היכרות אחרת

S t i t c h

New member
וול....../images/Emo13.gif

אני אילנה,בת 17 ושבועיים בי"ב. עליתי לארץ בארץ בגיל שנתיים וחצי אבל במקור מרוסיה. אוהבת נורא לצייר ואף פעם לא למדתי בחוג ציור...כי זה מה שכולם שואלים אותי לרוב..בלע
אוהבת לשמוע רוק,פאנק או סתם שירים שמוצאים חן בעיני מי שלא מכיר אותי חושב שאני נורא ביישנית ומי שכן מכיר יודע שממש לא אני לא אוהבת את האף שלי >< מתגייסת עוד באפריל שנה הבאה בלי הרבה כוח רצון. אה וראיתי היום את מעיין ^^

broken winges

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif זה נכון ../images/Emo2.gif אני באמת

חושבת שאת ביישנית! אבל כלללל כך שקסית וחמודה.. וקארינה תכעס עליי כי היא רצתה שאני אמחץ אותך בשמה ולא עשיתי את זה כי לא הרגשתי טוב..(אחרי זה גם הלכתי הבייתה)

Stinki Winki

New member
חח גם אותי שואלים לפעמים../images/Emo3.gif

אנשים לא מבינים שמי שיש לו קצת כישרון לא ממש צריך חוג ציור
בכל אופן אני מקרה אבוד, אפילו 10 חוגים לא ישפרו לי את הציורים~.~ את יפה

יוהוהו../images/Emo97.gif

מיצי, בת 15. מחשיבה את עצמי כוותיקה בפורום, פעם קראו לי הכבשה של הפורום, עכשיו לא. אני אלוהים, תסגדו לי. טוב, לא. אני שנה רביעית באומנות פלסטית, עדיין מציירת אחרי 10 ספרי סקיצות מלאים. ארבעה בנות מהכתה שלי היו בפורום הזה (לוטם, שמוצה, שקד-harlquin, ונועה-טונה.). עכשיו רק אני ולוטם נשארנו, למרות שלוטם קצת נעלמה. מציירת, כותבת, שרה (בכל מקום בכל זמן, יותר מידי.), רוקדת (לא מקצועי, אני גמישה כמו אסלה.), רצה, ישנה. שומעת ביטלס, ביורק, גורילז, מדונה, איפה הילד וכו'. דוליז? שלוש שנים, תודה ולהתראות. אתר? ניסיתי - מת. יש לי שני בתים, אבא גר מעבר לכביש. אני לומדת בתיכון א' לאומנויות, תלמה ילין לא אוהבים אותנו - הדדי. לא בנוער העובד והלומד למרות שרציתי. מגדלת חתול אנגורה מעורב שמן בשם סאם, ואח טיפש בשם חן. חובבת בנים יפים, במיוחד עם הם נוגעים אחד בשני (הו, יא, משכב זכר.) מתעקשת שדוד ויהונתן היו מעבר לחברים ממש קרובים. אני מגדירה את עצמי כיהודיה לכל דבר, גאה בשורשים שלי, אוהבת את ישראל, תל אביב היא המקום המושלם בשבילי. ירוחם זה מצחיק. יש לי נטייה להיות סנובית, אולי אפילו קצת צבועה, קנאית מאוד. הדבר שאני הכי אוהבת - לגרום לאנשים לצחוק. עצלנית, לא, רציני - אני חתיכת בטטה. משתלדת להיות אני, למרות שכל אחד קצת מושפע. נהנת בימים גשומים ולילות קיץ. נהנת לרקוד עד שכואב בצד, אוהבת לאתגר את עצמי בשיעורי ספורט ולנסות להיות קצת יותר טובה. כשאני בשוונג אני כותבת המון, גם עם זה משפט בודד. יש לי נטייה לכתוב הרבה ובסוף לשכוח מה רציתי לומר. מה רציתי לומר? נו, מילא. (http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=88362) (לאלה שרוצות להכיר אותי קצת יותר מקרוב.)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש הצחקת אותי.
מזכירה לי קצת את עצמי.
ולמה לא אוהבים את תלמה ילין?
אתם אמ. מתחרים או משו?
כי אתם באותו תחום?
ואממ..ירוחם זה מצחיק?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo42.gifאני לא לומדת מחר!!!111

