הלו? 72 בתולות?! איפה?

y l 18

New member
אם כך גם היטלר יש לו נשמה

וצריך להיות עצובים שהוא מת. וואי עד כמה טיפשה את יכולה להיות צאי מזה הבנזונה מת ושישרף בגיהנום הנכה הזה.

tamar brandy

New member
אני יודעת שדעתכם שונה...

אבל לפי דעתי אני לא חושבת שהיה צריך להרוג אותו.. לפי האידיאולוגיה שלי לכל יצור חי יש רשות לחיות אפילו אם הוא היצור הכי נוראי בעולם! לכל אחד יש את הדעות משלו ונכון- הדעה שלו נוראית בשביל היהודים אבל בשביל מה להרוג לעזעזאל?

והיטלר?

היטלר, היה לו זכות לחיות?? כי לפי מה שאת אומרת הוא גם יצור חי, היה לו כל זכות לחיות... הבן אדם הזה רצח מאות יהודים, אז נכון, היטלר רצח מליוני יהודים, אבל תחשבי שאם היו מנסים לרצוח את היטלר בתחילת דרכו, שעוד נרצחו רק מאה יהודים תחת שלטונו, והיה קם מישהו ואומר, "הוא יצור חי, אז נכון הוא רשע, אבל הוא יצור חי", והרצח היה נמנע, אני בטוח שאותו אדם שמנע את הרצח לא היה יכול לחיות עם עצמו, אני בטוח שהאדם הזה היה בדכאון תמיד, כי הוא תמיד היה יודע שהוא יכל למנוע רצח עם, אבל הוא לא מנע.... תחשבי על זה, יאסין, אם היית נותנת לו עוד כמה שנים (למרות שהוא היה כבר חצי מת) הוא היה יכול להגיע לרמות של היטלר ימ"ש!

shiroosh999

New member
נכד יקר שלי.. זה כבר משהו אחר!!!

היטלר? אתה משווה בין היטלר לאחמד יאסין????????????? שמעון, יש הבדל ענק, היטלר רצח מיליוני יהודים מתוך, שנאה אנטישמיות, אכזריות ועוד 100 מיליון סיבות לא הגיוניות שאני יכולה להביא לך!!!! אבל יש הבדל עצום!!!! לאחמד יאסין יש זכות לחיות, גם התקופות שונות לגמרי!!! לאחמד יאסין מגיע להישפט, לפני שהוא נידון למוות!!!! מוות שיגרום לעשרות אלפי אנשים לבכות!!!!

את מקשיבה לעצמך?

היטלר רצח מלניני יהודים מתוך אנטישמיות, ומתוך מה יאסין עשה את אותו הדבר? מתוך אהבה ואכפתיות? ממש לא!! הוא רצח יהודים בדיוק מאותה הסיבה, אמנם לא מליונים, הוא גם לעולם לא היה מגיע לזה.. אבל אפילו לאדם שהרג רק מישהו אחד מגיע עונש כזה. לאף אדם שלקח חיים של מישהו אחר לא מגיע לחיות.

shiroosh999

New member
לא מגיע לו משפט הוגן???

לכל אדם מגיעה זכות לקבל משפט!!!! למה לא שפטו אותו?

MS6

New member
איזה משפט??

מה צריך להוכיח שהוא היה אשם?? הרי בכל הזדמנות אמר החלאה הזה שאין מקום לשני עמים בארץ ישראל וצריך לחסל את היישות היהודית. אנשים כמוך חיים בחלום.. את צריכה להתעורר ומהר, אנחנו לא חיים בשבדיה, אנחנו במזרח התיכון פה מי שלא שולף ראשון- מת!

faith2

New member
ואני אחזור על עצמי.

יאסין נשפט ונשלח למאסר עולם בכלא הישראלי אנחנו שכל כך ריחמנו עליו שיחררנו אותו לפני שנה-שנתיים...מתוך דאגה שמה הוא לא ימות בכלא...ורצון שיחיה את חודשיו האחרונים בקרב משפחתו.....מה קיבלנו? אדם בריא מחוץ לכלא שליהודים שעשו לו טובה הוא מחזיר ברצח!

g a n d i

New member
מתוקה שלי,

הגיע לו למות. וכמו שאמרתי, הבעיה שלי עם הרצח שלו זה מה יהיו התוצאות עכשיו. ממש לא מזיז לי שהוא מת, הבא להרגך הקדם להורגו. הקטע הוא שאנחנו נשלם על זה, בגלל זה זה בעייתי, לא בגלל שהרגו אותו. וגם היטלר וגם הוא היו בעלי מטרה של להרוד יהודים, אחד הרג אלפים ואחד הרג מיליונים, ההבדל היחידי שבגלל זה זה נראה לך שונה, הוא שהמודעות למעשים של היטלר ועל השואה היא הרבה יותר גדולה ויש טאבו על זה. לעומת זאת על אחמד יאסין לא... נכון היטלר גרם להרבה יותר נזק, והמניעים שלו לא היו אותם מניעים, אבל בתכלס שניהם היו שמחים אם לא היינו קיימים.

