היכרות אחרת

Shusho

New member
חח יו, נכון../images/Emo2.gif

עם שקד? יויו ונפגשנו בסנטר וחיכינו לאחת מהן מלאאאא זמן ואז ישבנו בלמעלה על פופים וראיתי את הספרי סקיצות המדהימים שלכן והתבכיינתי שאני לא יודעת לצייר ואיזה סיפור מודפס שלי נשאר אצלך איכשהו
יויו איזה מוזר זה.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo13.gif

זה נשמע ממש כיף:] טוב...קוראים לי עירית, אני בת 16 עוד 3 חודשים ועוד 6 ימים נראהלי שנה בפורום. אני גרה בנהלל שזה מין מושב עגול שעכשיו רוצים לעשות לא הרחבה ואז הוא אולי לא יהיה עגול
יש לי 3 אחיות(לאחת מהן מתנדנדת שן.) ושני כלבים- אחד לבן ומטומטם ביותר שקופץ על כל מה שזז וגם על מה שלא. והשני כלב זאב ממש חמוד שיודע לתת יד וזה^_^ יש לי גם שני חתולים- אחת בת 7 בערך שמצאתי פעם על הדשא פה עם אחיות שלה(ובלי אמא!!!!
) כהיא הייתה רק בת כמה ימים. היא ממש קטנה יחסית לגיל שלה והיא טריקולור ממש חמודה:]]] החתול השני היינו בטוחים שהוא חתולה אז קראנו לו בשם של בת. עכשיו הוא בן וכולם קוראים לו אלכס. אני עדיין קוראת לו אלסקה
הוא בא כשבא לו. הממ אני לומדת פה(
) בבצפר שהמנהלת לא מפסיקה להזכיר שהוא טוב וזה ויש המון כניסות לאתר|: אני במגמת פיזיקה- מחשבים. בשתיהן אנחנו רק שתי בנות ובמחשבים יש 30 בנים למרות שבדר"כ יש סה"כ 15 תלמידים|||: אני מדריכת ד בבני המושבים ויש לי 8 חניכות קטנות וצעקניות
ועוד 30 שעה אני הולכת להעביר פעולה:] אני די התרחקתי מאלו שגרים פה. לא יודעת למה. אני מעדיפה להיות עם אנשים אחרים:] יש לי מפה שני חברים טובים. אני מאוד מקווה שגם הם מרגישים ככה. מהפורום אנימדברת בדר"כ עם לאה. כמעט כל יום. אני ממש רוצה לדבר עם אנשים מפה. עם כל כך הרבה. אני אף פעם לא מצליחה. לא יודעת למה. אני הולכת לאורווה פעם בשבוע כבר שנה שלישית. ובכל זאת אני לא מתקדמת לשומקום, לא הולכת לתחרויות או משהו. האמת שאני גם לא רוצה ואין לי זמן ללכת. בזמן האחרון אני מפסידה הרבה יותר מידי שיעורים בזמן האחרון וזה מוזר כי עד שנה שעברה לא הפסדתי כמעט בכלל. כל המפגשים שהיו עד עכשיו היו על היום של הסוסיםXD אבל עכשיו זה עבר יום.
דאמ אני לא מאמינה ששכחתי את זה|: אני ממש אוהבת מוזיקה. אואזיס זה מעולה. כל כך מעולה:]] גם בלור וסונטה וגרין דיי וביטלס. ליאם אמר פעם שכל עוד הוא יכול לקחת את הגיטרה ופעם ביום לנגן את "היי ג'וד" הוא מאושר:] יהיה כל כך נחמד אם קראתן
.

o0Invisible0o

New member
קראתי.../images/Emo9.gif

ואני ממש מרגישה שלא הכרתי אותך עד עכשיו.
חשבתי שאת ילדה עירונית כזאת..ולא מדריכה בתנועה..ורוכבת על סוסים וזה.
ואממ..זהו.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אז אני מניחה שההודעה עזרה?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifעירית ../images/Emo99.gif

