אחרת).

MS6

New member
לשטיתך הרוב פונדמנטליסטיים!

הרי את מהווה שוליים שבשוליים. דעתך אפילו לא שמאל קיצוני, את אנרכיסטית את מיעוט שבמיעוט, רק את ועוד כמה מאות מסוממים טוענים טענות טפשיות כאלו.. אז מי את בכלל שתבואי ותגידי שאני קיצוני?? המילה הזאת תפורה עלייך משהו! אם היית חיה ברשות הפלשתינית מזמן היו תולים אותך אז אל תבואי ותתפלספי על פעולות צה"ל בשטחים. כי מה לעשות? הם חיים לפי תרבות המזרח הקשה והאכזרית ואת חיה לפי תרבות המעשיות והפיות הטובות...

faith2

New member
טל בתור אחת שדי קרובה לעמדה

הפוליטית שלך, את די יהירה. וזה קצת מעצבן לקרוא את זה. "אני באמת לא נהנת לנסות לדבר בהיגיון עם....." לכל אדם וההיגיון שלו. וכל אחד זכאי להביע את עמדתו. אני חושבת שהעמדה שלך בדבר החיסול היא מאוד לא מציאותית, אבל מפה להגיד שאני חסרת היגיון? הדרך ארוכה.

faith2

New member
"חוכמה"

הוא לא היה במעצר...הוא היה במאסר! והוא שוחרר כי ישראל לא רצתה שהוא ימות בכלא ישראלי, והרצון היה שהוא ימות בקרב משפחתו. וזאת שלא יגידו "היהודים רצחו את השייח'". דבר שני, מה הקשר לישו?...הם תמיד אומרים הפיגוע הזה בשם המכיר פאקינג איקס שחיסלתם שלשלום. כל פיגוע בשם מישהו אחר. תהיה תגובה חריפה והתקופה הקרובה תהיה קשה. אבל לטווח הארוך? לטווח הארוך פגענו בהם בנקודה רגישה. פגענו בנקודה שאף אחד לא האמין שנפגע. הבכירים, הצמרת...הם כבר לא בטוחים. פגענו במספר 1! הוכחנו שישראל יודעת, ויודעת הרבה...וישנם שיקולים שאנחנו "העם הפשוט" לא יודע. אז שאף אחד לא יבוא ויצטדק ויגיד "איזה טעות". לכי תדעי מה היה בתכנון שלהם? מכירים את המושג "השקט לפני הסערה?"

faith2

New member
אה כן ועוד משהו.

ללא הצבא הזה, אני בטוחה שלא היית חיה בביטחון בביתך החמים עם השוקו החם בחורף והמזגן בקיץ. ללא הצבא הזה, מזמן היית חיה בגולה, ובוכה על המדינה הנפלאה הזאת שנלקחו לך אותה. אני גאה להתגייס לצה"ל, וגאה להיות חלק מההגנה של מדינת ישראל. זה משהו שרבים לא יבינו עד כמה אני גאה במדינת ישראל...וגאה שהצלחנו להקים מדינה לאחר ההיסטוריה הקשה שעברנו.

אם זו ההרגשה שלך

אני מכבדת אותה. אין לי מניע לשלול ממך את גאוות המולדת שלך, כמו שאני מבקשת שלא יצפו ממני להרגיש אותו דבר. אגב, שוקו סויה, אני מתעקשת. (ספקולציות לגבי מצבינו ללא הצבא מיותרות כשזה מעולם לא קרה)

MS6

New member
אגב אם את ממש מתעקשת...

לקלל ולגדף מה שאנחנו מוכירים ואוהבים וזה בגלל שהדבר הזה, צבא ההגנה ישראל, יום יום מציל חיים אל מול האוייבים המרים שלנו. אני באמת מזמין אותך ואת חבריך היהודים הגלותיים, לצאת מהמדינה! לכו, תהנו ממדינה אחרת, שקטה, יפה, חסרת צבא, שחיסלה איזה עם או שתיים במאה שעברה, לכו ואל תחזרו... אתם ממש מיותרים.

