שלום, אני רקיע
יהודייה ישראלית
עזבו, למדתי בשעתיים ארבעה פרקים באזרחות, יש לי עוד שניים ללמוד למחר. אז ככה, אני בת 16 עוד חודשיים, בכיתה י"א, יומולדת בינואר^^ אני בכיתה של 19 ילדים, מתוכם 6 בנות, אבל זה לא ממש עזר לי מבחינת הביישנות עם בנים>< גם לא זה שבכל החוגים בשנים האחרונות הייתי הבת היחידה מתוך מלא בנים. כשאני לא מרגישה נוח עם אנשים אני ביישנית לאללה, אבל אח"כ אני יכולה להיות בלתי נסבלת מרוב שאני מתחרפנת
אני לא מצליחה לזכור שמות של אנשים, תגידו לי שם וכמה דקות אח"כ אני אשכח, זה נוראי. האמת, אני מצליחה לזכור שמות אם אני מתאמצת לגלות את השם של אותו אדם>< בשבוע שעבר חזרתי מפולין, אני חושבת שזה השפיע עלי המון המון, אני די אדם שונה עכשיו, לא רק מהבחינה של ההבנה של הנושא של השואה, גם מבחינה חברתית והכל, לא להאמין מה עושה להיות 8 ימים רק עם אנשים בגילי. יש לי אח קטן, בן 4, משבי (בלי ה"י", אבל
), אני אוהבת אותו הכי הכי^^ אנחנו משתוללים המון, משחקים (מי אמר שרכבת ומכוניות זה לא שווה?^^), רואים סרטים, בעיקר של דיסני ומידי פעם אני מכריחה אותו לראות סיינפלד><, יש לנו חתיכת אובססייה לקרטונס, בבית. כל הבית מלא בפסלים ותמונות של קרטונס, זה דווקא נחמד. תחביבים? אני תולעת ספרים, בעיקר>< אני גם אוהבת לצייר, בשנה האחרונה הזנחתי את הציור ביד לטובת דוליז ופיקסל ארטים. אני אוהבת לכייף, מתי שרק יוצא לי>< אני מתה לדבר יותר עם בנות (סשה
זה בגללי, אני יודעת), לבלות יותר (מתה על מועדונים ועל לרקוד, אבל אני עם אנשים שלא אוהבים ואני לא ממש מצליחה למצא אנשים אחרים להיות איתם>< אגב, לפני כמה ימים גיליתי תמונות מהפרום של בית הספר שלי, בכלל לא ידעתי שיש ועוד כזה חגיגי
והשמלות שהלכו שם, מזהפה?!), בכלל, להיות פחות בבית ולהנות יותר. י"א זה עמוס
מה עוד יש להגיד? נראה לי שכדאי שאני אלחץ על "שלח/י" לפני שאני אקבל עוד התקפת כתיבה, זה קורה לי הרבה>< כבר כתבתי הרבה יותר משהתכוונתי. אם אתן רוצות לדעת עוד משהו, תשאלו או משהו