היכרות אחרת

ScOrPiO gIrL1

New member
יש לי היום יומולדת!!!!!!!!

אני בת 14!!!!! עשיתי עגיל בתבור (מתנה מההורים שלי) אני פריקית פאקצית (אל תשאלו - סיפור ארוך!) אני בלונדה (אבל רוצה שחור!) ויש לי חיים מאוד מעניינים.........אין לי כח לכתוב......יותר מדי...............

8ar8ie

New member
אני מאיה:]

ואני בת 15 עוד חודש ושבועים:0 או אולי יותר
ואני מאושרת
בלי סיבה

:]../images/Emo96.gif

אני תמי(נו תמר
!~~@!@$$%%&^&*) ובעוד 14 ימים אני אהיה בת 15!
. חי חי חי
. יש לי אחות תאומה ממש חמודה*0*. קוראים לה אביטל כמו לאחות של שושוXD. אני ממש ממש אוהבת את הפורום הזה
, וכולכן מדהימות:0. כמובן אני אוהבת לעשות דוליזXD. זה מרגיע אותי זה מבדר אותי וזה ממש כיף:]. אמממ*חושבת* אני לא אוהבת את ישראבלוג כי זה מעצבן משהו:X. אני שנה הבאה עוברת לתיכון:|. וקיבלתי היום 93 באנגלית:))))). חיחיחוחוחו. נו, אין יל חייםXD. כל מה שאני עושה זה להדחף לחיים של אחרים ולעשות דברים שקשורים בבי"ס
. אה, אני רוצה MP3. כי אז אני אוכל לשמוע עברי ואביתר וכאלה כל הזמן:0. בכל מקום:0. חיחיחיחיחי:). סליחה על בזבוז הזמן המשווע(נכון איילת?! נכון?!!:])

../images/Emo54.gif

ממ... ^^. קוראים לי שיר. ממ.. יש לי עיניים ירוקות בהירות, משקפיים, ושיער מתולתל בצבע לא ברור (אני לא ג'ינג'ית!! ><) זה לא דורש פירוט. בסה"כ אני אוהבת אותו ^.^. אני לומדת בכתה ט' בביה"ס תיכון, כי בעיר שלי אין חטיבה. ועכשיו אני גם יכולה לראות כמה היה לי רע בביה"ס הקודם. ולא חשבתי שהיה לי שם רע \: יש לי חתולה בשם קיטי, ולפני היה גן חיות שלם. בסה"כ אני אוהבת חיות ^^. תמיד יש לי לפחות אחת בבית (לא, זה לא כולל את אחותי הקטנה). פעם הייתי ממש שתקנית וביישנית, ועכשיו אני ממש לא. יש לי קלסר גדול מלא בסיפורים שכתבתי, ובסופו של דבר אני לא מפרסמת.. ואני אוהבת משחקי תפקידים בפריסטייל (ולא, אני לא מצפה שמישהי תבין). אני יכולה להיות הרבה זמן לבד בלי לדבר עם אף אחד וזה לא מפריע לי, אז בד"כ אנשים חושבים שאני ממש מוזרה. ואני גם אוהבת אנימות וספרי פנטזיה, ואני לא ממש אוהבת מוזיקה. אם היא פתוחה יותר מדי זמן בסופו של דבר אני סוגרת אותה כי היא מעצבנת אותי \: וזהו זה, נראה לי. לא צריך לשעמם יותר מדי. אה, כן, ואני גם תמיד תמיד משתדלת להיות אופטימית (והכוונה היא לא לחיוך תמידי או משהו --). וזהו, אם למישהי בא להגיב (אם יש מצב שמישהו קרא >.>) אז אני אשמח.

אני קראתי../images/Emo9.gif

גם אני הייתי פעם ביישנית ושתקנית, אפילו התביישיתי לבקש עוד קטשופ במקדולנד'ס>< עכשיו אני בכלל לא, אני מאוד אוהבת לדבר עם "זרים"
אם תרצי להראות לי משהו שכתבת אני אשמח

Blue Pencil

New member
../images/Emo6.gif

"תמיד יש לי לפחות אחת בבית (לא, זה לא כולל את אחותי הקטנה)." ולמה את לא מפרסמת סיפורים שלך?

^^

אני שמחה שקראתן ^.^. אני לא מפרסמת אותם כי הם בד"כ קצרים, או התחלתיים, או נועדו כדי לפתח משחק תפקידים כלשהו ולהעשיר דמויות. למען האמת זה גם סוג הסיפורים שאני הכי אוהבת (סיפורי דמויות) אבל זה לא משהו שנהוג לפרסם בפומבי כי אף אחד לא ממש מתעניין P:

אנבלייי

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo105.gifD:

אני אנבל ^^ אני רעבה תמיד
קופים זה מצחיק ^^ אני יותר מידי מתוסבכת עם עצמי בדברים דפוקים D: ו.. אני בלונדינית >> ואני אוהבת צמר
וזהו. D:

Radio Joe

New member
נעים מאוד, אני יאנה.