הכלבים
איך הכלב המשוגע קפץ עלינו.חוצפן.
*חוזרת להיסטוריה*

Blue Pencil

New member
מזלטוב לאחותך שמתנדנדת לה שן.../images/Emo2.gif

אבל רגע.
אם את מתרחקת מהאנשים שקרובים אלייך[פיזית], את מתחברת עם אנשים שפחות קרובים אלייך[פיזית], אז באים גם מהסביבה לביה"ס שלכם?
*ולא אמרת שאת מחנכת כתה ה'?
*

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif:]

איך הבנת את זה שלומדים פה עוד ילדים ממה שאמרתי?
אבל כן, זה בצפר איזורי כי סה"כ זה מושב קטן פה. בשכבה שלנו(מהמושב עצמו) יש רק 6 אנשים>> מתי אמרתי שאני מדריכה כתה ה?

../images/Emo163.gif זה יהיה קצר..../images/Emo3.gif

שלום אני אלאור מה שכבר רובכן יודעות
אני ילדה משועממת, שיושבת מול המחשב כל היום וחושבת על החיים החרא שלי שנמצאים רק בבית הספר או בבית, וכל יום חוזר על עצמו כל הזמן. אלו החיים ה"נפלאים" שלי. בבצפר אנחנו 17 בנות ו 14 בנים. אני שונאת שם את כולם וכולם ילדים חרות שם. יש לי חברות רעות שמקללות אותי דואגות רק לעצמן חושבות שאני המשרתת שלהן ומרכלות עליי מלא מאחורי גבי. מה עוד אני אספר על עצמי? אף פעם לא תראו אותי מחייכת, אולי פעם ביום לכל היותר, יש לי חיים גרועים ומשעממים, ברב אני חושבת רק על היום המטומטם והזוועתי שהיה בבצפר ולמה אני צריכה לחיות ואיך גוף האדם פועל..(נו אז מה אם זה מחשבה מוזר
) הכיתה שלי כל כך אלימה שכבר נתנו לה את התואר הזה, לפני 4 שנים הייתי ילדה נורמלית, תמימה וחיה באשליה. היום בגלל הכיתה שלי אני ילדה מגעילה שכולם שונאים. נו טוב אלו החיים. אני ילדה מכוערת שיער שחור חלק גבות ענקיות שמנה (אבל רזיתי בזמן האחרון!
) גבוהה, ומשעוממת תמיד משעמם לי יאי איזה חיים כייפים יש לי נכון?
אוי כמה כיף להשתחרר.. אהה ושחכתי פרט אחד להגיד: או שבעצם אני לא אגיד אותו..טוב להת' אני הולכת לי להשתעמם...

P N 4 E

New member
קראתי.../images/Emo23.gif

החיים לא כאלה חרא, באמת. trust me, it just keep getting better

קוראים לי נועה

ואני מיהוד... עוד שלושה חודשים בערך אני בת 13! :O ואני מכורה לשוקולד. ולג'קי צ'אנ המצויר. ולא יודעת, אין לי כל כך מה לרשום :| וגיליתי את נפלאות הביטלס :O ויש לי שני חתולים לבנים חמודים... היו לי עוד שניים, אבל היה סיפור ארוך והם מתו :0
אני לא חוסכת בו'וים.. נו, בלעכס. אין לי מה לרשום עוד.

o0Invisible0o

New member
בלה. איפה ביהוד..?../images/Emo2.gifאיפה?../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

XDDD..נמנ. קרית סביונים/קרית ביאליסטוק/אחר..?
[ואם זה יותר מדי את יכולה לענות לי במסרים..או לא לענות בכלל.
] את בחטיבה? איזה מהן?
אני הייתי בסביונים.^^ וביסודי ברמז.
ואמממממממ..אממ..נו. את הולכת הרבה לקניון?
אם תיהי שם מחר בצהריים/אחה"ב ותבואי לברגר קינג.
אני אהיה שם.
איילת, לשתוק נו.:X

:O

קרית ביאליסטוק :O גם אני הייתי ברמז!! ואני עכשיו בפסגות :| מנהלת מעצבנת. :O :O :O

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif. מה זה?

