הי אנשים! מה קורה?

1Shir

New member
אכן נטע, דיון על הסדרה.

קראתי את כל השרשור ואני אגיב, בעיקר לאיה. * לפחות אני ממש אבל ממש לא אהבתי אותם בגלל שהם יפים (והם בהחלט יפים). אהבתי אותם בגלל המורכבות (בעיקר בריאן) והעוצמה (בעיקר ג'סטין) של הקשר ביניהם. * בנוגע להפרש הגילאים- גם כשג'סטין היה בן 17, אני לא חושבת שיש כאן משהו לא בסדר. הגיל לא משנה, בן 17 לפעמים יכול להיות הרבה יותר בוגר מבן 30. * בנוגע לטענה שג'סטין חלש וחסר ביטחון עצמי בגלל שהוא עם בריאן - לא מסכימה. אולי דווקא עצם העובדה שהוא מצליח לקבל את מי שהוא אוהב כמו שהוא, ולהתפשר כדי להיות איתו, מראה שיש לו אופי? שהוא יודע מה הוא רוצה ולא מוותר על הרצון הזה? הצורה שאני רואה את זה היא שג'סטין אוהב את בריאן, ורוצה להיות איתו. אז מה עדיף לו, לא להיות איתו בכלל, או להיות איתו ולהתפשר על זה? זה לא כ"כ פשוט להגיד "הוא יכול למצוא מישהו אחר", זו אהבה, הוא כבר אוהב את בריאן, אהבה זה לא דבר שפשוט נעלם, זאת עובדה קיימת. לדעתי ענייני אגו בכלל לא משחקים תפקיד בסיפור הזה.

ayaliar

Well-known member
אין קשר לאגו

הוא יכול להתפשר על דברים מסויימים כי זה מה שעושים במערכות יחסים אבל הוא מוותר על עקרון שהיה לו כ"כ חשוב שהוא עזב את בריאן בגללו. לא טוב לו עם העובדה שבריאן שוכב עם כל פיטסבורג. לא טוב לו עם העובדה שהוא לא יודע מה בריאן מרגיש אליו (והוא קצת דביל כי אהבה לא תמיד צריך להגיד במילים) והעובדה היא שהוא חיפש משהו "יותר טוב" אם אית'ן לא היה בוגד בו? הוא היה עוזב אותו וחוזר לבריאן? אני בספק.. אני פשוט חושבת שאם הוא חזר למע' יחסים שלא עשתה לו טוב הוא היה יכול לפחות לדרוש קצת שינויים מצדו של בריאן

או שאולי...

(בניגוד לעברי לידר) הוא הבין שלא יותר טוב כלום מכמעט ושהוא מוכן לוותר על דברים שחשובים לו רק כדי שיהיה לו קצת בריאן. ואולי הוא גם מקווה שכל המאמצים שהוא משקיע יום אחד יניבו פרי ובריאן ישתנה (כולנו מקווים)

ayaliar

Well-known member
זה כבר לשער קצת יותר מדי

לא היה שום דבר בסדרה שגרם לי לחשוב שג'סטין מצפה שבריאן ישתנה כל מה שאני ראיתי זה את ג'סטין אומר בלי מילים.. "הייתי דפוק שהלכתי, אני אחזור אתה תעשה מה שאתה רוצה ואני לא אדבר על כנרים יותר" זה לא נשמע לי בריא בשום רמה. אהבה זה לא הכל וכן... יותר טוב כלום מכמעט

לדעתי

אם לא הייתה לו את התקווה שיום אחד יהיה יותר טוב הוא לא היה מחזיק מעמד כי לא היה לו למה לצפות. אני סתם שמה את עצמי במקומו- יכול להיות שזה לא מה שהתסריטאים חושבים על הדמות שלו...

ayaliar

Well-known member
התסריטאים העלימו את הדמות

שימי לב שמהרגע שהם חזרו להיות יחד אין ג'סטין. יש בריאן ויש בריאן וג'סטין. שלא תביני לא נכון אני בכלל לא אוהבת את ג'סטין... אני חושבת שמה שהוא עשה לבריאן מרושע ושבריאן פרייאר שהוא קיבל אותו חזרה אבל מצד שני אני גם לא מבינה מה יכול להניע בן אדם להיות כזה מושפל? איך אתה מסוגל לראות את הגבר שאתה כל כך אוהב ולא יכול לחיות בלעדיו מזיין מישהו אחר מול הפרצוף שלך? צריך לעשות ויתורים באהבה, אסור לוותר על עצמך

