הי אנשים! מה קורה?

tulchi

New member
שיצא גם מהמגירות

העיקר שאני אהיה שם לבהות בו 24 שעות ביממה

tulchi

New member
הוא אוהב אותי!!!!!

יש לי את זה בכתב

jDaNiELLE

New member
מה אני במיעוט?

אני ממש נגד זה שהם יהיו יחד....בריאן וג'סטין פשוט מושלמים.... וגם אם בריאן היה לבד(פחחח....מי ישאיר דבר כזה לבד??) וג'סטין לא היה, אז הרעיון של שניהם יחד....לא..

ayaliar

Well-known member
תרשי לי רק לחלוק על עניין

"בריאן וג'סטין מושלמים" בחיים אבל בחיים אני לא אתן לאף אחד להתייחס אלי כמו שבריאן מתייחס לג'סטין בחיים אף אחד לא יקים אותי מהמיטה כי הזיון של 11 הגיע. זה שג'סטין מקבל את זה רק מראה כמה שהוא מוכן להתפשר, כמה שאין לו חוט שדרה

wicked witch

New member
אני בכלל לא חושבת בריאן ראוי לאמט

לאמט מגיע מישהו שיכבד אותו ויאהב אותו someone for whom he'd be the sun and the moon and the stars

ayaliar

Well-known member
ואת צודקת, לדעתי לפחות

אני ממש לא רואה את בריאן ואמט כזוג אלא אם כן בריאן משתנה 180 מעלות יכול להיות נחמד איזה משהו חד פעמי אבל סתם כדי להשביע את התאווה

i love randy

New member
אמממממ.........

לדעתי זה לא אומר שאין לו חוט שדרה- זה אומר שהוא אוהב אותו ומוכן להתפשר בשבילו. למרות שאני מסכימה עם מה שאת אומרת- אני בחיים לא הייתי נשארת עם מישהו שהיה מתייחס אלי ככה...

ayaliar

Well-known member
אבל הוא עזב אותו בגלל זה

הוא הלך וחיפש מישהו שיתן לו יותר מעצמו.. בסוף הוא חזר לאותה נקודה בדיוק

jDaNiELLE

New member
יפה.

אם הוא חזר זה אומר שטוב לו עם בריאן, ואפחד לא קושר אותו אליו. גם ג'סטין מוזמן לעזוב בכל עת ולחפש משהו טוב יותר ובריאן לא עשה ולא יעשה סצנות של קנאה למרות שהם אוהבים אחד את השני. במילותיו של ג'סטין-עדיף לו להיות עם מישהו שאוהב אותו ולא מבטיח לו כלום מאשר עם מישהו שכן ה\יבטיח ויפגע בו בטירוף.

netaK

New member
לא...מילותיו של ג'סטין

זה שהוא לא רוצה להיות עם מישהו שמבטיח ומבטיח, את זה בריאן עושה מעולה, בריאן לא מבטיח כ-ל-ו-ם, אבל ג'סטין לא יכול להכניס את סעיף ה" לא יפגע בו" כי בריאן את זה -כן- עושה...פשוט שג'סטין for whatever reason נשאר, יופי לו שהוא אוהב את בריאן, מה זה נותן לו?

ayaliar

Well-known member
ג'סטין מתפשר

אם היו שואלים אותו הוא היה מעדיך שבריאן יהיה רק איתו. הוא היה מוכן לוותר על זיונים מהצד בתנאי שגם בריאן יעשה את זה כי זה מה שהוא רוצה מהמערכת יחסים ביניהם. זה שהוא בוחר להשאר עם בריאן למרות שהוא לא מקבל את מה שהוא רצה ובגללו עזב, רק מראה על כמה ההערכה העצמית שלו נמוכה. גם אישה שבעלה מכה אותה לעיתים קרובות מאד אוהבת אותו אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם וזה אותם הדברים שפוגעים בך מאד, פיזית או נפשית. אם לג'סטין לא היה אכפת מהקטע הזה הוא לא היה הולך עם אית'ן מההתחלה. אני לא חושבת שבריאן צריך להשתנות בשביל ג'סטין אני חושבת שג'סטין צריך לחפש מישהו שנמצא איתו באותו עמוד.. שרוצה מה שהוא רוצה

netaK

New member
אית'ן ../images/Emo99.gif

~סליחה, הייתי חייבת, התגעגעתי~

jDaNiELLE

New member
נכון.

אמרתי- הוא אוהב את היחס הזה שבריאן נותן לו. למה? גם אני לא יודעת...אני ממש לא הייתי מסכימה לבלוע יחס כזה. אבל תמיד יש לו את האפשרות לקום וללכת...כנראה שהמעט שבריאן כן נותן לו הוא המון לעמות מה שאחרים ייתנו לו- ולכן הוא לא עוזב..

ayaliar

Well-known member
אוהב? הוא ממש לא אוהב

הוא מתפשר. למה? כי הוא חסר עמוד שדרה, כי הוא חסר בטחון עצמי. זה שהוא יכול לעזוב ברור לכולנו וראינו אותו עושה את זה אבל שוב חוזרים לעניין חוסר עמוד השדרה שזו הטענה שלי מההתחלה. ודרך אגב, רק בגלל שאית'ן בגד בו לא אומר שמה שבריאן נותן זה המקסימום שהוא יכול לקבל. הוא יכול למצוא מישהו שיאהב אותו כמו שאית'ן אהב אבל גם יהיה נאמן לו

netaK

New member
אני הייתי נשארת עם אית'ן ../images/Emo6.gif

מה זה מעידה קטנה לעומת בנאדם שלא יודע בכלל מה זה זוגיות

למעלה