הי אנשים! מה קורה?

תותיG

New member
תגידו לי...אתם השתגעתם???

מה...אני היחידה כאן שראתה את הסידרה??? בראיין ניסה לעשות כל דבר אפשרי כדי שג'סטין יעזוב אותו בשקט!!! אבל ג'סטין נדבר אליו כמו קרצייה ולא עזב אותו!!! הוא כפה את עצמו עליו עד שהוא הצליח להכנס לו לחיי היומיום...ומאז הוא באמת כבר לא יצא לו מהווריד!!! ובראיין הסביר לו יפה מאוד מיום מס' 1 שהוא לא בקטע של נאמנות/אהבה/ריגשי וכאלה!!! ג'סטין ידע טוב מאוד למה הוא נכנס!!! אני מסכימה איתכן- גם אני לא הייתי מסכימה להיות עם מישהו שמתייחס אליי כמו שבראיין מתייחס לג'סטין, רק שאי לכך ובהתאם לזאת- א נ י לא הייתי נכנסת למערכת יחסים שכזו!!! ובקשר לבראיין, בראיין הוא אדם עם הרבה מטען, הוא מורכב מאוד ונורא מתוסבך, קשה לא לאהוב וכמעט בלתי אפשרי בשבילו לבטא אהבה...אז אם כבר ג'סטין "חדר אל מתחת לגדר" כפי שדבי ניסחה כה יפה, ואז הוא פשוט קם ועוזב אותו (ועוד בצורה שהוא עשה את זה) אז אני מצטערת מאוד- אבל בראיין הוא לא הבן זונה בסיפור! ולבסוף, בקשר לסיבה שג'סטין חזר אליו... תגידו אתם נורמליים??? הוא לא חזר כי הוא מתפשר או כי הוא חסר עמוד שידרה... הוא חזר כי הוא אוהב את בראיין והבין סופסוף שיש כמה דרכים לאהוב והדרך של בראיין כנראה לא כזו רעה! (להזכירכן, הוא מגיע למסקנה הזו כשבראיין מציל את התחת של טד- אבל מעליב אותו. והאינטרפיטציה- אומנם הוא לא מראה רגשות כזה טוב, אבל בתאכלס הוא זה שדואג ומסדר שם לכולם את העיניינים!!!)

ayaliar

Well-known member
עצרת באמצע השרשור?

אני לא אמרתי בשום שלב שבריאן בן זונה. אמרתי שאני לא חושבת שג'סטין צריך לאכול את החרא שלו אם הוא לא מאושר מזה. כל עוד היה לו טוב עם זה סבבה אבל ברגע שנמאס לו והוא רוצה משהו אחר הוא צריך היה ללכת. ולא לבגוד. ובטח שלא לחזור אח"כ אם אין שום שינוי ביחסים. זה שהוא אוהב את בריאן זה ידוע אבל רע לו, הוא בגד בבריאן כי רע לו לא כי הוא חשב שיהיה מגניב להחזיק איזה כנר מהצד... אין לי בעיה גדולה עם זה שבריאן לא מראה רגשות יש לי בעיה עם זה שג'סטין רוצה משהו מבריאן ולא מקבל את זה אבל ממשיך להשאר במערכת יחסים שהוא לא מאושר ממנה 100%. יופי אז הוא אוהב את בריאן ועכשיו הם ביחד אבל אני בטוחה שכשמעיפים אותו מהמיטה, כואב לו. אני לא חושבת שזו מערכת יחסים מושלמת או אפילו קרובה לזה... ג'סטין מוותר על חלק מאד מאד גדול מהרצונות שלו בשביל להיות עם בריאן ובריאן לעומת זאת לא מוותר על כלום

jDaNiELLE

New member
אוהו איך הוא אוהב...

