הלו? 72 בתולות?! איפה?

faith2

New member
הפתרון היחידי...

2 מדינות לשני העמים. ללא חלוקת הארץ. אמנת ז'נבה

MS6

New member
לא הבנתי...

שני מדינות מערבית לירדן? כי אם לא אז איך את יכולה לא לחלק את הארץ ולחיות במסגרת של שני מדינות?

yossi018

New member
מדינה פלשתינית - ניצחון לטרור

הסיבה שיש היום טרור בתוך המדינה היא בגלל שברק וחבורתו ברחו מלבנון, כל הלוחמה הפסיכולוגית שלנו נעלמה, הערבים הבינו שרק בכח הם יצליחו אז הם אימצו את זה... היום אנחנו סובלים מהרג כבד מאוד בגלל השטויות של ברק. בקיצור, מדינה פלשתינית לדעתי אסור שתקום, לפחות לא במזרח התיכון... תארו לכם עוד מדינת ערב במעגל הערבים שסובבים אותנו - ממש מפחיד.... לדעתי צריך לטרנספר אותם הרחק הרחק מגבולות מדינת ישראל, (ירדן זו טעות, ירדן היא חלק מארץ ישראל השלמה - הירדנים הם עם כובש, הם יושבים בשטחים שלנו). מישהו גם כתב על סיני, אז חביבי, סיני לא היה מעולם חלק מארץ ישראל זה היה שטח כבוש שהמדינה כבשה ועשו טוב שהחזירו אותו, תראה איזה שקט בגבול עם מצרים (חוץ מהברחת סמים ונשים אין הרבה רעש). לדעתי ערבי מבין רק כח, אם אנחנו עושים חיסול ממוקד זה ממש דבר עלוב מישהו אחר יבוא במקומו, צריך פשוט לרסס את כל המחבלים האלה... גם אם יפגעו חפים מפשע כי במלחמה כמו בכל מלחמה נפצעים ונהרגים חפים מפשע... צה"ל הוא הצבא הכי אנושי בעולם, ככה אנחנו היהודים - אנושיים, בניגוד לחיות טרף שנמצאים בתוכנו (הערבים)

יוסי לצערי אתה טועה...

קיים מצב היום בשטחים של אוטונומיה פלסטינית, את אותה אוטונומיה צריך לתת להם ובעצם לתת להם להכריז על מדינה פלסטינית...לא, לא היום... צריך מאמץ משותף של הפלסטינים וצה"ל לחסל את הטרור, ורק אז אפשר להקים מדינה פלסטינית. אני מסכים איתך שצריך לחסל את כל ראשי הטרור הערבי, לעשות חיסול ממוקד , ולא, אסור שיהרגו חפים מפשע!! אסור שצה"ל יהרוג בכוונת תחילה חפים מפשע, זה בעצם מוריד אותנו לרמה שלהם!!

yossi018

New member
תגיד על מה אתה מדבר?

חפים מפשע... חחחחחחחח - קרעת אותי... ידעת ש93% מהערבים תומכים בטרור (כולל ערבי ארץ ישראל)

שינוי אמיתי??

לפני מספר דקות בעודי יושב וצופה בחרא שהולך פה במדינה, התרוצצה מול עיני כתבה בנוגע לשני ערבים ישראלים שתיכננו לחטוף חייל ולרצוח אותו- הם תיכננו את זה בעצמם ולא תחת שום תנועת טרור... עד כאן הכל חרגיל... אבל מה קורה שהמחבל הזה כותב בצוואה שלו "אבא אמא, אני מצטער" מה קורה שאמא של המחבל באה לבית המשפט וצועקת על הבן שלה "אנחנו אוהבים את ישראל! אנחנו אוהבים את החיילים!" האם זה שינוי אמיתי?? אני משתדל להאמין שזה שינוי אמיתי, משתדל לקבל את האהבה הזאת.. השאלה אם האהבה המופגנת הזאת אינה אלא רק תהליך של אשה שרוצה שהבן שלך יקבל שיחרור מוקדם?? מה דעתכם?? לפי דעתי, היא יודעת שבית המשפט יחליט ללא כל קשר לדעותיה.. ולכן אני מקבל את האהבה המופגנת הזאת...

ואולי

אם מדינת ישראל לא היתה עושה מעל ומעבר בשביל להשניא עצמה על הסקטור הזה, אז אותם ערבים ישראלים לא היו מתכננים לרצוח חייל. אגב, אין הבדל בין אותם אנשים לבין חולה הנפש המתועב מחיפה. שני האנשים האלו חלאות אדם, וצריכים להרקב בכלא עד יומם האחרון. והיחס הפטרוני הזה דוחה.

יש בינינו הסכמה.....

שני חולי הנפש הנ"ל צריכים להרקב בכלא עד יומם האחרון.... אני חושב שמדינת ישראל עושה הרבה כדי שהסקטור הערבי ישראלי יוכל להתהקלם במדינת ישראל.. אני חושב שערבים ישראלים מרגישים מחוייבים לפלסטינים בגלל שהם באים מאותו הדת...... אני אישית חושב שצריך לקדם את הערבים ישראלים במדינת ישראל (דרך אגב, משה אמר אותו דבר, תסתכל באחת ההודעות שלו...)