ואני מתהההההההההההההההההההההההההההההה על הכלבה שלי!!!!!!!!!11111111111111 ובאלי להראות תמונה אחת מתוך האלפיים שצילמתי לפני כמה ימים זאת אני וואנאבי בוכה פריקשוח אפלה
דיייייייייייייייייי אוריין סתמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סעמק. אפחת לא תקרא אבל מהאכפתלי!!!!11111111111111111111111111111 אתן יודעות משהו? בערך עד כיתה ו' חשבתי שאכפת כותבים עם ט'
פטתי.

TEENAGER1

New member
ובכן,

אני מיכל. הממ, כן,
. מוזיקה תופסת חלק עצום ביותר בחיי. אני שומעת המון - בעיקר: אביתר בנאי, מאיר בנאי, ריטה, רמי קלינשטיין (הם הולכים בזוגות
), וכן - גם קלאסי
וגם מנגנת, בפסנתר. ואוהבת מאוד לשיר, ולשחק, ולהיות על במה. אוהבת מאוד הופעות, הופעה אחת טובה שאני נמצאת בה יכולה לתת לי מצב רוח טוב לחודש. והיו שתיים כאלה בשבוע שעבר,
אני אממ לא משהו בלימודים לאחרונה
משום מה מתחילת השנה כל הציונים שלי בסביבות ה-70.. וכל המורים לא מפסיקים להגיד לי עד כמה אני מסוגלת ליותר ובלה בלה בלה
אבל אין לי כוח להשקיע בזה, למרות שאח"כ אני מתבאסת מהציונים. אמממ כן. לאחרונה אימצתי תחביב חדש - להיכנס מתחת לשמיכת פוך ולהתרכבל,
. יש לי מלא דם בפה עכשיו, דלקת חניכיים, איכ
נמ. זהו לבינתיים? אם משהו מעניין אתכן, תשאלו, או משו

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

המהמהמ.. אני לוטם פעם כולם כאן הכירו אותי. עכשיו לא. בוהו. ): אה.. למרות שאולי אתם חושבים שאני כבר בקושי בפורום.. טםטםטם, אני בעצם קוראת כאן כמעט כל יום. פשוט אני עצלנית מדי בשביל להגיב. אני גם מתוסכלת נורא מזה שאיבדתי את הכישרון וההשראה לדוליז. ופיתחתי הרגל מגונה כזה שכל פעם שנפתחת תחרות אני מקבלת השראה רק כשכבר צריך להגיש את הדוליז. יופי לי
אה, פרטים כללים? אני בת 15. אני לומדת בעירוני א', מגמת אומנות פלסטית, כיתה י'. רוב הזמן אני שומעת מוסיקה [אחת האובססיות הגדולות שלי]או נמצאת עם חבר שלי[עוד אובססיה]. או מציירת[ועוד אחת], או משו. יש לי שתי חתולות- אחת שמנה ושחורה ומתוקה וכל הבית סוגד לה. אחת מצאתי ליד בי"ס- צבעונית להחריד ומטומטמת. אבל אני אוהבת אותה. ועוד משו שאמור להיות כלב. כלב דל תקציב שנובח על כל דבר שהוא רואה, כולל אני. אבל הוא לא מסוכן כי אין לו מספיק אומץ כדי להתקרב לאנשים בטווח נשיכה. פעם הייתי ממש פעילה בפורום. עכשיו לא. מכל מיני סיבות. אני אובססית לחורף. קיץ זה ממש לא בשבילי. הומואים זה כן בשבילי. [ואם למישו יש בעיה שכל ספרי הסקיצות שלי מלאים בציורים של הומואים-חבל |: ] הו כן, הביאו אלי הומואים בכמויות, עם שיער כמה שיותר חלק וכמה שיותר מכסה את הפנים, גוף כמה שיותר רזה ושברירי ומבט מיוסר-הו כן. הנה, תראו, הומואים D: [אל תהיו עצלנים, תכנסו. אני ממש גאה בציורים האלה, עבדתי על זה הרבה
] http://img334.imageshack.us/my.php?image=juicebox21rh.jpg http://img334.imageshack.us/my.php?image=sleep9fb.jpg ו.. למי שרוצה: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=112037