הוא עזב עם המון בטחון- הוא בגד בבריאן...והוא חזא כי הוא הבין....זה לא שהוא פחד להיות לבד. הוא אוהב אותו, והוא יודע וכולם יודעים שגם בריאן אוהב אותו.

ayaliar

Well-known member
שמת לב בקשר למה אמרתי לא אוהב?

ליחס שבריאן נותן לו הוא לא אוהב את זה הוא עזב אותו בגלל זה הוא חזר כי הוא חושב שזה מה יש. אין יותר טוב. כולם או אית'ן או בריאן. וזה בולשיט. זה שהם אוהבים אחד את השני זה נחמד והכל אבל לפעמים זה לא מספיק כדי שמערכת יחסים תהיה טובה אין שום סיכוי שבעולם שאני אי פעם אגדיר אותם "מושלמים ביחד"

jDaNiELLE

New member
סבבה...

צודקת. אבל יש סיבה שהם כל הזמן יחד לא?
(מבחינת המפיקים)

jDaNiELLE

New member
קאוליפ

זו חברת ההפקה לא? מזתומרת הם חושבים שבריאן הוא אלוהים?

ayaliar

Well-known member
כהן וליפמן. 2 הבוסים שמחליטים את

ההחלטות הגדולות.

ayaliar

Well-known member
יש לי הרבה בעיות עם התסריט

אני חושבת שהם משנים דברים באופן קיצוני כדי שיתאים להם לסיפור שהם בונים. אני חושבת שכל היחס הזה של כולם לבריאן נובע רק מזה שקאוליפ חושבים שהדמות היא אלוהים... הרי עם כל הכבוד בריאן הוא דמות די שלילית.. הוא טיפוס חרא. אמנם יש לו צידוקים אבל אין הרבה אנשים שהיו רוצים להיות חברים של בן אדם כמוהו אבל אצלם משום מה הוא מודל לחיקוי. הכל סובב אותו.. כולם רוצים אותו. זה קיצוני מדי, זה לא אמיתי.

תותיG

New member
ושוב, אני חולקת...

אני דווקא הייתי רוצה מאוד להיות חברה שלו... לא הייתי רוצה להיות איתו במערכת יחסים...כי הוא חרא של בן זוג... אבל הוא אחלה חבר...

ayaliar

Well-known member
אחלה חבר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

החבר היחיד שלו זה מייקל. כל השאר בעצם לא ממש סובלים אותו. הוא מתנהג למייקל רוב הזמן כאילו הוא הכלב שלו... פעם בכמה זמן הוא אומר לו שהוא אוהב אותו אבל הוא כל הזמן יורד עליו ומשפיל אותו וגם אם הכוונות שלו טובות, זה בא לידי ביטוי בצורה גועלית לגמרי. ונניח שהוא חבר טוב של מייקל ומתייחס אליו יפה, נניח. תראי איך הוא מתנהג לטד או לאמט וזה אנשים שנמצאים איתו כל הזמן, כביכול חברים שלו. ממש לא הייתי רוצה חבר כזה.

תותיG

New member
מייקל הוא לא החבר היחיד שלו...

יש לו הרבה חברים שאיתם הוא מסתובב ושני חברים טובים שאותם הוא אוהב ובשבילם הוא ימות גם. הוא לא מתייחס למייקל כמו אל שום כלב... הוא א-ף פעם לא יורד או משפיל אותו!!! הוא אומר לו שהוא אוהב אותו- והוא באמת אוהב אותו. רואים את זה בכל פרק ופרק! וכן, בתור רק חבר הייתי מאוד שמחה לבראיין (ובתור החבר הייתי דווקא נורא שמחה לגייל...
)

ayaliar

Well-known member
חח את רואה סדרה אחרת נשבעת לך

מי אלה החברים הרבים של בריאן? מתי פעם אחרונה ראית את הפרקים של עונה 1? את כל מה שהוא עשה למייקל עם דיוויד? מתי פעם אחרונה ראית את עונה 2? שהוא ניסה לזיין את מייקל בחנות כי "זה מה שמייקי רוצה" למרות שהוא אוהב את בן ונמצא במערכת יחסים איתו? או כשמייקל חזר אחרי שהוא ודיוויד נפרדו? הוא מתנהג אליו בצורה מזוויעה לעיתים די קרובות

תותיG

New member
חחחחחחחחחחחח...יש מצב...

