הו הו הו *מתרגשת*

Little Chiwawa

New member
נממ...

חולצה אדומה וג'ינס קצר..כי חם.. נשמע לי דווקא מאגניב..במיוחד השיער חחח

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבלופ.

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה?תלבושת בצפר?מניכה שחולצה כחולה או סגולה(כי אלה עם שרוולים יותר קצרים
)-מה שאני אמצא ראשון ואיזהו ג'ינס. - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו?סיכות?ועגילים אחרים לשם שינוי
. - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*)לא,כי תלבושת זה תלבשות ותלבושת זה סמרטוט. - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות?הא?יש לי חולצת ביצפר ורודה ואני עדיין לא פאקצה
.

candy shops

New member
הממ..

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? אני מניחה שאני אלבש אחד מהג'ינסים שלי.. ו.. חולצה? עדיין לא החלטתי.. - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו?משקפיים וילקוט..
- צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*)חולצה? - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות?אני לא מפחדת.. למען האמת כולן הולכות עם ורוד בבצפר.. (ראיתי רק ביום גיבוש

Cool Simsit

New member
שחכתי תוכן!! כנסו!

מחר יש לי יום גיבוש ואין לי מה ללבוש!!!!! תציעו מה שבא לכן יש לי הרבה!!! דברים שיש לכל בת בארון אבל דבר שיעשה רושם טוב!! פליז זה דחוף!! אני אגיב לכן מחר בבוקר כי עפתי לישון! פליז תגיבו זה מאוד חשוב לי!

tamaguchi girl

New member
נמ

-ג'ינס -גופיה (אם מרשים ואין תלבושת אחידה ><) ואם לא אז סתם חולצה באיזה צבע שבא ואם יש לבושת אחידה אז חולצה של תלבושת אחידה גם באיזה צבע שבא לך. -כפכפים (ואם אסור- אולסטר, נעלי בובה, נעל אחרת שיש לך בארון D:) -כמה צמידים, חגורה אם את צריכה, עגילים וכל מה שבא לך P: אני יודעת שאני לא מועילה, אבל ניסיתי ];

Cool Simsit

New member
איך לי אולסטאר! *בוכה*

ומותר לבוא עם מה שרוצים זה רק להכרות! ואני רוצה משהו שישאיר רושם כי כולם יבואו ככה!

tamaguchi girl

New member
אז..ממ..

ג'ינס, על זה חצאית עם המון קפלים, גופייה עם הדפס מיוחד או משהו (למשל החולצות של blind..
), תסרוקת מיוחדת בשער, וסתם כפכפים כי זה נוח D: -- או שפשוט תחכי למישהי אחרת *האמ*יעל*האמ* שתעזור לך גם, כי אני לא ממש מועילה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהולכת בדרכך או משו..

מה שהיא אמרה, אני מציעה אבל רק גי'נס יפה שיש לך בארון עם גופיה מדליקה וכפכפים..:] אולי חצאית מיני על הג'ינס, אם יש לך אחת כזאת שנראת טוב על מכנסיים.. ואני בעד תסרוקת מיוחדת בשיער :] וגם אממ.. זה תלוי מה את רוצה לשדר, אם את רוצה נגיד להתחבר עם פריקים אפליםקשוחים ומאגניבים, תנעלי אולסטאר ותלבשי חולצה שחורה וא משו
אם את רוצה להיות פרחית, תבואי עם חצאית מיני וכפכפים פקצאיים, או כמו שההיא מלמעלה פירטה לנו >< הקיצ', לאיודעת
לפחות ניסיתי...:]

הנסגדת

New member
../images/Emo6.gif מצחיק.

לא יודעת מה, אבל זה מצחיק. מה אלבש? אין לי מושג. באמת שאין לי. :S מכנסיים, גופייה ותיק שק בטח/פוקטס. אביזר מסוים? נעלי סקייט O: כל העגילים שלי O: הצמידים שעלי O: קוקייה? משקפיים? :S ורוד? הו לא, אין לי בגדים וורודים איך בדיוק תעזרי לי? ^^

-.-'

מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? ג'ינס חדש שקניתי וחולצת בצפר ("רגע, היום אפשר היה ללבוש כל מה שאני רוצה? וואי לא ידעתי.."). - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? ניראה לי שאני אלבש חגורה -.-' - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) ממש לא. בקושי יש לי בגדים (
, שונאת ללכת לקניות, נו אז?) חדשים אז אין ממש בחירה בארון
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? נה, אין לי ורוד בארון

נמנממנמנ.

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? למה נוראי? למה?;[ - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? עגילים, צמידים, שרשראות, תיק ובגדים.
- צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) תודה רבה אבל אני לא צריכה עזרה
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא אני אלבש את המכנס שיהיה בערמה הכי למעלה. כנ"ל לחולצה.
מה כבר יש להשקיע?

Stinki Winki

New member
אני היחידה שתבוא עם ילקוט?../images/Emo122.gif

מזה שווה ללכת לביצפר בלי התחושה של ילקוט ריק על הגב, בידיעה שהוא כבר לא יהיה קליל כ"כ עוד שבוע?-.-

אתמול היה היום הראשון שלנו ../images/Emo7.gif

טוב, לא ממש למדנו אתמול, חוץ מערבית
למדנו מספרים (ספרות) בערבית חחח... אני לבשתי חולצה שחורה שיש בצדדים פסים ורודים (פאקריקית
פאקצה+פריקית) ומכנס 3/4 לבן עם כיסים ונעלי ספורט חחח
ועשיתי עגיל בציפורן

Little Chiwawa

New member
אוח אחרי שעשיתי עגיל בציפורן

זה לא היה נעים במיוחד והרגשתי סחרחורת והיו לי צמרמורות.. אז הורדתי.

tamaguchi girl

New member
כן, יש כזה דבר ../images/Emo13.gif

מגדלים ציפורן, שתהיה אורכה מספיק, ואז מחוררים אותה (בשיטה הביתית: מרטיבים את הציפורן הרצויה כ2-3 דקות, לוקחים סיכה ומחוררים את הציפורן) קונים עגיל-ציפורן קטן,או שפשוט לוקחים חוט ברזל-כמו של שרשראות חרוזים-ושמים בו חרוז/יהלום עם חור, ושחילים לציפורן. וזהו- יש לך עגיל בציפורן (עד כמובן שהציפורן נשברת/העיגל נופל/גוזרים ציפורנים
)

dingoooo

New member
|חתולקוביות|../images/Emo2.gif

נשמע מפחיד!
וזה לא נראה קצת.. תלוי?

למעלה