OMG-OMG!! לוטם!!!111אחד ../images/Emo42.gif

את כזאת מוכשרת, די ;[ אני זוכרת שתמיד כשהיית מעלה דוליז לש"ד ח"ם הייתי מעתיקה אותן לצייר ומסתכלת מקרוב כדי להעריץ את השיטות הצללה שלך. [ובקשר לציורים, הימני בציור הראשון כ"כ-כ"כ מזכיר לי מישהו שאני מכירה שזה מפחיד (חוץ מעניין העגיל בגבה או ההומואיות
), והציור השני שלך פשוט מדהים. הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי אותו היה "וואו, זה יכול להיות הדפס יפיפיה לחולצה" (זה מחמאה, כןכן.)]. תעשי אותי ;[ [או לפחות תחלקי איתי את הכשרון שלך.]

Shusho

New member
נהנודה!

יש לי שני חתולים עכשיו. אחת בת 8 ואחד בן חודשיים וקצת, אספתי אותו מהרחוב לפני שבועיים. הוא נבלה קטנה ועשה לי פאקינג חורים בורידים אתמול כי הוא נשך אותי מתוך משחק. קוראים לו שוגי. לחתולה קוראים ג'ני. אני אוהבת את ג'ני יותר. אכלתי עכשיו שוקולד. ואני בת 16 ו-10.5 חודשים, מה שאומר שעוד חודש וחצי יומולדת 17 (ב-8.1.89). חברה הביאה אותי לפורום הזה. וככה הגעתי לתפוז. אחרי חצי שנה הפכתי למנהלת פה. ומאז... המ, כמה עצוב, לא עזבתי. ואני מנהלת פה מגיל 13.5
. עכשיו אני מנהלת את זה וכל מה שכתוב לי למטה בחתימה. אני יו"ר הסניף של צמר"ת (האיחוד של נוער לנוער והמועצה הציונית לנוער) ואני נורא אוהבת את האנשים שם. טוב, את רובם. יש אחד שהייתי שמחה למלוק את ראשו בסיכת ביטחון. בסוף אני לא מדריכה השנה וזה באסה, כי הייתי אמורה להדריך ח' שזו שכבה מושלמת בערך. את ט' אני לא יכולה כי זה ט'-י' יחד השנה וליז בי'
וזה כה מפגר להדריך את החברה הכי טובה שלך. אגב ליז, הם צילמו את הסרט בלעדי!
סוף סוף. ולא הייתי האמא שמנסה לרצוח את הבן שלה עם אקונומיקה. אתמול ציירנו למור (חח מנהלת אוונסנסנסנסנססס וזהות בדויה), שהיא, אגב, חברה נורא טובה שלי ואמ היא בשכבה שלי (אני מכירה אותה מכיתה ד'
) את ג'ק סקלינגטון. את הסצינה שבו הוא עומד על גבעה ושר וטרללה ויש ירח מאחור. אז ליז ואני כה מוכשרות וגזרנו לנו דברים עד שזה יצא דומה. אני מתלהבת. תהיה תמונה בקרוב, כי רותם הביאה מצלמה לבית ספר ועוד מעט אנהי נוסעת לשם. היום יש אזכרה לסבא. אני לא הולכת, יש לימודים. ואולי גם קצת נמאס. לא יודעת. בנות שיוצא לי לדבר איתן הרבה מהפורום: קוביישי
יעלי
