פליצה פליקה
New member
../images/Emo15.gifנמנמ.
-אני אלבש.. אממ. חולצה בית ספר, יש להניח שכחולה, אבל רק כי היא הכי נוחה, עם וי. אבל אולי לבנה, או משהו, בגלל שהיא לא מי יודע מה מתאימה למכנסיים שלי. עכשיו תעזרו לי. בעצם, זה לקטע אחר בשאלון. -אביזר מסויים, אממ. השרשרמחזיקתחות ביטלס שלי. -עזרה, כן. מכנסיים. אז ככה- -אלה שהייתי איתם במפגש, שני גוונים של סגול, סגול-כחול ומשהו בז'י כזה
כל צד במכנסיים צבע, הם גדולים עלי די מאוד, אז הם עם סכות ביטחון בכל מקום בערך
ואני עם איזה חגורה מוזרה ירוקה שמחזיקה אותו. הוא ניראה עלי די מוזר, אבל אני אתן לכן לשפוט, אני לא ראיתי את עצמי הולכת במפגש. או! -מכנסיים בז' צהבהב עם פסים דקים חומים, מידה שלי (שלא כמו האחרים) אני מאוד אוהבת אותם. איזה?! בדיוק בגלל זה רשמתי את כל זה>< -בא לי ורוד אבל אני לא רוצה להיות פקצה? אנאערף, אם אני ארצה ללבוש ורוד, אני אלבש. אבל לא בגוזמה
-אני אלבש.. אממ. חולצה בית ספר, יש להניח שכחולה, אבל רק כי היא הכי נוחה, עם וי. אבל אולי לבנה, או משהו, בגלל שהיא לא מי יודע מה מתאימה למכנסיים שלי. עכשיו תעזרו לי. בעצם, זה לקטע אחר בשאלון. -אביזר מסויים, אממ. השרשרמחזיקתחות ביטלס שלי. -עזרה, כן. מכנסיים. אז ככה- -אלה שהייתי איתם במפגש, שני גוונים של סגול, סגול-כחול ומשהו בז'י כזה