הי אנשים! מה קורה?

תותיG

New member
נטע...

אני לא אמרתי שבראיין מושלם או ירדתי כאן על מישהו שחושב אחרת ממני... ואם תסתכלי טוב, לפני שאת סתם תוקפת, תגלי שאני גם לא זו שהתחילה בעניין ה"רואים סדרה שונה" וכך אני ממש לא זאת שהופכת את זה לעניין אישי!

netaK

New member
אז רגע...

איה חושבת ככה את חושבת אחרת אתן כנראה לו רואות סדרה שונה אבל אני מגזימה?

תותיG

New member
קחי אפילו שני רגעים...

ותחשבי לפני שאת מסתערת! אני לא רק שצחקתי ב"אה,איה?" שלי, אלא גם לקחתי רגע לחשוב על העניין שניתן לקרוא את זה בכמה אופנים והוספתי
כדי להבהיר את כוונותי אני מאוד שמחה כשאנשים חושבים אחרת כי זה כל העניין, זה כל המקור לדיסקוס וזו הסיבה שאני נכנסת לפורום הזה...אני אוהבת לדבר על זה ולשמוע דיעות של אנשים אחרים ולהציג את העמדה שלי- ואמנם אתם לא מכירים אותי, אבל כשאני חושבת שאני טועה, אין לי גם בעיה לומר "וואלה, טעיתי, סליחה"- כשהועלה העניין לשיחה כל מה שעשיתי זה אמרתי את דעתי והבאתי ביסוסים לדעתי...אני לא מנתחת פה פסיכולוגית אף אחד- אני רק מנסה להבין את הסיבות מאחורי המעשים... ואני בשום שלב לא ניסיתי או התכוונתי לפגוע פה באף אחד!!!

netaK

New member
אני פשוט לא אוהבת כשאומרים לי לשתוק

אוהבת את אית'ן או לא...

תותיG

New member
ושוב...

את כנראה ממש מחפשת איך להעלב...כי אין אפילו דרך אחת לפרש את מה שאמרתי לך כ"שתקי" פשוטו כמשמעו... והייתי מצפה, וסילחו לי אם ציפיותיי גבוהות מידי, שכפי שאיה (שאגב, לא הראתה שום סימן כי נעלבה, אז אני באמת לא מדברת עכשיו אליך) כתבה לי משפט כמו "את רואה סדרה אחרת, נשבעת לך" ואני יכולתי לבחור להעלב עד כלות הנשמה ולצלוב אותה, אך למרות זאת בחרתי לקבל זאת באהבה ולענות לה ב"חחחחחחחח יש מצב"... כך גם אנשים אחרים פה יוכלו לעשות את אותה הבחירה... אני באמת מצטערת אם טעיתי!!!

ayaliar

Well-known member
טוב עזבו את העניין האישי בצד רגע

הדיון התחיל מזה שדניאל (נדמה לי) אמרה שבריאן וג'סטין מושלמים ביחד. כל מה שניסיתי להסביר זה עד כמה לדעתי הם ממש לא מושלמים יחד כי זה לא שותפות אלא אחד על חשבון השני. זה שדברים קורים לא הופך את ההחלטות לנכונות כמובן שאני מסתכלת על זה מנקודת המבט שלי.. מה אני הייתי עושה אם... ולהגיד משהו כמו.. אני במקום ג'סטין הייתי בורחת אבל ג'סטין צודק שהוא נשאר, זה לא מובן בעיני

תותיG

New member
ורק דבר אחד אחרון...

נתחיל בזה שאוטופיה לא קיימת- אז אין דבר כזה "מושלם". נמשיך בזה שמערכת יחסים/שותפות אידיאלית היא כזו בה האחד משלים את השני. אם אחד רגשן השני מחושב, אם אחד כעסן, השני סלחן, אם אחד הוא כזה שכמעט אף פעם לא מתפשר בשביל כמעט אף אחד אז השני כזה שיתפשר כמעט תמיד בשבילו (על זה אגב בנוי כל עקרון הסאדו מאזו, שגם הוא שנוי במחלוקת). ג'סטין ספג, עד גבול מסויים בו הוא החליט שזה כבר לא מספיק לו. הוא עשה בחירה ויצא מהקשר, התנסה, למד והחליט שהמקום בו הוא היה לא היה גרוע כל כך. לא בגלל שלבראיין היה כסף ולאית'ן לא. לא בגלל שבראיין חתיך ואית'ן לא (רק לצורך הוויכוח נטע, תרגעי!) אלא בגלל שבראיין אף פעם לא העמיד פנים, אף פעם לא שיקר, ואף פעם לא העמיד אותו במצב שבו אית'ן העמיד אותו (אני אפילו לא מתחילה לדבר על זה שהוא אף פעם לא ביקש ממנו להעמיד פנים שהוא משהו שהוא לא)... ובסך הכל דאג לו לכל דבר שהוא היה צריך- ולא רק בהיבט החומרי. הייתה להם מערכת יחסים נהדרת פרט לכך שהיא לא הייתה מונוגמית (ויש לא מעט כאלה) ולעובדה שבראיין לא אמר את המילים "אני אוהב אותך" כדי שירשמו בפרוטוקול. ונסיים עם זה שחבל מאוד שאתם מתייחסים לאנשים שלא חושבים כמוכם כמו שאתם מתייחסים. אפשרי הדבר לנהל וויכוח מבלי לפגוע בצד השני, אולי לא תאמינו, אבל זה אכן אפשרי.

