חה "חכם"
אין לי כוח לקרוא את ההודעות המטומטמות שרובכם ככולכם רשמתם פה, אז אם אני חוזרת על מה שכבר נאמר סלחו לי. איזה צעד חכם ואיזה בטיח, תגידו לי, אתם מפגרים? לא, הוא לא היה אדם טוב, כן, הוא בקושי היה אדם (ואני לא מתכוונת להיכנס כאן להתייפיפות של "כל בני האדם נולדו שווים" או קקה ניאו היפי שכזה) הוא היה חרא של בן אדם ואולי באמת הגיע לו למות (כמו להרבה חלאות אדם). אבל מי נתן לנו את הזכות להרוג אדם, לתת לו גזר דין מוות -ללא משפט-. עצרנו אותו פעם אחת, שיחררנו אותו (ולא, לא בגלל שהוא "שיחק את עצמו גוסס", בגלל שכמו תמיד הצבא שלנו היה מטומטם ואפילו התנקשות הוא לא יכל לעשות כמו שצריך. יאסין שוחרר בגלל כישלון הרצח של חאלד משעל, מה שעלה לנו במספר רב של אסירים וגם עירער לזמן מה את מערכת היחסים שלנו עם קנדה) (כן, קנדה). אי אפשר לכלו אותו שוב? הוא במילא היה על סף מוות תמידי. אתם יודעים מה קורה לאנשים כאלה שנרצחים בטרם עת? לא ראיתם "הפסיון של ישו"? עכשיו הבנאדם הזה קדוש. כמה אנשים רצחו בשמו של ישו המושיע? כמה אנשים עכשיו אתם חושבים שימותו בשמו של השיח אחמד יאסין? חכם? בתחת שלי חכם. (סלחו לי על הבוטות). אפילו אדיוטים מבינים- התנקשות גוררת פיגוע, אז למה כל פיגוע גורר התנקשות? ועוד כזו! למה זה יועיל, אתם באמת חושבים שמחר בבוקר החמאס והג'יהד וכל המי ומי יגידו "אה, המנהיג הרוחני שלנו מת, בואו נפסיק עם הטרור" אתם חושבים שזה יחליש אותם באיזשהו אופן? יחליש את הרצון שלהם לפגוע? אתם עד כדי כך נבובים? ועוד להגיד הבלי הבלים כמו "ערפאת אתה הבא בתור", אני לא מבינה איך אפשר לקרוא לשמאל הקיצוני "סהרורי" כשאתם פולטים כאלה שטויות. יא אללה. איזה יום מסריח. כן, אני שמחה שלא התגייסתי לצבא הזה. שמחה מאוד אפילו.