הי אנשים! מה קורה?

jDaNiELLE

New member
התלבלבתי....

לא יודעת....זוהי מערכת יחסים נורא מסובכת- וכן זה שג'סטין נשאר איתו בלי התחייבויות מראה על האופי הלא כל כך חזק שלו...אבל שוב- כנראה שהמעט שבריאן נותן לו מספיק לו. המערכת יחסים מאוד לא מושלמת, הם מושלמים יחד...כי הם מאושרים יחד. וכשג'סטין ואית'ן נפרדו ג'סטין אמר את זה הכי טוב.

netaK

New member
אבל איך הם מושלמים ביחד?

אם ג'סטין הלך לאית'ן זה חד וחלק-ג'סטין לא מאושר עם מה שבריאן נותן לו. הוא חזר לבריאן כי הוא חלש...

jDaNiELLE

New member
טוב...די!!

קשה לי!! אני פשוט אוהבת לראות אותם יחד!! אין בריאן בלי ג'סטין
ואין ג'סטין
בלי בריאן!! ככה זה היה!! מה אני??ילדה רגילה שנהנת לראות אותם יחד!! אזרח פשוט!!! תמים!!! קשה לי ככה!! המצב הזה!! ז'ה לא נעים לי!!!
קיצר- נכון.
הובסתי.אתן צודקות. אין לי איך להסביר את זה....
(הכל היה בהומור אגב..נו עצבים פליז
)

ayaliar

Well-known member
בואי אני אסביר לך למה את אוהבת אותם

כי הם יפים
כמו רוב (לא כולם, רובם) מעריצי בריאן-ג'סטין, את לא מסתכלת על הסיפור בצורה אובייקטיבית. אם ג'סטין היה מכוער הסיפור היה שונה

jDaNiELLE

New member
לא נראה לי

זה לא בגלל שהם יפים..זה יותר בגלל איך שהם נראים כשהם יחד.(לא פיזית).... שוב- קשה לי להסביר את זה...הם פשוט נראים נכון יחד.

Dizen

New member
../images/Emo187.gifתגובתי לכל העניין...

קודם כל אני מסכימה את מה שהרוב אמרו פה- גם אני בחיים לא הייתי מסכימה לקבל יחס כזה מאף אחד... ובתור זוג- הם בהחלט לא מושלמים. אבל אני עדיין מרשה לעצמי לאהוב אותם ביחד. ולמה? כי זאת סדרה, זה לא אמיתי. אם הם היו זוג מציאותי הייתי מתנגדת, אבל לאור העובדה שאף אחד לא באמת נפגע פה מכל הסיפור הזה, אני מרשה לעצמי לרצות שהם יהיו יחד ולאהוב לראות אותם יחד. גרררר... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

ayaliar

Well-known member
זו לא מדע בדיוני

זו סדרה שמתיימרת להיות פחות או יותר ריאליסטית וברור שאפשר להגיד שזה לא אמיתי וזהו ובזה בעצם את סוגרת כל דיון שהיה/עתיד להיות על הסדרה מבחינתי ג'סטין נפגע. ג'סטין לא אמיתי אבל זו כל המהות של דיון על תוכן של סדרה

Dizen

New member
לא פסלתי דיון...

אני דווקא חושבת שהוא מאד לגיטימי. פשוט הסברתי איך אפשר להסדיר את הדילמה הזאת: גם לא להסכים עם איך שהיחסים בינהם נראים בכל זאת לאהוב אותם.

mya 6

New member
אנחנו אוהבים אותם כי הם מתוקים ביחד

וכן.. חלק מיזה שם יפים בהחלט עושה לנו את זה. מה לעשות עם לג'סטין היתה שן שבורה ובולטתרובנו היינו מסתכלים על זה אחרת. אומנם זו סדרה שמתיימרת להיות ריאליסטית אבל בכול זאת סדרה. אם הם היו שמים אנשים לא יפים זה לא היה כול כך מעניין. כי דבר ראשון שאתה מסתכל עליו בדרך כלל הוא, מה לעשות, יופי. ורק אחר כך אתה נכנס לתסריט ולסדרה ואתה מתחיל ללמוד על הדמויות, בקיצור. רק אחר כך אתה מסתכל על התוכן. ואם כבר דברנו על דברים שהם לא בסדר.... ומה עם כול עיניין הפרשי הגילים? זה כן בסדר?

mya 6

New member
ובולטתרובנו= ובולטת רובנו...אגב איה

ציור יפיפה! חגיגה לעיניים!

ayaliar

Well-known member
תודה../images/Emo140.gif

אבל זה לא ציור. הלוואי שיכלתי לצייר ככה

mya 6

New member
מה זה משנה ציור או טפט...

זה עדיים מהמם! יאמי יאם!

ayaliar

Well-known member
הפרשי הגילים כבר פחות רלוונטים

כשג'סטין היה בן 17 זה היה חולני לדעתי. עכשיו כשהוא כבר בן 19.. זה טיפה פחות נורא חוצמזה שבריאן ילד בראש שלו. בואי נגיד שאני בתור אמא של ג'סטין לא הייתי מרוצה מהקשר אבל אם הם כבר יחד.. אין הרבה מה לעשות אני אישית לא שופטת את הקשרים בסדרה לפי היופי של האנשים המעורבים. אני יכולה מאד לאהוב את אמט ומאד לאהוב את בריאן ולחלום על איזו סצינה לוהטת ביניהם אבל אני לא הייתי מוכנה בשום אופן שאמט יהיה במקום ג'סטין. גם אם זה אומר שהייתי זוכה לראות אותם עושים דברים מגונים פעם בשבוע.. נראה לי שטחי מדי לאהוב זוג כי השחקנים נראים טוב. זה מוסיף, ברור, אבל זה לא מצדיק מערכת יחסים דפוקה כמו של הזוג המהולל

mya 6

New member
הי.. אני אומרת מה שהקהל בדרך כלל

נוטה לחשוב.... וזו לא מערכת יחסים דפוקה...... זו...אממממ...אההה...מערכת יחסים לא בריאה...(???)

mya 6

New member
אנחנו=קהל הצופים...

או רוב האנשים שאוהבים את הסדרה בגלל שבריאן אליל יווני מסוקס..

netaK

New member
יש הבדל בין בריאן לבריאן וג'סטין

לא הייתם אוהבים את הזוג אם זה היה בריאן ומייקל נכון?
דיון על הסדרה?
בפורום?!

למעלה