בת 13, קטנטונת. אני שונאת את המראה החיצוני ואת האישיות שלי. אני חושבת שאני לפעמים מגעילה, קנאית ופשוט מטומטמת ברמות. וזה באמת ככה, אני לא סתם אומרת. אני הכי כנה ואמיתית שאני יכולה עם אנשים שאני מעריכה את הדעה שלהם, בגלל שזה מאוד חשוב לי שגם הם יהיו כנים. זה אומר, שכשאני אומרת שאני אוהבת מישהו, אני באמת מתכוונת לכך. אני מתפלספנית *O* זה ממש מעצבן אותי לפעמים שאני מקשקשת שטויות. אני אוהבת להיות פייסנית כזו, מתוקה וחמודה שתמיד עוזרת D: אני אוהבת ילדים קטנים ביישנים וחמודים, ועשיתי קייטנות מגיל 11. אני שונאת שאומרים לי שאני רזה מדי ושאומרים לי שאני צריכה לחייך יותר, ולהפתח יותר, ולהיות שמחה ולהפסיק לשקוע בדכאונות שלי. אני שונאת שמבקרים אותי, זה עלול להוביל לדברים לא נעימים. אני שונאת סודות. שונאת אנשים שמחביאים את הרגשות האמיתיים שלהם. אני לא סובלת אנשים לא כנים, לא אמיתיים. כאלה שמנסים להיראות כמו משהו שהם לא, רק כדי שיאהבו אותם. אני אני, ואם יש לכם בעיה אם זה, אתם יכולים ללחוץ על האיקס הקטן שלמעלה. אה לא, שנייה. אתם יכולים... לחסום אותי? להתנתק? עוד עובדה קטנה ששכחתי - אני מכורה למחשב. PEACE

o0Invisible0o

New member
את יפייפיה!../images/Emo2.gif

באמת! ונמנ. מבינה ומזדהה פחות או יותר עם מה שכתבת.

../images/Emo9.gif

הרבה בנות פה לא מכירות אותי, אז ככה- אני רותם, בקרוב בת 14, ואני גרה בחדרה. אני בפורום בערך שנתיים. פחות או יותר
אני לומדת בבית ספר הדמוקרטי בחדרה, בכיתה ח'. אני בחוג קראטה, ואני חגורה ירוקה (טכנית
פשוט עוד לא קניתי אותה..). אני מאוד אוהבת לצייר. התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה. מבין סגנונות המוזיקה אני הכי מתחברת לרוק. אבל יש גם כמה שירי פופ שאני אוהבת
אבל ממש כמה שירים בודדים. אני במצב רוח טוב היום
ועוד כמה פרטים שבאמת לא מועילים- יש לי 7 עגילים (נו, חורים
) המון צמידים, ושרשראות. צבעתי את השיער לפני כמה זמן לכתום-ג'ינג'י. כולם אומרים לי לצבוע גם את הגבות. באמת אני לא מבינה מה העניין
אני לא מציירת דוליז כבר איזה שנה, והאמת אני לא התחברתי לכאן לרוב הבנות. אני לא יודעת מה אני באמת עושה פה. אבל טוב לי פה
וכמובן שאני אשמח להכיר אתכן יותר. הפורום הזה שינה בי המון, הכרתי פה בנות מדהימות, עם חלקן ניתקתי לגמרי קשרים, מזמן, וממש חבל לי, ואני מתגעגעת המון. אתן מאוד חשובות לי, זה כבר חלק מהחיים שלי. הפורום הזה. אני אשמח להכיר אתכן יותר, לדבר, פשוט להכיר.
אם תרצו לדבר, תשלחו מסר:) אני אוהבת אתכן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מה היו הניקים הקודמים שלך..? אני מתחרפנת מזה..o_0 שמחה שאת במצב רוח טוב..יותר מרוב הפורום היום.
ואיך זה ללמוד בבציפר דמוקרטי..?

../images/Emo24.gifD:

הייתי 'נכנע לדמעות' *חתימה*, ולפני זה הייתי Spayki נו מהD: מעולה, אני מאוד אוהבת את הבית ספר ^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo9.gif אני הידד!

טוב הממ אני סשה אלכסנדרה אלכס איך שתרצו
הממ אני מתעמלת בהתעמלות אומנותית כול יום חוץ משבת 5 שעות ביום... כן זה מוגזם. אני חולה הרבה מאוד למשל עכשיו
אני מאוד אוהבת חיות יש לי חתול וכלב. יש לי חברה הכי טובה
הממ יש לי ידיד הכי טוב.
והוא חיבק אותי היום
הממ יש לי כמה חברות טובות בכול מסגרת שאני נמצאת.. המממ ורוד ממש מתאים לי...(לייק דא
) הממ אני תלמידה דיי טובה או לפחות הייתי.. אני טובה בשפות-זה הולך לי בלקות המממ אני רוה להיות מעצבת, אולי מתרגמת(
ממש לא) הממ וגם תחום הרפואה ממש מושך אותי:) נאי לא מאוהבת
ואני רוצה. יש לי בלוג... הממ אני אוהבת אומנות, אדריכלות. הממ ואניד יי ספורטיבית. והיום מישהו משך לי את הכסא מאחורה ונפלתי חזק
ואני ממש פתטית,לא יודעת לשמור על קשר דיי קנאית.. הממ מתגעגעת לרקיע
תתחברי!!!! הממ ואם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב אני באת באת אוהבת את כולכן

למעלה