Stinki Winki
New member
נו נו, גמני אכתובS:
אני נעה, שזה נועה רק בלי ו'
. ממ... יש לי שרקןD= ובגינה 3 חתולים, 2 למסירה. אני במגמת ביוטכנולוגיה
הציונים שלי נעים בין 80 ל-95 אבל מ'כפת לכם. אני אוהבת לצייר (לא בצורה מסודרת באיזה חוג) אבל אני לא ממש טובה בזה... בעיקר אני אוהבת לצייר עיני אנימה, ודמויות שנראות כמו דוליז. אני הכי אוהבת צבע אדום. אחריו שחור. אני מירושלים... לא מקום מדהים. אני לא כ"כ אוהבת את הכיתה שלי. הרוב סתם סנובים נפוחים שמכירים אותי כשצריך עזרה בלימודים. יש לי 3 חברות, 2 ממש טובות. יש לי חיבה לא מוסברת לרוסים[= וגם למטאליסטים, הרבה פעמים זה משולב
. אני אוהבת לשמוע פאוור מטאל, אבל גם HIM ומארון 5, ושירים ביפנית. אני אוהבת אנימות- בעיקר שוג'ו (סדרות בנות כמו פרוטס באסקט). אני אוהבת לקרוא הארי פוטר, אבל שאר ספרי פנטזיה פשוט לא מעניינים אותי. אני אוהבת גם לקרוא ספרי-מתבגרים כאלה, וספרי מתח-משפטים (ג'ון גרישם), וגם קלאסיקות כמו ג'יין אייר, נשים קטנות, גאווה ודעה קדומה, אן שרלי. החברה הכי טובה שלי מהפורופ כבר לא פה- נועה קובית. עוד בנות שאני מחבבת במיוחד פה הן תמי, ורד, ויעלוליק
. שנה שעברה היו לי הרבה חברים, אבל כולם הסתכסכו אחד עם השני/= עם אחד מהם חזרתי להיות בקשר.. וקצת נדלקתי עליו
. מעולם לא היה לי חבר. הייתי מאוהבת פעם אחת. ממ... מה עוד אני אספר? המ... פעם הפורום היה מקום הרבה יותר משמעותי בשבילי, היום פחות (הרבה בנות שהיו פה כשהצטרפתי עזבו). אממ זהו, אני מניחה... מקווה שנהניתם.
איזה מגילהO_O אם קראת שרשרי |מוו|
אני נעה, שזה נועה רק בלי ו'