אבל זאת הטעות שלך

את מדברת על זה מנקודת מבטך. זתומרת- את לא היית מוותרת על עצמך בשביל אהבה. אולי ג'סטין מוכן- יכול להיות שזה אידיוטי מצידו אבל זה עובדה שזה ככה. ומן הסתם העלימו את ג'סטין כשהוא לא היה עם בריאן כי הם יודעים בדיוק מה יביא להם יותר רייטינג. אנשים כמו נטע הם יחסית במיעוט והרוב לא רוצה לראות את ג'סטין מעורב עם מישהו אחר באופן רציני כי זה ברור להם שבריאן זה האהבה הגדולה והיחידה שלו.

ayaliar

Well-known member
"שימי לב שמאז שהן חזרו..."

לא כשהם לא היו יחד. כשהן לא היו יחד היה ג'סטין בנפרד. וברור שאני מסתכלת על זה מנקודת מבטי, אלא של מי? כל הדיעות שלי על דברים הן בהתאם לנקודת המבט שלי, מן הסתם. ומנקודת המבט שלי, ג'סטין טמבל. ג'סטין מוותר על עצמו.

מה לעשות...

יש אנשים טמבלים בעולם
כל אחד עושה טעויות (וחלק עושים טעויות ממש מפגרות)

תותיG

New member
הרשי לי לחלוק עליך...

אני לא חושבת שג'סטין מוותר על עצמו בגרוש... הוא כולה יודע שהוא דפק לעצמו את מה שהיה לו עם בראיין...והוא חכם מספיק כדי לא לבוא בדרישות עדיין כי בשיא הכנות הוא לא מאמין לעצמו שבראיין קיבל אותו בחזרה אחרי מה שהוא עשה לו (יאמר לזכותו שהוא יודע שהוא טעה ויודע גם להודות בזה!) so, what do you do when you realize you made the biggest fucking mistake of your pathetic, stupid life?! if you had any fucking brains at all you never would have let me leave! you would have told me I was making the biggest mistake of my life, that I would live to regret it. that what you gave me was worth a thousand, million time more than anything that he had to offer... ואגב, ההוכחה הניצחת לזה שג'סטין ממש, אבל ממש ממש לא אהב את אית'ן באמת היא המהירות בה הוא שכח אותו! בסוף 307 הם נפרדו, ובתחילת 308 זה כבר היה: who's talking about Eathen? I'm talking about Brian!!!

netaK

New member
מי דיבר על אית'ן?

"... הוא כולה יודע שהוא דפק לעצמו את מה שהיה לו עם בראיין..." ומה בדיוק היה לו עם בריאן? כלום אותו דבר ב-ד-י-ו-ק, רק שעכשיו ג'סטין יותר חלש (אם אפשר) במערכת יחסים (אם בכלל) כי הוא זה שזחל חזרה.

ayaliar

Well-known member
אין שום קשר לאית'ן

אני מסכימה איתך שמה שג'סטין עשה היה מגעיל אבל הוא לא עשה את זה כי שעמם לו בחיים הוא עשה את זה כי לא היה לו טוב. כל הנאום המרגש שלו שציטטת פה רק מוכיח את הטענה שלי שהוא לא חושב שהוא יכול למצוא משהו יותר טוב.. אולי הוא לא חושב שמגיע לו משהו יותר טוב. הוא חושב שמה שבריאן נותן לו זה כל מה שהוא יכול לקבל והרצון שלו לקבל יותר מזה היה טיפשי כי הוא לא ריאלסטי וזה הרי שטויות... זה ברור שהוא יכול לקבל הרבה יותר מזה.. קחי לדוג' את מערכת היחסים של בן ומייקל, הרבה יותר ממה שאי פעם בריאן יתן לג'סטין.

תותיG

New member
ושוב...