אנחנו..אממ..באותו אזור. כאילו.אמ. בהתחלה האזור שלי הוגדר כקרית ביאלסטוק..אבל עברו לגור שם די מסכנים וזה..
אז אפחד כבר לא מסתכל על זה ככה..
חה. אם שם משו?
נונו..איזה פריקי.:X אמ. מנהלת מעצבנת..אבל מבחינת לימודים אתם יותר טובים..לפחות זה מה שהיה בתקופתי.^^
ואמ. לא יודעת..כמה מוזר..

שלום, אני רקיע

יהודייה ישראלית
עזבו, למדתי בשעתיים ארבעה פרקים באזרחות, יש לי עוד שניים ללמוד למחר. אז ככה, אני בת 16 עוד חודשיים, בכיתה י"א, יומולדת בינואר^^ אני בכיתה של 19 ילדים, מתוכם 6 בנות, אבל זה לא ממש עזר לי מבחינת הביישנות עם בנים>< גם לא זה שבכל החוגים בשנים האחרונות הייתי הבת היחידה מתוך מלא בנים. כשאני לא מרגישה נוח עם אנשים אני ביישנית לאללה, אבל אח"כ אני יכולה להיות בלתי נסבלת מרוב שאני מתחרפנת
אני לא מצליחה לזכור שמות של אנשים, תגידו לי שם וכמה דקות אח"כ אני אשכח, זה נוראי. האמת, אני מצליחה לזכור שמות אם אני מתאמצת לגלות את השם של אותו אדם>< בשבוע שעבר חזרתי מפולין, אני חושבת שזה השפיע עלי המון המון, אני די אדם שונה עכשיו, לא רק מהבחינה של ההבנה של הנושא של השואה, גם מבחינה חברתית והכל, לא להאמין מה עושה להיות 8 ימים רק עם אנשים בגילי. יש לי אח קטן, בן 4, משבי (בלי ה"י", אבל
), אני אוהבת אותו הכי הכי^^ אנחנו משתוללים המון, משחקים (מי אמר שרכבת ומכוניות זה לא שווה?^^), רואים סרטים, בעיקר של דיסני ומידי פעם אני מכריחה אותו לראות סיינפלד><, יש לנו חתיכת אובססייה לקרטונס, בבית. כל הבית מלא בפסלים ותמונות של קרטונס, זה דווקא נחמד. תחביבים? אני תולעת ספרים, בעיקר>< אני גם אוהבת לצייר, בשנה האחרונה הזנחתי את הציור ביד לטובת דוליז ופיקסל ארטים. אני אוהבת לכייף, מתי שרק יוצא לי>< אני מתה לדבר יותר עם בנות (סשה
זה בגללי, אני יודעת), לבלות יותר (מתה על מועדונים ועל לרקוד, אבל אני עם אנשים שלא אוהבים ואני לא ממש מצליחה למצא אנשים אחרים להיות איתם>< אגב, לפני כמה ימים גיליתי תמונות מהפרום של בית הספר שלי, בכלל לא ידעתי שיש ועוד כזה חגיגי
והשמלות שהלכו שם, מזהפה?!), בכלל, להיות פחות בבית ולהנות יותר. י"א זה עמוס
מה עוד יש להגיד? נראה לי שכדאי שאני אלחץ על "שלח/י" לפני שאני אקבל עוד התקפת כתיבה, זה קורה לי הרבה>< כבר כתבתי הרבה יותר משהתכוונתי. אם אתן רוצות לדעת עוד משהו, תשאלו או משהו

למעלה