היכרות אחרת

ינקיפנק

New member
אני לא בן אדם.

אני הינקיפנק. זה מין חיה שמובילה אנשים לביצות. כי זה מגניב. ויש לי כלבה, קוראים לה מגי...תמונה:http://img361.imageshack.us/img361/9215/13ji.png ויש לי גם חתול, אבל הוא לא בא הבייתה לעיתים קרובות.... אני בכתה ח'...לא סתם, מצטיינים..( אזהרה, אזהרה, מד יהירות עולה).. אני אוהבת נקודות...יאפ... הם מדליקות... אני אוהבת שחור, ורוק כבד, ודם, וסכינים, ודברים חדים. ולנשוך את MIRYMOO...
ואני בחוג ציור..לא שאני מצטיינת במה שאני עושה..תמונה שציירתי:http://img361.imageshack.us/img361/6316/10az1.png וזהו.

ינקיפנק

New member
ואין לי אבא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הוא אפילו לא יודע שאני קיימת...נשאר לו שם ,בבלרוס!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאת לא מבינה?../images/Emo12.gif

את לא צריכה להשוויץ בסכינים וזה, ולא כולם רציניים איתך.

ינקיפנק

New member
אז לא. אז באמת התכוונתי להתאבד

בטקס שטן עם נרות, עם אוסף הסכינים שאין לי. לא.
ואני לא משוויצה, אני מספרת. הרי מיכל אמרה שאפשר לספר מה שבא לי, לא?

mirymoo

New member
סליחה שאני מתערבת אבל...

למה אסור לה לכתוב משהו בצחוק???? והיא יודעת בטח שהתגובות היו סתם בצחוק... מפריע לכן שהיא קצת שונה אוליי....והיא לא ..טוב רק בדרך המחשבה הרי זה הרבה יותר כיף לפטפט על מה שאתן אוהבות ורק על זה...טוב לדעתן של חלק מהאנשים ... לא לסקול אנשימים!!!!

שי,13

אני דתייה,וכנראה אני הולכת שנה הבאה לאולפנא אני רוכבת על סוסים פעם בשבוע ומי שמכירה אותי יודע ששי בחיים לא תוותר על השעה שלה בשבוע עם הסוסים,עם לא ברביעי אז בחמישי ואם לא בחמישי אז בראשון :] יש לי חברה הכי טובה,שקוראים לה אדר,היא הכי מבינה אותי בעולם וכיף לי להיות איתה ורא,למדנו ביחד א-ו וכבר שנה ומשהו שאחנו בבתיספר אחרים,אבל הקשר שלנו נשמר ממש טוב(היא אמרה לי לבתקשר אליה איזה יום שאני יכולה,אז אולי אני אפול עליה היום)(אנחנו לא גרות באותו מקום) ההורים שלי פרודים,זה עוד לא גרושים לפי החוק,אבל זה כבר ממש ככה,אני הראשונה שידעתי מהאחים שלי ומכולם אבל רק כי בטעות שמעתי שיחה שלהם ואתם הראשונות שסיפרתי להם. סוף השבוע שלי מתחיל ביום רביעי בצוהריים,חוג סוסים,כמו שכבר הבנתם זה הדבר שהכי עושה לי טוב בעולם,ביום חמישי בבוקר אני לא הולכת לביצפר אלא למכללת אחווה לפרוייקט מחוננים,יש לי משם שתי חברות ממש טובות ובכלל הכי כיף בעולם! אני אוהבת לקרוא,כרגע אני קוראת "בורות" ו"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" אני גם אוהבת את הארי פוטר,יש לי את כולם בעברית ותשישי באנגלית. החיים משתפרים.

tamaguchi girl

New member
בורות זה ספר נהדר ../images/Emo99.gif

ואיזה כיף לך שאת רוכבת על סוסים. גם אני רוצה ;;

אוקיי. ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

קוראים לי יהב, אני בת 12 (וחודשיים.
), אני בכתה ז', מן הסתם.
ויש לי שיער חלק שעובר קצת את הכתפיים באורכו.
אני נמצאת בפורום שנה וחצי. ^^" אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת כלבים.
הם היצורים הכי חמודים בעולם, ואיכשהו יש לי קשר ממש טוב איתם.
אני אוהתב להיות על המחשה, ואני אוהבת מאוד טלוויזיה. אני מאוד אוהבת לצייר, אני במגמת אומנות פלסטית. אני אספר גם על בינו, בגלל שהוא אני במובן כלשהו, היה לי כלב בשם בינו, והוא היה אצלי 4 שנים, והוא מת מסרטן, ז"ל.
המ..אני שקטה בחוץ, ורעשנית בפנים. אני שונאת לימודים, מן הסתם.
אני גרה בת"א, אבל היא נמאסה עלי. וזהו. -.-"

Loony Moony

New member
../images/Emo118.gif

אני ענבל ואני בכיתה ח'. עד סוף כיתה ו' למדתי בבית ספר עירוני בקצה שני של העיר, כזה עם העשרה ובולשיטים כאלה, אבל בגעתי למסקנה שלא טוב לי שם מבחינה חברתית עברתי לבצפר קרוב יחד עם חברות הצופים, שם אני מכיתה ד'. כרגע טוב לי עם החברות שלי כי אין רגע של שעמום ותמיד יש על מה לדבר או לצחוק, אבל הכיתה שלי באופן כללי חבורה של צבועים וצבועות. די מפריע לי שיצאה לי תדמית של "חכמה" רק בגלל ציונים טובים, ואני רוצה שיכירו אותי כפי שאני, גם בתכונות אחרות. חוץ מבית ספר אני גם רוקדת בלהקה כבר שנה שלישית, ונהנית מאוד מהמאמץ והאתגר. תמונהנהנה---->

shragonit

New member
אוקעי..ממ..

זה טוב בגלל שאני חדשה..D= אז ככה: קוראים לי רוני, ביום חמישי הזה אני בת 14 ..^^ שומעת רוק, מטאל, פאנק , 70-80. מנגנת בפסנתר, גיטרה. אוהבת לצייר [יש לי קיר בחדר לציורים שלי], אוהבת לצלם. הו..כן כן..ויש לי סיידליפ בצד שמאל..D= ונזים בצד ימין. ו..אני נורא מכוערת..OO; וזיהו..DD=

למעלה