הי אנשים! מה קורה?

tulchi

New member
תרשי לצטט מאחת ההודעות שלך

בשירשור הזה- "הוא לא חזר כי הוא מתפשר או כי הוא חסר עמוד שידרה" הכוונה היא לג'סטין כמובן ואני ציינתי שלדעתי ג'סטין הוא רכיכה. את לא עקבית.

תותיG

New member
אני התייחסתי למשפט האחרון שהיא אמרה

"בין אם את מסכימה אם מה שאני אמרתי ובין אם לא, כולנו רואים פה את אותה סדרה, אבל כל אחד מאיתנו רואה את מערכת היחסים הזאת באור שונה"

tulchi

New member
???????

אבל הסקת שאני ואת מסכימות מפאת ההודעה הראשונה שלי לפי דעתי מתנהל פה שיח חרשים אני פורשת

תותיG

New member
סורי, צודקת, העתקתי

את המשפט מההודעה הלא נכונה: "אני אוהבת את בריאן איתו ואני אוהבת את בריאן בלעדיו(301-307), ואני אוהבת את כל מה שהוא גורם לבריאן לעשות ואיך שהוא גורם לבריאן להתנהג, ואני לא חושבת שהייתי מרגישה ככה אם זה לא היה ג'סטין אלא בחור אחר. אני אוהבת את בריאן חחחחחחחחחח"

תותיG

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחח...

אף פעם לא אמרתי שיש לי הרבה שכל...

tulchi

New member
תשמעי

את לא יורדת לסוף דעתי וזה בסדר וזה אפילו קורה הרבה. אני אפשט את זה- לדעתי, ג'סטין חסר עמוד שדרה וחסר אישיות, לעומת זאת בריאן כובש אותי בכל פעם שהוא עם ג'סטין. את ג'סטין אני לא ממש מחבבת אבל הוא עושה לבריאן טוב. ומה שטוב לבריאן טוב גם לי.

תותיG

New member
ואיה,אני חייבת לך התנצלות...../images/Emo10.gif

כי כשקראתי את ההודעה שלך : "האמת שיש כאן הרגשה שאנשים ממש נמנעים מדיונים על הסדרה. משהו כמו..אני אחשוב ככה ואת ככה, למה להתווכח בכלל?... נראה לי לא ממש הגיוני שבפורום של סדרה לא מדברים עליה השיחות היחידות שקשורות לסדרה כאן הן על תמונות של השחקנים" חשבתי שאת סתם מקשקשת... ואת צודקת עד כדי כאב אז אני מתנצלת מקרב לב!

תותיG

New member
טוב, הבנתי את הרעיון...

כנראה שפשוט עדיף רק להכנס מדי פעם כדי לראות תמונות חדשות ולקרוא ספויילרים ופשוט לא כדאי לכתוב בפורום עצמו. הבנתי.

netaK

New member
בגלל שיש 2 שלא מסכימות אותך?

אם כבר כעסתי על משהו זה על הזה שאנחנו רואים סדרות שונות, אם את מקבלת את כל הדעות תהני, אי אפשר לצפות שכוווווולם יחשבו אותו דבר אם היית פה ממזמן היית רואה איזה צרות הלכו פה עם אית'ן, ואז הוחלט שלכל אחד מותרת דעה משלו רק לבוא ולקטול בלי הפסקה בגלל ש "בריאן וג'טסין לנצח אית'ן צריך ליפול מהגג!!!!!!!!!!!!!!111111" זה הדבר היחיד שלא בסדר פה...

tulchi

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה מאוד בוגר, וככה מתמודדים עם חוסר הסכמה. מיד כל הדברים מובנים כתקיפות אישיות והרגשי מרקיע שחקים. אנחנו מדברים, דנים, מתווכחים וכל זה כי בהחלט יש על מה. זה שלא תמיד יש מישהו שמסכים איתך או זה שיש יותר אנשים שדעתם מנוגדת לשלך רק אמור להפוך את הדיון ליותר מענין. זה דבר אחד. דבר שני שמעלה לי את הסעיף זה שאר חברי הפורום שנרדמים כל פעם שיש דיון ומתעוררים כשמגיעות תמונות, חדשות או ספוילרים. אנשים, פה זה פורום! ולכולכם יש דיעות אז תביעו אותן. מי שנפגע בסופו של דבר זה הבנאדם שמבין שהוא במיעוט וחושב שתוקפים אותו ואח"כ מודיע שהוא לא יכנס לפה יותר כי, בצדק, הוא מרגיש שאין לו מה לתרום ויותר מזה, הוא מרגיש לא רצוי. כולם רצויים, אבל רצוי שכולם יפתחו את הפה ויגידו משהו. תראו איזה שירשור ארוך, כשבעצם רק 5 אנשים טרחו להביע את דעתם. תכתבו, אנשים, תכתבו! ואל תכתבו "המנה המנה המנה" או |מזיל ריר| או |מזיע|. פעם היו פה יותר חברים שהשתתפו בשיחות האלה והיה פה הרבה יותר מענין. עד להודעה חדשה, אני לא מביאה פה אף ספוילר או אף תמונה (לא איום גדול בהתחשב בעובדה שכולם יודעים איפה לחפש את כל הדברים האלה), אבל זה לא פורום "מה חדש היום בהג"ש?". פוורם זה גם מקום שדנים בו. אז תדונו!

mya 6

New member
אל מה את רוצה שנדון?

אתם פשוט "מתווכחות" בין עצמכם וכול העיניין ירד לפסים אישיים בצורה רעה. אז הינה מה שאני חושבת, אתם מוזמנים להסכים איתי או לא... אני בעצם חושבת ערבוב של כול הדברים שאמרו פה בדיון ה-א-ר-ו-ך הזה: בריאן הוא חתיכת מניאק ורוב הפעמים והוא מתייחס לג'סטין ממש מגעיל, אבל מה לעשות.. הוא אוהב אותו. נכון שהוא לא קונה תריסר שושנים אדומות ועושה לו קוצ'י מוצי אבל הוא אוהב אותו וגם עזר לו הרבה (אחריי ההתקפה ובמצעד הגאווה ועוד דברים כאלה..לא חומריים). הדמות של ג'סטין היא מממש מסובכת. אבל אני מאמינה שג'סטין מוכן לעמוד (ממש חזק) על שלו ולא לזרוק לזבל את מה שיש בינו לבין בריאן כול כך מהר, כי הם עברו המון ביחד. וחוץ מיזה הם פשוט משלימים אחד את השני.לא אמרתי שהם מושלמים ביחד (ואם כן אמרתי אז התכוונתי מבחינת "חמודיות" או וואט אבר). בכול מערכת יחסים יש את הילד והמבוגר, השולט והנשלט, הזה שעומד על שלו והזה שמוכן להקריב מעצמו בשביל שהקשר יצליח.והם פשוט ועושים אחד לשני טוב. ומה שעושה טוב לזוג המוזר אך חמוד הזה- עושה טוב גם לי.

tulchi

New member
לא שאלתי מה דעתך הספציפית

וכל הדיון בנושא בריאן וג'סטין כבר מזמן נדחק לשוליים לטובת "מי תקף את מי". אני אומרת שחוסר ההשתתפות של אנשים בדיונים האלה מביאה אנשים לחשוב שהם במיעוט וכל מה שנאמר ונוגד את דעתם נראה להם כתקיפה אישית. לגבי ההערה האחרונה שלי, אני לא מציבה תנאים לאף אחד פה, אני חוסכת מעצמי תגובות מפגרות או חוסר תגובה בכלל.

למעלה