בשם כל כלבי הים הכחולים

על מה אתה מדבר? ישראל עשתה הרבה בשביל שהערבים יוכלו להתאקלם?! באמת? איך בדיוק? אתה יודע שיש יישובים בדואים שלא מוכרים על ידי מדינת ישראל (כלומר, אין מים, ביוב, חשמל, שאר מותרות) למרות שהבנים של אותם אנשים משרתים בצה"ל? אתה מודע להבדלים התקציביים המטורפים שיש בחלוקת הכספים בין המועצות המקומיות היהודיות והערביות? ביקרת אי פעם בעיר או בעיירה ערבית? (אני מתכוון, ביקרת מסביב, לא רק בדקת את הקנאפה)? אנחנו מדברים על אותה מדינה? ישראל? זו שניסתה לשנות את תנאי הקבלה לאוניברסיטה, כך שאנשים מעיירות פיתוח (יהודים, כמובן) יוכלו להתקבל לשם ביתר קלות. זה באמת עבד, ואנשים מעיירות פיתוח הצליחו להשתחל פנימה. הבעיה היא שזה גרם לגידול עצום במספר הערבים שנרשמו והתקבלו לאוניברסיטה. נחש מה קרה? ביטלו את השיטה החדשה! הכניסה שוב חייבת בפסיכומטרי, שעולה הרבה כסף (וזה בלי קורס, שעולה הרבה מעבר למה שאותם אנשים יכולים להרשות לעצמם) ישראל היא מדינה גזענית, חבוב. הגזענות פושה בשלטון, לכל דרגותיו. תכיר בזה.

חברה, אתם צודקים...

בדקתי קצת את העניין ובאמת המדינה לא עושה מספיק בשביל הסקטור הערבי ישראלי...

yossi018

New member
עין תחת עין...

אתה יודע כמה העתקות יש במגזר הערבי... קרוב ל100% אני סובל בגלל השיטה הישנה בגלל הערבים שאין בהם אמונה בגלל העתקות שהם עושים... במקום לגדף את המדינה תבדוק למה עושים זאת. המדינה לא יכלה להגיד שרק יהודים מעיירות פיתוח יוכלו להתקבל ע"י מצרף, בגלל אי הגזענות בממשלה אני רותם ושמעון חייבים לשלם קרוב ל4000 שקל רק לקורס פסיכומטרי וקרוב ל500 שקל על כל מבחן פסיכומטרי שנעשה... אולי באמת חבל שהמדינה לא גזענית... אולי...

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif

מצטרפת! *וגם הקפצה סמוייה כדי שעוד יקראו*

המם

אני לא חושב שהם שלי יגיד לכם משהו, בעיקר בגלל שהקשר היחיד שלי לאזור של ביצ'מש זה כמה חברים שגרים שם ואבא אחד שגר במטע. בכלמקרה, בר זה השם.

ניצול של מוסריות וילדים....

כן, זה קרה יום במחסום שנקרה בפי הפלסטינים "מחסום הרחמים", שם, לפי טענתם, התור הולך מהר ולא מתעכבים יותר מדי על בדיקה בטחונית...היום זה נגמר.. שם המחסום במציאות "חאוורה", היום בבוקר, ילד ערבי בן 14, נמוך קומה, התחיל לרוץ לכיוון החיילים, חייל שראה את חגורת הנפץ עשה מהר החלטה שיכלה לעלות לו בחייו, והוא לא ירה בילד, הוא צעק לו לעצור, והילד אכן עצר.... חיילי צה"ל עשו הכל כדי שהילד לא התפוצץ בטעות על ידי עצמו, 8 ק"ג של חומר נפץ היו על הילד, 8 ק"ג שהיו אמורים להרוג את חיילי צה"ל המוסריים (!!) בסופו של דבר הילד הצליח להוריד את חגורת הנפץ ונלקח לחקירה, מסתבר שתמיד צחקו עליו בבית ספר ואמא שלו חולה, אז אנשי התנזים הבטיחו להעביר לאמא שלו 100 ש"ח כתמורה לפיגוע וגם הוא יזכה לקיים יחסי מין עם 72 בתולות..... הוא סיפר שהוא חשב שזאת הדרך היחידה שלו להשיג יחסי מין..... מה אתם אומרים על זה??

אני לא כ"כ

מבין מה הנקודה פה. אין ספק, זה חמור מאוד, ומצער אפילו יותר. זה מצער גם מהפן המוסרי של העניין - מצד הישראלים, שבו אפילו ילדים קטנים נחשבים לפיונים במשחק הפוליטי הגדול, ומצד שני, זה מאוד עצוב שהדרך היחידה של אותו ילד קטן לעזור לאימו החולה (ושוב, בואו נסתכל על המאקרו, ולא רק על הילד הזה) היא ללכת ולהתפוצץ - ולהבטיח סיוע כלכלי למשפחתו. זו החלטה קשה, כמעט בלתי אפשרית. אדם שרואה את המשפחה שלו רעבה ללחם יעשה הכל בשביל לעזור לה - כולל הכל. לצערנו - ולא בלי סיבה, זה מופנה כלפינו. אגב, שדה המחקר של דילמות מוסריות כאלה הוא די רחב. אחד הניסויים הוא לשאול קבוצה של אנשים את השאלה הבאה: אתם שכובים קשורים למכונה, ומולכם דולק שעון שסופר אחורה, דקה. אומרים לכם שברגע שתעבור דקה, מכונת יריה - שמכוונת לאישתכם, תפעל, ותהרוג אותה. מצד שני, אתם יכולים ללחוץ על כפתור, שיעצור את הטיימר. הכפתור הזה יפעיל מכונת יריה שתהרוג את אמא שלכם. רוב האנשים במצב הזה פשוט לא ידעו מה לעשות - רובם העדיף להתנתק מהמצב ולא לעשות כלום, מתוך מחשבה שחוסר אקטיביות תנקה אותם חלקית מהאחריות לגורל האישה (כאמור, יש הרבה יותר אקטיביות בללחוץ על כפתור מאשר לא לעשות כלום ולראות את אשתך מתה). כנראה שבשטחים של הרשות, הבחירה בין לראות את המשפחה שלך גוועת לבין הרצון הטבעי לחיות מוכרע בדרך כלל, ולרעתנו.

למעלה