הוא לא חושב שמה שהוא חשב שמגיע לו הוא לא ריאליסטי... אבל העניין במערכת יחסים זה שמוותרים על דברים ומקבלים אחד את השני גם את הדברים הטובים עם הרעים!!! יש אנשים שאוהבים מספיק כדי לדעת להתפשר. בראיין וג'סטין כבר היו בנקודה בה ג'סטין כמעט קיבל את כל מה שהוא רצה, היה לו הכל כמעט... ובראיין כבר לא אמר לו לצאת מהמיטה כי התור של 23 הגיע, הוא דפק את זה- והוא יודע את זה. מערכת היחסים של מייקל ובן היא חמודה מאוד ושיהיה להם לבריאות. אבל זה לא הוגן להאשים את בראיין. הוא לא הבטיח כלום לג'סטין, הוא לא דרש כלום מג'סטין, הוא לא עשה לו שום סצנה כשהוא עזב אותו, הוא ה-מ-ש-י-ך לשלם לו את שכר הלימוד למרות הצורה בה הוא עזב אותו, הוא אפילו לא עשה לו בעיות כשהוא רצה לחזור אליו. מסקנה- בראיין מקבל את ג'סטין בכל צורה, בכל דרך, ובכל מצב... הוא כ-ן הקריב מעצמו למען הקשר הזה (זוכרים את הכללים במערכת היחסים?!)... וזהו. אם כבר אז בראיין אידיוט שהוא לקח אותו בחזרה... היה צריך להשאיר אותו שיישרף עם אית'ן ביחד (סורי נטע, אבל אני בקריזה...) אבל הוא לא עשה את זה וזו עוד הוכחה לכך שכנראה ג'סטין צודק בכך שהוא אוהב אותו!!!!

ayaliar

Well-known member
לרגע לא האשמתי את בריאן

אני חושבת שג'סטין ידע מראש מה הוא מקבל וזה ממש לא הוגן מצד ג'סטין לצפות שהוא ישתנה בשבילו. הוא השתנה הרבה מעבר למה שציפיתי. אבל, אם זה לא מספיק לג'סטין מסיבה כלשהי, די הגיונית, הוא לא צריך לחזור. אני עדיין חושבת שבריאן יצא אפס שהוא לקח אותו חזרה אבל זה לא משנה את דעתי על ג'סטין.. אין שום שינוי ביחסים ביניהם. הוא זה שעושה את רוב הויתורים כי הוא חלש. אם בריאן לא מתאים לו שילך לחפש מישהו שכן מתאים לו כי עם בריאן חסר לו הרבה. אני בשום אופן לא מתייחסת לפרטים החומריים כמדד לאהבה. זה שבריאן שילם לו ועשה לו לא אומר שהוא אוהב אותו. דברים אחרים אומרים את זה. אבל הדברים האלה לא מספיקים לג'סטין והוא אוכל את זה בשקט כי הוא טמבל

תותיG

New member
חחחחח...את טיפוס נורא ביקורתי...../images/Emo8.gif

את רואה הכל בשחור ולבן, רע וטוב, נכון ולא נכון, חזק וחלש...אה? אני לא יודעת אם בראיין יצא אפס בזה שהוא קיבל אותו חזרה...אני רק יודעת שסביר להניח שאני לא הייתי מקבלת אותו... דווקא יש שינוי במערכת היחסים שלהם...אבל שינוי לרעה...כפי שאמרתי...לג'סטין כבר כמעט היה הכל והוא הרס את זה... וזו לא חולשה...ההפך- זה כוח, זו התבגרות...גדילה אל מעבר לתפיסה של הכל או כלום ומציאת עמק השווה. ומי אמר שלא טוב לו עם בראיין...ג'סטין הוא לא הטיפוס שיתפשר על שום דבר (הוא עקשן מידי ומתמידן מידי) אז כנראה שלא כל כך רע לו במערכת היחסים שלו עם בראיין... ואגב, הוא לא טמבל...ג'סטין הוא אחת המויות היותר חכמות בסידרה!

ayaliar

Well-known member
ניתוחי אופי בפורום פסיכולוגיה

אני לא חושבת שכל מה שבריאן עושה קדוש בניגוד להרבה אנשים אני אוהבת את בריאן אבל אני מוכנה להודות שהוא עושה הרבה מאד דברים דפוקים לחלוטין. את ג'סטין אני לא אוהבת, עוד פחות אני אוהבת אותו מאז שהוא נהיה הזנב של בריאן... זו לא הגדרה של "מושלמים ביחד" מבחינתי.

netaK

New member
צודקת, אני אנהל את הפורום ואשתוק

רק אמחוק הודעות פה ושם

netaK

New member
יש הבדל בין בריאן לבריאן וג'סטין

לא הייתם אוהבים את הזוג אם זה היה בריאן ומייקל נכון?
דיון על הסדרה?
בפורום?!

למעלה