דעתי בנושא
עברתי פה על התגובות ואני חייבת להגיד שבשורה התחתונה אני מסכימה עם איה, למרות שיש לי רגשות מיוחדים כלפי בריאן וג'סטין (כזוג). ג'סטין מינוס בריאן מצטייר בעיני כתינוק נודניק ופלוס בריאן הוא דומה לרכיכה. עד אמצע עונה 3 הוא לא ידע מה הוא רוצה מעצמו והיו לו פנטזיות ורעיונות, אבל לזכותו יאמר שכבחור לא מנוסה שגדל בסביבה מפנקת לא הייתי מצפה ממנו ליותר מדי. לעומת זאת, הוא התנהג בצורה מחפירה ומביישת בשלושת הפרקים האחרונים של עונה 2 ולדעתי הוא לא סבל מספיק כדי לכפר על זה. בריאן לקח אותו אחרי פרק אחד, מהר מדי לטעמי, ולא באמת גרם לו לשלם על מה שהוא עשה. האמת היא שאם הייתי בריאן, לא הייתי לוקחת אותו בחזרה רק כדי ללמד אותו לקח. אם בריאן היה מצליח להפטר מג'סטין בהתחלה, הדמות של ג'סטין לא היתה קיימת. ג'סטין מינוס בריאן הוא משעמם וחד מימדי, כל מה שהוא עושה מתקשר באופן כלשהו לבריאן. אין לו אישיות משל עצמו ואין לו הגדרה עצמית. אבל (וזה אבל גדול)...אני אוהבת את בריאן איתו ואני אוהבת את בריאן בלעדיו(301-307), ואני אוהבת את כל מה שהוא גורם לבריאן לעשות ואיך שהוא גורם לבריאן להתנהג, ואני לא חושבת שהייתי מרגישה ככה אם זה לא היה ג'סטין אלא בחור אחר. אני אוהבת את בריאן חחחחחחחחחח