היכרות אחרת

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאני יודעת איפה זה.^^

איפה את גרה..? מה השם?
ואנשים שגרים בסביבת קניון סביונים גרים ביהוד, אז כן.
גם אם מתכחשים לעובדה הזאת.
גם אנשים מסביון..ואממ..מגני תקווה אם את מכירה..ו..ו..לאזוכרת.
כלמיני מושבים וכאלה..יגל ואממ..איפה שהבריכה. נו.
אה-אה! בני עטרות.
וכלמיני.:X:X ואממ..כן אני אשתדל לבוא לעדכן אתכן בחוויות.

Mini Doll

New member
אוקע

אז קוראים לי דור ואני בת 12.. אני גרה בתל אביב.. הגעתי לפורום דרך אנה (פאנטום) שהיא חברה ממש טובה שלי.. היתה לי פודלית שחורה קטנה ומעצבנת שקראו לה ניקי ומסרנו אותה (=[) אני גרה בבניין של לימור לבנת :)P באמת!)ויש פה מליון הפגנות.. אבל השומרים נחמדים :) הצבעים האהובים אלי זה כתום,ירוק תפוח וסגול (גם לילך..) אני מאוד אוהבת חתולים ואני מתה לגור אחד אבל אמא שלי אלרגית אני בגובה 1.58 (לא ממש זוכרת נכון..) שיער חום כהה חלק,עינים שמתחלפות מחום- ירוק לירוק או מחום-ירוק לחום..-ומה שמוזר זה שהן היו כחולות פעם.. זה מספיק לא? :p

../images/Emo183.gifהשיער שלך לא חלק! ../images/Emo2.gif

סתם נו... איזה גשם
פעם היתה הפגנה ממש מעצבנת מתחת לבית שלך וכולם צעקו!!! זוכרת?

broken winges

New member
^^ אני מעיין.. עם |הדגש|שני|סדגש|

יודים. תודה. אני בת שלושה עשרה עוד 6 ימים(יום לפני טעלי ^^). כיתה ז' חור אזורי בגדרה. ראיתי היום בהפסקה את אילנה סטיץ' ואתן לא. מועחעחעחע לכן. החיה האהובה עליי היא חתול אבל הייתי רוצה שיהיה לי כלב. ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת.. אממממ שלוש . גרתי פעם באילת. עכשיו כבר לא. אני עוד מעט שנה בפורום וזה גם הזמן ממנו התחלתי לעשות דוליז. אני לא אוהבת את השיער שלי. אני נוטה להיות בהרגשה עצובה או בקיצור לא באושר כל בוקר. אני שונאת את שוש המחנכת שלי. הפורום לוקח חלק מאוד חשוב בחיי ואני אמרתי כבר (הפסקתי לספור) שאני אוהבת אתכן.. טוב עם ליעד אתכם המון ^^. באתי עד עכשיו לארבעה או שלושה מפגשימים ואני ממליצה לכולללללללללכן לבוא ^^. אם באלכן לדעת עליי עוד משהו אל תתביישו לשאול
בה ביי

broken winges

New member
ואממ

אני מאוד אוהבת לצייר ולשמוע מוזיקה ולשיר ולשחק(תאטרלי).. אני בחוג תיאטרון כבר 3 שנים. ושנתיים מהצד מבי"ס. שכחתי מה רציתי להוסיף אז קקי עליי.

יש די הרבה מה לספר , אבל נתמצת

אני אורית ,בת 16 - ב24/12 אני אהיה בת 17.
יש לי בסביבות 90 פרות
יש לי חתול חמוד ומתוק
אני כבר 3 חודשים לא ציירתי דוליז, אני אנסה לחזור לעשיית הדוליז
אני אוהבת לצייר, לקשקש ולעצב בגדים לבובת ברבי {שהיא היחידה שנשארה לי והיא משנת 99.
התאריך ה20/07/05 הוא תאריך חשוב לי -היה מפגש פורום ראשון שלי עם כמה מפה שבאו
אני צופה בהרבה טלנובלות, כי זה ממשו נחמד להעביר את הזמן
אני התחלתי די רע השנה בלימודים,ואני מנסה כמה שיותר להשתפר.
יש לי יום חמישי הזה צו ראשון
אני אוהבת לישון הרבה
אני אוהבת את העונות סתיו ואביב, כי זה ממש נחמד
ויש עוד הרבה דברים, אבל זה בתמצות.
אני אוהבת את הפורום, ואתן בנות מדהימות
מישהי קראה?

