הו הו הו *מתרגשת*

tamaguchi girl

New member
רק לי לא מרשים לבוא לבי"ס

+עם חצאיות, כפכפים, גופיות ויותר מ5 צמידים על הידים ?!?
לא פייר
- אני סתם לובשת חולצה כחולה כהה, ג'ינס ארוך משופשף ובהיר, נעלי ספורט-אלאגנט שכאלו, או אולסטר. נראה כבר מה יתחשק לי בבוקר..>_<

yaeloolik

New member
צמידים?! WTF?!

חצאיות מותר. גופיות וכפכפים אסור אבל אני אחזור על זה: "לאף אחד לא אכפת
"

tamaguchi girl

New member
כן צמידים..הם נסחפו טיפה עם הכללי

תילבושת שלהם
הם פשוט לא מתחשבים באלו (אני) שאוהבים לשים מלא מלא צמידים, בעיקר כאלה מחוטי רקמה (ואני מכורה אליהם..) ואצלנו כן אכפת, הם בכלל בכלל לא מוותרים. פעם אחת באתי עם כפכפים ו3 מורות נתנו לי הרשמה כל אחת. 3 הרשמות על תלבושת
וזה הפך להרשמת הפרעה. מאז אני לא באה עם כפכפים -.-'
וגם שחכתי- אסור להתאפר יותר מפס שחור בתוך העין. לי זה לא מפריע, אני גם אוהבת טבעי וגם אני לא מתאפרת בכלל, אבל לפאקצות ה"חמודות" שבכל הבי"ס שלנו זה נורא מפריע, הרי הן שמות טונה איפור ונראות כמו ליצן XDD אה, כן..ושאלה 0: רק עכשיו שמתי לב שהג'ינס קצת גדול עלי ואני צריכה חגורה.. אז אני לובשת חולצה כחולה כהה (של בי"ס >__>), וג'ינס בהיר, חגורה תכלת-נוטה ללבן תתאים לזה? [זו החגורה היחידה בגווני כחול שיש לי]

Stinki Winki

New member
מה?!

את באה להגיד לי שאם תבואי עם 6 צמידי רקמה דקים מישהו יספור וישלח אותך הבייתה להחליף?0.0

tamaguchi girl

New member
לא ישלחו אותי הביתה,

אבל או שיכריחו אותי להוריד, או שיתנו לי הרשמה+הורדת ציון בהתנהגות על זה. ><

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגם לי חוקים דביליים ../images/Emo2.gif.

אצלנו אסור:גופיות,חולצות שוראים אפילו רק חצי מילימטר של גוף,חולצות בטן,כפכפים,סקייטבורד(בנים באים אם זה
),מכנסיים שהם לא שחורים או כחולים,סווטשרט שיש עליו הדפס כלשהו שהוא לא סמל וכו' דביליים.

../images/Emo121.gifתפוזונע!

למה הוא שולח לי הודעה באמצע שנאי כותבת אותה? בכל מקרה- - מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? חולצת בי"ס לבנה [כי אני חייבים] וג'ינס מאגנייבב!! - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? חגורה? כי הג'ינס נופל.
. עגילים? צמידים פריקיםאפליםקשוחים מאגניבים? נו, לאיודעת. - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) כע. נעליים. לגנוב לאחותי נעליים- שחורות [אפלותקשוחות] עם פלטפורמה [לא פקאצתית] די גבוהה, ואז אני נראית גבוהה [לשם שינוי. |מוכה|] או לגנוב לאמא שלי את האולסטאר הישנות האדומות [אני לא יכולה לנעול את שלי] או את הכפכפים הלבנים הפשוטים שלי או סתם לחטט לאחותי בארון. - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא, כי אין לנו בחולצה אחידה ורוד, וגם אנחנו חייבים לבוא עם לבן. ואין לי מכנסיים ורודים. די. לאורצה. לא בא לי! לא בי"ס. איילת גרמת לי לשמוע אלאניס מוריסט. וזה קשה לגרום לי לשמוע מוזיקה חדשה בלי להוריד אותה למחשב! *לאהיהליכוחללכתלאוף*

yaeloolik

New member
הו זה כיף לחטט לאחיות שלנו../images/Emo25.gif

בארון. אני אומרת תקחי לה את כל הבגדים! D:

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלי יש רק אחים,

ואי אפשר לקחת מהם בגדים!><. חבל.

tamaguchi girl

New member
למה לא?

גנסתי פעם לאחי ג'ינס ממש גדול כזה בצבע כחול כהה, ורחב עם מלאמלא קפלים והמון כיסים בכל מיני מקומות מוזרים
שמתי חגורה עבה כזו וגדולה (לא שהיא עזרה ממש, כל כמה דקות הרמתי את המכנס), וטדה- ג'ינס לכל דבר
וזה נחמד..ואפילו נוח

../images/Emo15.gifפחח מה?

לאח שלי יש כל כך הרבה דברים שאני חושקת בהם
וגם הוא מביא לי כל מיני פריטים שהוא סיים איתם.

ינקיפנק

New member
מה עדיף?

מכנס חאקי עם מלא כיסים,ושרשראות, פאנקיסטי כזה, וחולצת תלבושת שחורה, או, מכנס שחור מ-ה-מ-ם וחולצה- שחורה/ אדומה/ לבנה שקופה לגמרי/ כחולה/ אפורה... ונעלי אולסטאר תכלת/ סנדלים בז! או אפשר גם ג'ינס שלושת רבע עם חולצה באחד מהצבעים שכתובים למעלה, ונעלים האולסאר...או סנדלים שלי??

למעלה