netaK

New member
"לך אין זכות דיבור!!! ../images/Emo123.gif"

הדיון בחלקו היה זה שג'סטין חזר לבריאן, אז למה אי אפשר לדבר על מי שהוא חזר אל בריאן ממנו? (מסובך, בעעע) ג'סטין רוצה, ומגיע לו, את מה שאית'ן נתן לו אך, מה לעשות הוא רוצה את זה מבריאן שאם את שואלת אותי לבקש מבריאן לאהוב כמו שג'סטין רוצה (וכולנו יודעים שהוא רוצה) זה כמו שאני אבקש מהחתול המסורס שלי להמליט לי עכשיו איזה רובי וויליאמס קטן שיעשה לי הופעות פרטיות בלילות. ואת בכלל כתבת את זה ("לך אין זכות דיבור!!! ") בהודעה שלי שלא נגעה לאית'ן ב-כ-ל-ל

תותיG

New member
וברמיזה הומוריסטית מאוד ברורה

שאת לא ממש אובייקטית בעיניין, ולא רק זה, את גם לא סובייקטיבית לצד אחד משני הצדדים כיוון שכל המצב לדעתך לא נכון- ויש להעלות את התסריטאים באש

ayaliar

Well-known member
אני לא מבינה למה היא לא אובייקטיבית

הרי היא לא בחרה לצדד באית'ן רק כי הוא יפה, אני מקווה. אני אישית חושבת שאית'ן בכלל לא קשור לעניין.. הוא היה סתם סימפטום. להראות לך שמשהו לא בסדר. לא עובד יותר. ואם מישהו החליט שאית'ן טוב יותר עבור ג'סטין מאית'ן זה בגלל שג'סטין לא היה מסופק במע' יחסים שלו עם בריאן. זה שהוא לא זכה לאהבה נצחית עם אית'ן זה שולי

netaK

New member
זה לא אשמתי שהוא מהמם ../images/Emo6.gif

אהבתי אותו כי הוא הביא לג'סטין את מה שהוא רצה וסוף סוף הגיע לג'סטין מה שהוא רצה זה המשיך לפאב כי הוא כזה מושלם

netaK

New member
למה אני לא אובייקטיבית?

אי אפשר לאהוב את אית'ן ועדיין להיות בעל דעות....בוגרות או משהו? זה לא קטע של לשנוא את בריאן כי בגללו אין אית'ן... זה קטע של לא לאהוב את בריאן כי הוא בריאן, ואני דווקא מתה על ג'סטין וחושבת שמגיע לו יותר מבריאן, ואני חושבת שיש לי הרבה מקום בוויכוח אני לא חושבת שאני ואיה חושבות שבריאן וג'טסין לא מושלמים ביחד מסיבות שונות, זה אולי נראה לכולם שונה כי איה אוהבת את אמט ואני אוהבת את אית'ן אבל בשורה התחתונה...שתינו רואות את אותן פגמים ו"הלחמות" על אותו דבר...

netaK

New member
זה כן אישי כשאמרת

,אה איה?
" בצחוק או לא, גם לי מותר להתעצבן

tulchi

New member
אה....

"כנראה היא רואה את אותה הסידרה כמוני...." תראי, אני לא רוצה להסחף פה עם השוואות ולעשות מתוכניות טלויזיה משהו שהן לא, אבל ככל פורמט נרטיבי כלשהו את מוזמנת לשאוב מהסדרה מה שאת רוצה. כל מה שלא נאמר במפורש נתון לפרשנויות שונות ולרמות שונות של הבנה. בין אם את מסכימה אם מה שאני אמרתי ובין אם לא, כולנו רואים פה את אותה סדרה, אבל כל אחד מאיתנו רואה את מערכת היחסים הזאת באור שונה.

ayaliar

Well-known member
אני רק לא מבינה דבר אחד

איך ממשפט כזה: "ג'סטין מינוס בריאן מצטייר בעיני כתינוק נודניק ופלוס בריאן הוא דומה לרכיכה" הסקת שאת וטלי מבינות עניין. היא די אומרת את מה שאני אמרתי לכל אורך השרשור

למעלה