P N 4 E

New member
קראתי ../images/Emo9.gif את נשמעת ממש נחמדה ../images/Emo13.gif

90 פרות?
את גרה בקיבוץ או משו?

זה אוסף של דברים שהם בציור פרה או

בובות פרווה כמו פרה, גרביים,ארנק, פסלונים,תמונות וכו'. והכל בצורת פרה.

P N 4 E

New member
אוווו... לטס סי...

קוראים לי נועה, ואני בת 14 עוד חודש. נולדתי באילת וגרתי שם עד גיל 7 ואז עברתי לפה. אין לי חברות אמיתיות. כאילו, יש לי חברות אבל אני לא ממש יכולה לספר להן דברים... הדבר שהכי הייתי רוצה בעולם זה חברה הכי טובה. [בריאות אנד סאץ' יש בשפע
. ברצינות!
אני אף פעם אף פעם לא חולה
] יש לי אובססיה לארה"ב, למרות שאף פעם לא הייתה שם. אני אוהבת הכל בקשר אליה: תרבות, טלויזיה, גודל, ערים, יופי,שפה [בעיקר]... פשוט הכל. ויש כאלה שאומרים שאני אתאכזב כשאהיה שם ושארצות הברית היא לא מה שעושים ממנה, אבל אני אומרת שכאני אסע, אני כבר אחליט בעצמי
האובססיה השנייה שלי היא לעיצוב פנים. הדבר הראשון שאני עושה כשאני נכנסת לחדר הוא לחשוב איך אני יכולה לעשות אותו יותר טוב. טוב נו,
לא כלללללל פעם, אבל ברוב. במיוחד כשאני נכנסת לבית\חדר חדש שלא מוכר לי. אני צופה בהמון תוכנית מהפך\עיצוב כאלה. אני פשוט נורא אוהבת את התחום הזה
וזה גם מה שאני רוצה לעשות כשאהיה גדולה. נראה לי
אני לא פריקית, אני לא ערסית ואני לא פאקצה. אני מי שאני. רק הרבה אנשים חושבים שאני עושה את זה מתוך אממ.. התבודדות? אבל אני אוהבת להיות לבד. זה לא אומר שאני לא אוהבת אנשים- כשהם אנשים שאני יכולה לאהוב. הקטע האחרון לא מובן גם לי, אז אל תטרחו לנסות
אז אני אוהבת את כולכן
למרות שאני לא מכירה את כולכן, אבל אתן עושות רושם של כאלה מתוקות
הפורום הזה הוא באמת מיוחד. ממש לא כמו השאר שהייתי בהם. אז הנה לכם. הרבה מלל ושטויות על עצמי

P N 4 E

New member
אניאניאני מכירה אותך! ../images/Emo2.gif

את ח'.. אממ 2 נכון?
היית איתי בספורט בתחילת השנה
ונדמה לי שאת איתי בביולוגיה

P N 4 E

New member
טנקס../images/Emo25.gif

אבל אני אהיה אאוטסיידרית וזה
אולי כשאני אכיר את כולכן יותר טוב..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif.

אני שונאת את ארה"ב. "תרבות, טלויזיה, גודל, ערים" כל זה.
טוב נו..לא טלוויזיה...יש שם תוכניות טובות וזה..:X אבל.
ואנגלית אני גם אוהבת.. אבל ארה"ב זה ג'יפה. זה בהמתיות. ואנחנו מנסים לחקות אותם...וזה עצוב.

P N 4 E

New member
אנגלית../images/Emo99.gif

אה
זה מאוד עצוב שאנחנו מנסים לחקות אותם.. במיוחד לאחרונה [
] עם כל ה"אמא מחליפה" וה"לרקוד עם כוכבים"... אני דיי בטוחה שבאמא מחליפה הם תרגמו את מה שהקריין בתוכנית המקורית אמר.
*מוסיפה את איילת לרשימת האנשים שלא אוהבים את ארצות הברית* *מהרהרת* *
*

למעלה