אמא,מה עבר?!
Y yossi018 New member 26/3/04 #149 נגיד ומחכים להם 72 בתולות... מה יאסין יעשה איתם??? הוא נכה!!! יעני הוא נדפק בכל מקרה, אם זה נכון הוא יראה ולא יוכל ליהנות ואם זה לא נכון הוא פשוט יסבול סבל קשה בכל מקרה, אם זה נכון, בטח יש מיליוני בתולות... אבל איכס בתולות ערביות בעעעעעעעעעעעעעעעעע
נגיד ומחכים להם 72 בתולות... מה יאסין יעשה איתם??? הוא נכה!!! יעני הוא נדפק בכל מקרה, אם זה נכון הוא יראה ולא יוכל ליהנות ואם זה לא נכון הוא פשוט יסבול סבל קשה בכל מקרה, אם זה נכון, בטח יש מיליוני בתולות... אבל איכס בתולות ערביות בעעעעעעעעעעעעעעעעע
ב בונבונת בסטייל New member 26/3/04 #156 מזה???????? ../images/Emo20.gif הוא גם ילד מה הם עושים???? אי אפשר להאמין.... מה הם מוכנים לעשות איכס!!!!
מזה???????? ../images/Emo20.gif הוא גם ילד מה הם עושים???? אי אפשר להאמין.... מה הם מוכנים לעשות איכס!!!!
F faith2 New member 27/3/04 #160 סלחי לי אבל... שאתה ילד בן 14 ואין לך למה לצפות בחיים, וכל היום ממלאים את המוח שלך בזבל....לא הופתעתי שזאת התוצאה. אני לא מאשימה אותו, הוא סך הכל ילד...אני מאשימה את החינוך שנתנו לו.
סלחי לי אבל... שאתה ילד בן 14 ואין לך למה לצפות בחיים, וכל היום ממלאים את המוח שלך בזבל....לא הופתעתי שזאת התוצאה. אני לא מאשימה אותו, הוא סך הכל ילד...אני מאשימה את החינוך שנתנו לו.
S shiroosh999 New member 29/3/04 #168 צודקת במאה אחוז!!! אשמת החינוך ולא אשמת הילד המסכן! צריך לדאוג לזה שהילדים יחונכו המקום אחר!
ה השרוט המקורי New member 27/3/04 #162 בקשר לחיסול יאסין...... אני נותן לאיש שב"כ במשך 20 שנה להגיב במקומי......