היכרות אחרת

Stinki Winki

New member
נו נו, גמני אכתובS:

אני נעה, שזה נועה רק בלי ו'
. ממ... יש לי שרקןD= ובגינה 3 חתולים, 2 למסירה. אני במגמת ביוטכנולוגיה
הציונים שלי נעים בין 80 ל-95 אבל מ'כפת לכם. אני אוהבת לצייר (לא בצורה מסודרת באיזה חוג) אבל אני לא ממש טובה בזה... בעיקר אני אוהבת לצייר עיני אנימה, ודמויות שנראות כמו דוליז. אני הכי אוהבת צבע אדום. אחריו שחור. אני מירושלים... לא מקום מדהים. אני לא כ"כ אוהבת את הכיתה שלי. הרוב סתם סנובים נפוחים שמכירים אותי כשצריך עזרה בלימודים. יש לי 3 חברות, 2 ממש טובות. יש לי חיבה לא מוסברת לרוסים[= וגם למטאליסטים, הרבה פעמים זה משולב
. אני אוהבת לשמוע פאוור מטאל, אבל גם HIM ומארון 5, ושירים ביפנית. אני אוהבת אנימות- בעיקר שוג'ו (סדרות בנות כמו פרוטס באסקט). אני אוהבת לקרוא הארי פוטר, אבל שאר ספרי פנטזיה פשוט לא מעניינים אותי. אני אוהבת גם לקרוא ספרי-מתבגרים כאלה, וספרי מתח-משפטים (ג'ון גרישם), וגם קלאסיקות כמו ג'יין אייר, נשים קטנות, גאווה ודעה קדומה, אן שרלי. החברה הכי טובה שלי מהפורופ כבר לא פה- נועה קובית. עוד בנות שאני מחבבת במיוחד פה הן תמי, ורד, ויעלוליק
. שנה שעברה היו לי הרבה חברים, אבל כולם הסתכסכו אחד עם השני/= עם אחד מהם חזרתי להיות בקשר.. וקצת נדלקתי עליו
. מעולם לא היה לי חבר. הייתי מאוהבת פעם אחת. ממ... מה עוד אני אספר? המ... פעם הפורום היה מקום הרבה יותר משמעותי בשבילי, היום פחות (הרבה בנות שהיו פה כשהצטרפתי עזבו). אממ זהו, אני מניחה... מקווה שנהניתם.
איזה מגילהO_O אם קראת שרשרי |מוו|

ינקיפנק

New member
את תאומה רוחנית שלי או משו???

זה ממש מוזרר!! כל התחביביביבייבם שלך הם כמו שלי!!! קריפי
.... באט קוללל

Stinki Winki

New member
../images/Emo6.gif

את לא יודעת כמה אנשים כמוני אני מכירה...
אני פשוט נורא שיגרתית>.>

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לך חיבה בלתי מוסברת אלי D:

אנ רוסייה.
מאכפתלכן? לנעה אבל יש חיבה בלתי מוסברת אלי DDDDD: |מוו|
D:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאניי, לא מכירים אותי פה.X::

נספר בקצרה: אני בת 14 וחצי ואני גרה בישוב נידח ליד ב"ש , הוא לא ערבי כמו שזה נשמע [ישוב נידח.] אלא ישוב שכל מי שנימצא בו מקבל סטיגמת חיים שהוא להביסטי [=מפונק] . יש לי כלב חמוד, ולחברה הכי טובה שלי [ שרבנו לפני מלא זמן והשלמנו] היה את אח שלו, והוא נאבד להם לפני שבוע, הכלב שלי נפרד מאח שלו לצמיתות.
הבנאדם שאני הכי מתגעגעת אליו בעולם חוץ מכמובן קרובי משפחה שנפטרו זאת החברה הכי טובה שלי לשעבר שרבנו, להיות עם בנאדם כל הזמן ביחד ואז פשוט להפסיק לדבר, לא משנה למה. בגלל זה נורא קשה לי כבר מאז להתחבר לאנשים, לתת לאנשים נשיקות בלחי בבוקר =D כמו שלדוגמא לפני שנתיים [שנתיים לריב שלנו.
] הייתי כל הזמן פאקצה כזאת בגללה, עכשיו עם פרחה. אני גם מודה שיש דבירם שאני עושה בגללה, ולפעמים אנחנו מודות שבאלנו לדבר אבל אף אחת לא עושה את זה או אומרת משהו. בקיצור - זה הפך להיות עליה, אז עדיף לסגור.
אממ זה די עצוב אז נפסיק. בייביי.>>

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

הייתה לי חברה הכי טובה..שרבתי איתה ולא דיברנו 5 שנים.
עד שאמ. אחרי שסוף יסודי עברנו באותה כיתה ביחד בלי לדבר, בחטיבה התפצלנו ובתיכון חזרנו, לא רק לאותה כיתה..גם לאותן בדיוק 4 מקצועות בחירה!
והכרנו שתינו חברה חדשה..אותו אחת שתינו. היא הכריחה אותנו להשלים...
ואני לא מתחרטת.^^ עכשיו אנחנו שוב חברות הכי טובות.
אבל לא יודעת..אם היית פקאצה בגללה אז אולי הקשר הזה לא היה הכי טוב לך..
אבל אם את רוצה להשלים, תשלימו. זה טיפשי נורא הריבים האלו..

Dandoka

New member
על עצמי! ../images/Emo3.gif

טוב, הממ אני בת 15 עוד פחות מחודש! ב-20 לדצמבר. אני מתרגשת! ויש לי חמישה חתולים! חח זה נחמד מאוד.. ואני גרה במרכז ת"א ולומדת בבית-ספר לאמנויות שם ברחוב אוליפנט למי שמכיר טיפה אחרי שנקין. ואני שם במגמת דרמה ואני נורא נהנת! ושנה הבאה אני צריכה לבחור תיכון מכיוון שאמנויות זה בצפר מא' עד ט', אז מקווה לטוב. מישהו המלצות? אני אוהבת להיות על המחשב הרבה, ועם חברות, וללכת לים ולסנטר. חח זה נורא נחמד הכל קרוב ליד הבית שלי הכי כיף! סדרות אהובות: תשוקות (חחח אני יודעת!! אבל התמכרתי, עזרו לי!)
ומכושפות, פעם היה לי אתר על מכושפות גם, נממ אבל סגרתי אותו. חבל אז זהו נראה לי, אם למישהו יש שאלות אני אשמח לענות! לילה טוב כולם! נשיקות

למעלה