(אם כי לאחרונה לא דיברנו! מהזהפה!) ו... פחח. זהו. בקיצור אין לי יותר מדי קשר לפורום. אבל נו! אני בכל זאת אוהבת אתכן. לא ציירתי דולי שלמה כל כך הרבה זמן.. אני תמיד מציירת איזה חולצה, קווי מתאר לשיער ויאללה, תוקעת בתקיה. גם את הכתיבה אני מזניחה
אני צריכה להתקלח. אני הולכת לדבר הזה של קווין ביום חמישי בסינמטק, הקרנות של הופעות וסרטים ווווהוהוווווו
. איזה באסה זה שזה יגמר בארבע-ארבע וחצי ואני ברבע לשמונה צריכה להיות בבית ספר. ליז ואני מתכננות לנסוע ישר לבית ספר ולישון על הדשא אומשהו
. סתם נו נמצא איפה לשבת. מקסימום נשב בבית שלה ולא נלך לישון. פחח. נכון פחח זה כמו שיורקים? חחחחחחחחחחחחחחחחטט פוווו כזה. אוקיי ביום שישי אני יושבת על מדרגות של ארומה מול מקס ברנר בהרצליה (בונא איזה פלצנים שם כולם. אני מדיפה לשבת בפארק וזהו.) ומדברת עם אמא בטלפון. פתאום בא מישהו שאני לא מכירה, אומר שקר לו ושואל אם אפשר לחבק אותי. ואני לא עונה. אז הוא מחבק אותי:|. ואמא שלי שומעת הכל. חח. "שינשק אותך!!!!!!!!!!!" "מה אמא לא צריךבאמת" "שינשק אותך!!!" "הוא לא צריך לנשק אותי! אמא ביי!!!!!" "ואז התחלתי להוריד אותו ממני וליז ומור קלטו שאני דוחפת אותו מרחוק ושאני לא מכירה את הבן אדם והן באו לבדוק מה קורה איתי. בחיי שזה קורה רק לי. לשבת 5 דקות על מדרגות ושאדםלא מוכר יבוא ויחבק אותי.:| טוב ביי.

o0Invisible0o

New member
הו. את חברה של מור..?../images/Emo12.gif

מגניב. לא ידעתי את זה. אני רק יודעת שהיא כתבה פה פעם..
מזה הדבר הזה של קווין ביום חמישי..?
ואממ..זהו.
לאיודעת על מה להגיב עוד..:X

Shusho

New member
ח מה, למדנו באותה כיתה

6 שנים
ונמנמ, זה מן ערב ספיישל קווין.:) 40 ש"ח
. תבואי!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאיפה זה?

ואמ. אממ..אין לי עם מי..ואני לא כזה מכירה את קווין.

yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

אבל יהיה ממש משעשע אם תהיי אמא שתנסה לרצוח את הבן שלה עם אקונומיקהXDDDDDDDDDDD. באמת לא דיברנו
. והפיתוחניקים באמת זונות
. איזה כיף להיות בין השתיים היחידות שמוזכרות XD.
. דברי איתי בן אדם. תפסיקי להתלונן ודברי איתי
. וואו איך אני קופצת מנושא לנושא >.> בטח לא הבנת כלום
. טוב העיקר שתדברי איתי
.

ושחכת את הפרט הכי חשוב../images/Emo97.gif

אפילו ישנת אצלי פעם! שזה באמת - וואו - כבוד.
נו, סתם לישון אצלי זה לא כבוד
, זה כאב גב לכל החיים, זה כבוד לארח אותך כי את מנהלת וכאלה|ליקוקתחת| ואנחנו סוגדים לך.

למעלה