הו הו הו *מתרגשת*

אהה שאלה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

וחצאית ורודה ארוכה עם נעלי שפיץ {נעל פתוחה} איך זה? לא אל תעני {מזעזע}

yaeloolik

New member
לא אוהבת..../images/Emo25.gif

אני אומרת לא לנעלי שפיץ! אבל אם כן אז עם ג'ינס ארוך
.

Stinki Winki

New member
עונה^________^

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? דווקא זה היום הכי טוב של שנת לימודים כי לא לומדים
..המ... ג'ינס חדש שלי, גופיה ואולסטאר, כנראה חדשותD: - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? שרשרת האנרכיה שלי!
- צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) לא ממש אבל תודה
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא><

yaeloolik

New member
אוף *רגע של מירמור*

יובל עוזבת אותי
. לאיזה חור לא מוכר. ואני רוצה יובל! אני רוצה!!!!! חוץ מזה שהיא הייתה מלווה לי את החצאית שלה. ועכשיו היא לא תלווה לי
. ואחותי בטח תלך איתה או לא תרשה לי או תעשה משהו מעצבן אחר. בקיצור אני רוצה ליומולגת חצאית שחורה מתנפנפת כמו של הנס. למרות שלא אכפת לי מהמותגD: היא יכולה להיות אחרת. רק עוד 11 חודישם ומס' ימים יש לי יומולדת!

broken winges

New member
הצעות

לאיזה צבע\סוג מכנסיים ונעליים יתיאמו לחולצת בי"ס בצבע תכלת בהיר\לבן? הג'ינסים הכי נחמדים שלי בכביסה וגם החולצת בי"ס האדומה והשחורה שלי
אין לי מה ללבוש! אוףף בנוסף לכך יש לי מחנכת גועלית ואני אצטרך ל"בלות" איתה 3 שנים!!!!!!!! אני מקווה שאני אעבור לבי"ס אחר בקרוב! או עוד שנה ככה.. אוייי קארין מבינה אותי!

yaeloolik

New member
המממ... איזה אפשרויות של בגדים?

עם חצאיות את הולכת? טוב כפכפים זו ההעדפה האישית שלי הקיץ. או הנעליים המאגניבות השמנותD: בכל מקרה אני אומרת ג'ינס כהה (לא ירוק כלשהו
) עם כפכפים ואיזו שרשרת ארוכהD:

broken winges

New member
אמממ

נחמד! אהבתי את השרשראות.. בקשר לג'ינס אני חושבת שני אשאיל משהו מהחברות שלי.. הג'ינסים שלי בכביסה
עם חצאיות אני הולכת אבל אין לי.. הכוונה יש לי רק חצאית ג'ינס עד הברכיים,חצאית סקוטית עד קצת לפני הברכיים וחצאית ורודה קצרה(לא יותר מדי..) .. והחצאית ג'ינס לא הכי נוחה.. אם הייתה לי חצאית בצבע אחד אולי הייתי הולכת איתה על מכנס...
אני יודעת לפחות שאני באה עם שני גולגולים אה ובקשר לכפכפים-הייתי שמחה אבל אסור לנו! אכן כן.. המורה שלי הרצתה לי על זה היום.. גאד היא כזו מכשפה!

yaeloolik

New member
גם לנו אסור אבל העניין הוא...

לאף אחד לא אכפת
. ולהשאיל מהחברות שלך זה סבבה אבל אני לא בטוחה שתמצאי. ואם בא לך על החצאית ג'ינס אז אין יום יותר מתאים מזה.. כי זה רק 4 שעות
.

mini cat

New member
../images/Emo54.gif יש לי הרבה זמן פנוי עכשיו

-חולצה שחורה פשוטה (שלושת רבעי) וצאית ג'ינס מעפנה. -קוקיה על היד (כי גם אם בין השיער שלי אסוף או לא אני צריכה את הרזרב, ובמילא אני לא לובשת תכשיטים וכו'... פשוט לא בשבילי. -אולי אני אבקש עזרה, אבל נראה לי שהחלטתי... (הזכרתם לי שהלימודים עוד 4 ימים
) -נראה לי שאלוהים לא רוצה שאני אלבש ורוד. החולצה הראשונה הורודה שהייתה מזה שנים (קניתי אותה קיץ שעבר) נכנסה לכביסה ויצאה סגולה ורודה. זה סימן מאלוקים! אני לא אמורה ללבוש ורוד! (או שזו איזו מזימה נסתרת של אחי להיפרד מהורוד בבית)

mini cat

New member
../images/Emo54.gif כיף לית אין לנו בביצפר

תלבושות!
רק שנקפיד על חולצות עד המרפק בלי מחשוף וחצאיות מתחת לברך וזהו. אילו צבעיים שרוצים באילו צורות שרוצים...

mini cat

New member
../images/Emo54.gifבאולפנא צבייה אשקלון

אני דתייה לאומית לא דוסית. (ולא אני לא מהגוש)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo3.gif

בשבילי זה היה יותר גרוע מאשר החולצה שהייתה לנו לתלבושת בציפר. גם כי חם בקיץ.
וגם כי אני שונאת! ללבוש חצאיות.
אבל זאת רק אני, כמובן.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifכיף לכן ../images/Emo7.gif.

אתן כל מכנס ואנחנו רק כחול/שחור. באתה עם מכנס אחר-לך הביתה להחליף.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif אממ

נראה לי אני אלבש חולצת בצפר ירוק זית מכנס רחב כזה שלושת רבע בצבע זית יותר בהיר ועליו שני פסים בצד בצבע של החולצה ובכיס אחת יש ציור של פרח מאגניב כזה עם גבעול בצבע בורדו אולסטאר בורדו זה דיי קשור ואני אעשה איזה 2 גולגולים אשאיר פוני(איזה פוני בקיצר יש לי דירוג אז את השערות הכי קצרות) ואקח אותן אחורה לגולגולים ואעשה ואיזה כמה צמות דקות מכול מיני מקומות. ולי אישית יש חולצות ורודות משום מה זה צבע שנראה עליי טוב. פתחתי את הארון ובחולצות הצבעים השולטים הם אדום, ורוד, לבן, שחור וגווני כחול כן דיי הרבה ובמכנסיים הרוב שחור ואדום אממ וזהו אני אסתדר ואני שונאת תכשיטים עגילים אולי פעם ב.. ושעונים אני בגלל מתעבת עם יש לכן משהו לומר או להיער בבקשה מחר אני אצלם את עצמי ואשלח...עם תרצו נ.ב יעל אפשר מסנגר? שלחי לי במסר

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהא.

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? כרגיל. אחד מהמכנסיברך שלי, החולצה שאני אשלוף, והחצאית שאני אשלוף. כמו כל יום. - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? השרשרת שלי, השעון, סיכות הביטחון, הגומייה, והקליפס.

למעלה