ני ועוד איך משווה!!

יאסין עשה את זה גם מתוך אנטישמיות..... בסדר אז הוא נתן כל מיני תירוצים שהעולם משום מה מקבל.....אבל סך הכל, זה גם אנטישמיות!! אז מה שאת אומרת שעד שאדם לא הורג מליוני יהודים הוא לא רוצח, ואסור להרוג אותו?? תאמיני לי, שאם השואה היית מתקיימת היום, חיל האוויר היה שולח מיד מטוסי קרב, מסוקי קרב, וכל מה שהוא יכול רק כדי לרצוח את היטלר, בלי להעמיד אותו לדין.... אני מסכים בדבר אחד, התקופה שאנחנו הולכים לעבור עכשיו היא תקופה לא קלה, מאוד לא קלה, אבל אנחנו חייבים להיות חזקים, ואל תדאגי, אני מאמין שתוך זמן מסויים, כל הרעש מסביב ליאסין יעלם.....

shiroosh999

New member
תראו!

אני הייתי מעדיפה שלא לרצוח אותו, לכולם קשה להחזיק מעמד בתקופה הזו, שמעתם על רוזי בונה? נרצחה בפיגוע בירושלים, אחת מפה, בית שמש, זה יכול לקרות לכל אחד!!! ואני מפחדת!!! אז אם שרון או מישהו אחר היה מתחשב באנשים כמוני שלא קל להם לעבור את זה, שעדיף לי שיהיה להם מנהיג רוחני מאשר שאנשים ימשיכו למות.. ושתבינו, אני לא בעד הפיגועים ואני לא מקובעת על איזושהי עמדה פוליטית, הדבר היחיד שאני רוצה כמו כולכם, שאנשים יפסיקו למות. וההתקלות באחמד יאסין רק תגביר את זה ואת התקווה האחרונה שלי לשלום איבדתי היום. אני יודעת שלא היינו מתווכחים פה אם היינו רוצים שאנשים ימותו, אבל לא ככה אני רוצה להשיג את השלום, כי היום שרון איבד את כל הסיכויים לשלום, ואני לא רוצה שעוד אנשים ימותו, את התקווה כבר איבדתי, הדמעות שלי כבר התייבשו, וקשה לי לראות אנשים בוכים.

SavageGirl1

New member
על זה שאת לא רוצה שעוד אנשים ימותו

כולנו מסכימים איתך...זה לא קשור. ועל זה שהחיסול של אחמד יאסין יגרום עכשיו לעוד יותר הרג-זה גם נכון. אבל אני ממש ממש לא מבינה את הגישה שלך-שגם אם הוא רצח מגיע לו משפט ולא מוות כזה. כאילו מה?!? זה לא בן אדם שבא ורצח יהודי אחד סתם ככה...הוא מסית מליונים נגד יהודים בדיוק כמו שהיטלר עשה, ולאדם כזה אין שום זכות להמשיך לחיות! נקודה.

MS6

New member
אין הגיון במה שאת אומרת

אולי זה בגלל הגיל.. עדיין יש לך את התום של הילדות, ועדיין קשה לך לעכל דברים קשים כאלה: אני יביא לך משל.. דוגמא לסל מלא תפוחים, כולם גדולים וטעמים חוץ מאחד, רקוב ומכוער, אם תשאירי את התפוח הרקוב הוא יגרום לקילקולו של כל הסל וכל התפוחים יהפכו לרקובים בגלל התולעים שיש בו שיעברו לתפוחים אחרים ויהרסו אותם... לא תזרקי את התפוח הרקוב בשביל להציל את האחרים? אותו דבר אנשים כמו השייח יאסין...

faith2

New member
הוא נשפט! ושיחק אותה גוסס!

אוייש! הכל יחסי לתקופתו. יאסין פעל מתוך אינטרס ומתוך גזענות! מה השוני בינו לבים היטלר? הוא היה יכול להגיע לרמתו של היטלר! אם היו לא האמצעים! ליאסין לא הייתה שום זכות לחיות! שום זכות. דם מונח בידיו. דם של תינוקות, דם של אמהות, דם של אבות, דם של קשישים, על איזה זכות את מדברת?! איזה זכות?! לרוצח אין זכות לחיות! לרוצח אין זכות בכלל לנשום את נשימתו האחרונה!

faith2

New member
זוהי גם הייתה האידיאלוגיה שלי לפני.