חי

(אני מגיבה למרות שאמרתי בהודעה הקודמת שאין לי כוח, פשוט לא יכולתי לעמוד בפיתוי, כנראה) הקללה היחידה שהופנתה כנגד הצבא הייתה "מטומטמים", וזה בקושי נכלל תחת ההגדרה של "לקלל ולגדף", תסלח לי, הייתי, עם קצת מאמץ ורצון, יכולה להצליח בזה הרבה יותר. אני יודעת שההודעות שלי היום (במיוחד הראשונה), הן לא בפורמט הקורקטי שאני נוהגת לכתוב בו. אני בד"כ מנסה כמה שיותר להתחמק מאמירות כוללניות ונבובות, ובמיוחד מקללות שיורדות לפסים אישיים ובכך מתחמקות מהסוגיה המהותית. היום פשוט התפרצתי. אגב, משום מה נראה כאילו הפתרון האולטימטיבי מבחינתך לכל יגונינו הוא טרנספר כולל. לערבים, לחרדים ולשמאלנים קיצוניים. בכיף, אני אומרת.

MS6

New member
לא הצעתי טרנספר לשמאלנים...

אמרתי אם אתם כ"כ סובלים לכו אף אחד לא יכריח אתכם להישאר. את תופתעי כמה אני מתון כשמדובר בערביי ישראל. אני בעד לקדם אותם, לעזור להם להתקבל לאקדמיות בישראל ולפתח אותם.. אני מאמין שהמפתח ללוחמה בדת האיסלאם הקיצונית היא השכלה וקדמה ורק כך נוכל להבטיח את נאמנות ערביי ישראל. בקשר לערביי יש"ע אני בעד טרנספר ברצון... אין מקום לשני מדינות מערבית לירדן.

"נושא"

כולי תקווה שאתה מודע לאירוניה ולפטרוניזם המערבי שנשפכים ממה שכתבת. "נחנך מחדש" "נבטיח נאמנות" מה בדיוק אתה מתכוון ללמד אותם שם? אני מקווה שתפסיק לקחת רעיונות מרוסיה הסטאליניסטית... (ורק הערה: אני גם חושבת שפתרון להרבה בעיות טמונה זכות לחינוך. אבל אני מסתכלת על זה מהפן החברתי ולאו דווקא מזה המדיני).

MS6

New member
ממש לא הבנת אותי..

אני לא אמרתי "בואו נפתח בתי ספר ברחבי הערים הערביות בישראל ושמה נעביר שטיפת מוח כמה השלטון הישראלי טוב וכמה רעיון לאומי-ערבי בא"י רע" אני אמרתי שהממשלה צריכה לבוא ולעודד יותר ערבים להתקבל לאוניברסיטאות, היא צריכה לסייע בהעלאה של אחוז מסיימי כיתה י"ב בבתי ספר הערבים. רק כך נוכל להבטיח את התרחקותם מרעיונות איסמלאמים-מהפכניים שיפגעו בנו. אני לא כמוך, אני לא רוצה לשנות את העולם, להחזיק ידיים עם אנשים מעמים אחרים ולשיר "קומבייא" או משהו כזה.. אני רוצה לשפר את המצב של העם שלי ואם שיפור המצב של העם שלי, שמשמעתו הישרדות למשך כמה עשרות שנים, יבוא על חשבון "עם" אחר (הפלסטינים זה לא ממש עם...) אז אני יעשה את השיפור הזה בלי לחשוב פעמיים.

yossi018

New member
האם אני רואה חזרה למקורות???

האם רותם החמודה הולכת בדרכה של אמא? חחחחח, סתם סתם... אני שמח שאת חושבת ככה, יש עוד עשרות אלפים כמוך שחשבו ככה או אחרת וכשראו והבינו את המצב והחליטו לחקור קצת על המצב בשטחים הבינו כמה חשוב צבא וכמה חשוב לפעמים גם להרוג (אני לא אוהב את המילה "לחסל") כדי לחיות בין מיליוני מוסלמים רודפי דם...