כנראה אני היחידה כאן שמבינה מה קורה בסידרה ועל מה הכותבים חושבים... לידיעתך אני חולה כבר שבוע וחצי וראיתי עונה 1 ו2 פעמיים ו3 שלוש פעמים...אז אני די מעודכנת... "כל מה שהוא עשה למייקל עם דיוויד"- מה הוא בדיוק עשה למייקל עם דיוויד??? הוא היה היחדי שקלט מההתחלה בדיוק מי זה הדיוויד הזה!!! הוא לא התרשם מהמכונית,המעמד, המקצוע והדירה שלו (כמו דבי, ויק, טד ואמט) והבין שבמערכת יחסים הזו אין בכלל מייקל, יש רק דיוויד!!! אומנם מייקי לא החבר שלו אבל לפחות במערכת יחסים שלהם זה "הכל מלבד זה". מייקל יודע שהוא תמיד יכול לפנות לבראיין ובראיין יעשה הכל בשביל לעזור לו. כל התפיסה הזו של מייקל כ"כלבלב של בראיין" נובעת רק מהעובדה שהם לא עשו את זה אף פעם ואף אחד מהם לא רוצה לדבר על זה בכנות (כן, גם מייקל... ואני אגדיל ואומר- בעיקר מייקל!!!) "הוא ניסה לזיין את מייקל בחנות כי "זה מה שמייקי רוצה" למרות שהוא אוהב את בן ונמצא במערכת יחסים איתו"- הלו? אנשים, תתעוררו!!! היה ברור לבראיין לגמרי שמייקל לא ירצה "ללכת עד הסוף"... כי הוא מכיר אותו הכי טוב מכולם! מייקל נכנס לסרט מהעובדה שבראיין שכב עם בן והדבר התחיל להרוס לו את מערכת היחסים שלו עם בן (שבניגוד לזו עם דיוויד היא מאוד בריאה, אוהבת ושלמה משני הצדדים!), ומכיוון שבראיין לא רצה שזה יקרה הוא החליט להוכיח למייקל בצורה הכי אמיתית שאפשר שכל הקנאה והמרירות הזו מיותרת, שהוא מאושר עם בן ושזה כל מה שחשוב...משהו בסיגנון-"הנה קח אותי אני שלך, אם זה שווה לך להרוס את מה שיש לך, אם זה מה שיגרום לך אושר- קיבלת, עכשיו אתה תחליט מה יותר חשוב לך!" (אגב, לאלו שרוצים להעמיק ולבדוק...אתם מוזמנים להריץ את הקלטות לפרק הזה ולקטע שמייקל מגלה את כל העניין...כשהוא אומר שלא אכפת לו וזה אפילו מצחיק אותו בן נאנח בהקלה...כל השאר מחייכים וצוחקים...אבל תסתכלו על המבט של בראיין,היחידי שבאמת מכיר אותו...הוא לשנייה לא קנה את זה וידע שיהיו בעיות!) "כשמייקל חזר אחרי שהוא ודיוויד נפרדו"- נו,באמת...זה היה מיד אחרי שג'סטין הוכה, אני אפילו לא מתכוונת להגיב על זה!

netaK

New member
אז מה בעצם הופך אותם למושלמים?

העובדה שג'סטין יספוג את הכל? כי באמת מגיע לו הרבה יותר ממה שבריאן נותן לו ובריאן מצד שני סתם מתייחס לג'סטין איך שבא לו. אני לא הייתי מקבלת מערכת יחסים כזאת כמושלמת או כמודל ל....כל דבר

למעלה