הו הו הו *מתרגשת*

../images/Emo15.gifנמנמ.

-אני אלבש.. אממ. חולצה בית ספר, יש להניח שכחולה, אבל רק כי היא הכי נוחה, עם וי. אבל אולי לבנה, או משהו, בגלל שהיא לא מי יודע מה מתאימה למכנסיים שלי. עכשיו תעזרו לי. בעצם, זה לקטע אחר בשאלון. -אביזר מסויים, אממ. השרשרמחזיקתחות ביטלס שלי. -עזרה, כן. מכנסיים. אז ככה- -אלה שהייתי איתם במפגש, שני גוונים של סגול, סגול-כחול ומשהו בז'י כזה
כל צד במכנסיים צבע, הם גדולים עלי די מאוד, אז הם עם סכות ביטחון בכל מקום בערך
ואני עם איזה חגורה מוזרה ירוקה שמחזיקה אותו. הוא ניראה עלי די מוזר, אבל אני אתן לכן לשפוט, אני לא ראיתי את עצמי הולכת במפגש. או! -מכנסיים בז' צהבהב עם פסים דקים חומים, מידה שלי (שלא כמו האחרים) אני מאוד אוהבת אותם. איזה?! בדיוק בגלל זה רשמתי את כל זה>< -בא לי ורוד אבל אני לא רוצה להיות פקצה? אנאערף, אם אני ארצה ללבוש ורוד, אני אלבש. אבל לא בגוזמה

שוניב פאקינג יתנשקו../images/Emo96.gif

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה?לקח לי זמן להבין שזה היום הראשון
. אממ, לא יודעת, יש לך רעיונות?:) - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו?משקפיים - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*)כע - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות?לא, כאילו, אני לא מפחדת><.

yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יופי. אני לא מכירה את הארון שלך. מה את אוהבת ללבוש? חצאיות\ ג'ינסים\ מכנסיים? יש תלבושת? יש צבע מועדף? נעליים שכבר נבחרו מראש? D: תעבדי איתי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

אנחנו בכל אופן, לא סבלנו
אבל אבל.. הם אמורים לסבול, לא? הם לא הומואים

Kurokawa

New member
כמה זמן לא הייתי בפורום..=/

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? עוד לא יודעת - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? ילקוט.? - צריכות עזרה בלבחור? לא - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא מפחדת ולא כלום O_O

shooroo

New member
וואאואואואואו

מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה?
ממ. לאיודעת, חולצת בצפר, אני מניחה. - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? הטבעתקוקוס שלי :] - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) ממ אוקיי
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? חח מה?לא.

האמת לא חשבתי על זה, נחליט בבוקר.

מה הביג דיל
אפשר לחשוב שזה יום החתונה שלי שכולם עושים מזה סיפור גדול כזה. זה כולה סתם יום רגיל בבצפר.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifעזרו לי, בבקשה

אין לי רעיון עם מה לבוא ואני רוצה לבוא מיוחדת
אניוואי, אני אשת ג'ינסים, הכי נוח לי בג'ינס אבל אני לא רוצה לבוא ביומחמישי עם ג'ינס.. יש לי שתי חצאיות שבעשמיניות כאלה, אחת לבן עם כחול ואת ורודה עם פרחים.. ואני מפחדת מורוד. אמא שלי עושה לי סיוטים. זה הצבע שהיא מאיזושהי סיבה הכי אוהבת אז היא מתעקשת תמיד לקנות לי הכל ורוד, הפאקינג משקפת שלי ורודה! ביקשתי ורוד אמא!
טוב, סתמתי :X

yaeloolik

New member
אז תעשי דווקא! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

לכי עם חצאית לבן כחול!
. וחולצה לבנה
. גופייה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאבל אין לי גופיה לבנה../images/Emo2.gif

וגמככה, הגוון הלבן הזה מאוד ממ.. יחודי? לא מצאתי בשומקום אותו גבן, ועם לבן רגיל זה נראה נורא.. וכשרשמתי קודם שרציתי משקפת ורודה, התכוונתי ירוקה
עכשיו שמתי לב

Little Chiwawa

New member
אנל'א יודעת

חשבתי על חולצת ביצפר אדומה עם מכנס צבאי כזה עד הברך ואולסטאר שחורות. אבל לא יודעת.

השוניבבבב!../images/Emo54.gif

השוניב
אמ.ג'ינס וחולצת ביצפרD: המשקפיים שלי לא ממש, אבל תודה! אין לי דברים שאני לובשת לביצפר שהם ורודים בארון.כלומר, יש לי חולצות, אבל לא מכנסיים, ויש לנו חולצת תלבושת.

למעלה