faith2

New member
אל תתלהב יותר מדי../images/Emo3.gif

אני דוגלת בתורת הגמול האישי שרות מלמדת אותו יום יום בתנך
שמעו אני חושבת שמי שחטא צריך לקבל גמול על כך! אחמד יאסין פשע פשעים חמורים נגד האנושות....היום הוא קיבל את עונשו ואני בטוחה שעכשיו מפוצצים אותו כל השאידים- אחריי הכל הבנאדם הבטיח 72 בתולות ובמקום זאת הם קיבלו מדורי גיהנום....אבלללל ומנגד....אני נגד פגיעה בחפים מפשע, נגד ההתעלוליות שחיילים רבים מוצאים לנכון לבצע, נגד היד החופשית על ההדק, נגד דיכוי הפלשתינאים, נגד נגד נגד...ויש המשך לרשימה. אבל! אני מאוד מעריכה את הלוחמים שלנו שנמצאים שם תוך סיכון חייהם, מעריכה את הצבא שבלעדיו אני בטוחה שהיינו כבר במנוסה ממדינת ישראל. טובלה בלה בלה אני עייפה ככה שאני מנוסחת על הפנים!

הגיע הזמן לשים קץ להתעללות!!

ואני רציני, אני יודע שכולם קוראים פה בעיתון מדי פעם על חייל שהתעלל בפלשתיני, על חייל ששדד חנות בעזה. אני בעד מוות לכל מחבל עם דם על הידיים!! (ובמיוחד יאסין, ערפאת וכל חבר מרעיו) אבל מספיק, אני הייתי במחסום, אני ראיתי בעיניים שלי חייל מתעלל בפלסטיני, אני ראיתי את המכות שהוא חטף, על מה?? על כלום!! (אני ירדתי מהרכב לבדוק) אני רק רוצה להגיד, שהצבא שלנו הוא הצבא הכי מוסרי בעולם!! אין צבא יותר מוסרי מהצבא שלנו, ארה"ב הרסה את אפגניסטן לפני שהיא ירדה לפני השטח, אנחנו מסכנים יומיום את חיילינו כדי שלא יפגעו חפים מפשע, לפעמים אכן נהרגים חפים מפשע, וזאת טעות, אבל סך הכל אין צבא יותר מוסרי משלנו!! הבעיה היא, שחיילים כמו החייל שראיתי, הם אנשים לא מוסריים, הם אנשים שמבחינתי איבדו את יהדותם (היהדות היא מוסרית)!! הבעיה היא שאנשים כאלה, דווקא אותם מצלמים, דווקא אותם משדרים ברחבי העולם, ואז, לכו תתפלאו למה כל העולם נגדנו (מעבר לאנטישמיות)....

המם.

הצבא שלנו הוא הצבא הכי מוסרי בעולם! נכון, מדי פעם הוא יורה אש חיה לעבר מפגינים לא חמושים. אבל חוץ מזה, אנחנו הכי מוסריים בעולם! טוב, חוץ מההתעללות במחסומים. זה באמת מחליא. אבל חוץ מזה, על מה יש לדבר בכלל? שמאלנים מניאקים. אנחנו הכי מוסריים, וזאת עובדה! אה, נכון. אנחנו גם יורים על ילדים פלשתינאים שזורקים לעבר כוחות צהל אבנים. אבל חוץ מזה, ספריו של פרופסור אסא כשר בכל הנוגע לטוהר הנשק הם נר לרגלי הצבא שלנו! טוב, חוץ מהכמה פעמים האלו, בהן צה"ל יורה טילים לעבר ריכוזי אוכלוסיה ומפספס. אבל חוץ מזה, פחחח, אתם באמת רואים צבא יותר מוסרי מצה"ל? שנאמר, טוב למות -ארצנו בעד.

Nי אתה בכלל??

מה אתה מזיין את השכל?? ראית צבא של מדינה אחרת שנכנס בכל בית ובית רק כדי שאנשים חפים מפשע לא יפגעו... אני מצטער ששכחתי שהמחבלים המסכנים באים ונכנסים לבתים של אנשים ויורים בהם למוות... או אני מצטער ששכחתי שהמחבלים הרחמנים באים עד למכולת......כדי להתפוצץ!! אנחנו צבא מוסרי, ואין צבא יותר מוסרי משלנו..... לא שמעת אותי אומר השמלאנים המסריחים, אל תכניס לי מילים לפה!!

למעלה