פולין. יש אנשים שהם "טעות". וסליחה אבל לאדם נפשע כזה אין מקום על פני האדמה....אדם כזה היה מוסיף לידיו בעוד שנה עוד 400+ דם ישראלים

חה "חכם"

אין לי כוח לקרוא את ההודעות המטומטמות שרובכם ככולכם רשמתם פה, אז אם אני חוזרת על מה שכבר נאמר סלחו לי. איזה צעד חכם ואיזה בטיח, תגידו לי, אתם מפגרים? לא, הוא לא היה אדם טוב, כן, הוא בקושי היה אדם (ואני לא מתכוונת להיכנס כאן להתייפיפות של "כל בני האדם נולדו שווים" או קקה ניאו היפי שכזה) הוא היה חרא של בן אדם ואולי באמת הגיע לו למות (כמו להרבה חלאות אדם). אבל מי נתן לנו את הזכות להרוג אדם, לתת לו גזר דין מוות -ללא משפט-. עצרנו אותו פעם אחת, שיחררנו אותו (ולא, לא בגלל שהוא "שיחק את עצמו גוסס", בגלל שכמו תמיד הצבא שלנו היה מטומטם ואפילו התנקשות הוא לא יכל לעשות כמו שצריך. יאסין שוחרר בגלל כישלון הרצח של חאלד משעל, מה שעלה לנו במספר רב של אסירים וגם עירער לזמן מה את מערכת היחסים שלנו עם קנדה) (כן, קנדה). אי אפשר לכלו אותו שוב? הוא במילא היה על סף מוות תמידי. אתם יודעים מה קורה לאנשים כאלה שנרצחים בטרם עת? לא ראיתם "הפסיון של ישו"? עכשיו הבנאדם הזה קדוש. כמה אנשים רצחו בשמו של ישו המושיע? כמה אנשים עכשיו אתם חושבים שימותו בשמו של השיח אחמד יאסין? חכם? בתחת שלי חכם. (סלחו לי על הבוטות). אפילו אדיוטים מבינים- התנקשות גוררת פיגוע, אז למה כל פיגוע גורר התנקשות? ועוד כזו! למה זה יועיל, אתם באמת חושבים שמחר בבוקר החמאס והג'יהד וכל המי ומי יגידו "אה, המנהיג הרוחני שלנו מת, בואו נפסיק עם הטרור" אתם חושבים שזה יחליש אותם באיזשהו אופן? יחליש את הרצון שלהם לפגוע? אתם עד כדי כך נבובים? ועוד להגיד הבלי הבלים כמו "ערפאת אתה הבא בתור", אני לא מבינה איך אפשר לקרוא לשמאל הקיצוני "סהרורי" כשאתם פולטים כאלה שטויות. יא אללה. איזה יום מסריח. כן, אני שמחה שלא התגייסתי לצבא הזה. שמחה מאוד אפילו.

ועוד משהו

אם כבר החלטם להרוס את עזה לפני שאתם מפנים אותה (כדי שעדיין תוכלו להרגיש מנצחים) ואם כבר החלטתם לירוק לבאר, לנסר את העץ, לירות לעצמיננו ברגל וכו'. אם כבר. למה להתנקש בחיי אדם בשיטה שנוטה הכי הרבה לטעויות ולפורענויות (יירוט מהאוויר). ברצינות, לירות טילים על איזור מאוכלס וצפוף? יחד עם יאסין מתו 4 שומרי ראש, שקשה להגדירם תמימים (אבל שוב, בדיוק בשביל דברים כאלה קיימות מערכות משפטיות. וכן, אני חושבת שיאסין היה זכאי למשפט הוגן בדיוק שכל אנס פדופיל ורוצח סידרתי זכאי למשפט הוגן. זה לא מקומינו להחליט איזה חיי אדם שווים יותר), אבל מה אם הרוח הייתה נושבת קצת עקום ממה שחישבו? מה אם יאסין היה חומק ובמקומו היו שם אנשים אחרים? זה לא כאילו דברים כאלה לא קרו מעולם, הם קורים כל הזמן, ואתם מטאטאים את זה מתחת לשטיח בתואנה ש"הרגנו אותם בטעות", "הם קורבנות של פעולה גדולה יותר" וכו'. בכל חודש נרצחים עשרות פלשתינאים, מתוכם לפחות כמחצית תמימים (אני מתכוונת, לא חמושים. אבל שוב, מערכות משפט קיימות כדי להחליט על מידת תמימותם, לא אנחנו). אפילו בחודשים של פיגועי תופת (כמו זה שעבר), עדיין מספר ההרוגים בשטחים מכפיל ואף משלש את מספר הישראלים המתים.

תיקון

אני לא חושבת שזה הצבא שביצע את נסיון ההתנקשות הכושל במשעל, אלא המוסד או השב"כ או משהו כזה אז התיקון הוא "כמו תמיד, "כמו תמיד, הצבא, המדינה, המנהיגות הפוליטית, הקבינט המדיני, המטבחון, המוסד, השב"כ, המשטרה כולם, מטומטמים" כן.

למעלה