הו הו הו *מתרגשת*

yaeloolik

New member
אני אומרת האפשרות הראשונה../images/Emo13.gif

עם חולצה שחורה והשרשרת אההה ואולסטאר

אנייייי כולם כנסו נשמותתתת

אניי לובשת כבר החלטתי: אני לובשת ככה 1. חולצת פופיק ורודה צמודה עם כתוביות בזהב נוצץ כזה כמו מה שהולך היום נווו אתם יודעותת 2. ג'ינס של דיזל נמוך שכמעט כבר רואים הכל חיחיחיחי וצמוד בתחת עושה לי אחלה גוףףף וחוטינייי לבןן למקרה שהמכנס ירד קצת חיחי 3. כפכפים ורודותתת עם עקב מה זה יפוותתת ובשיער אני עושה פןןן והוא ארוךך ומדורגג ופוני לצד משהו מהמםםם

yaeloolik

New member
וואו...../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

זה נשמע כ"כ.... מיוחד.. איזה מזל שאת לובשת חוטיני. הרי מי לא יירצה לראות את התחת המושי מושלם שלך? -__-'

ינקיפנק

New member
למה אתן כאלה אחידות...??

למה לא להיות שונה...זה הרבה יותר יוניק...ויפה..טוב...כל אחד והטעם שלו..וחוץ מזה..זהב..זה לא פאקצתי מדיי?

../images/Emo15.gifואו...

זה אממ... ממ.. מעניין? אני מאמינה שלא נראה פה עוד הרבה בנות שלובשות את זה-_- *איציניות*

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifXD

יאא בטח שאנחנו מכירות כולן הולכות עכשיו בכאלה וחוטיני יאאא תהני לך מי לא ירצה לראות את הגוף המהממם שלך? - - _ >< _

8ar8ie

New member
בלע. בצפר:(

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? ג'ינס חדש רחב ונחמד כזה, גופיה (כנראה אחת בצבע קרם עם פסים נחמדים כאלה... זה נשמע מוזר אבל אני אוהבת אותה:]) נעלי ספורט חדשות
... האמ אין לי אולסטאר... אולי אני אקנה עם המשכורת^_^ - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? חח עגילי קליפס חביבים חדשים (אין לי חורים...), אולי חגורה חדשה (לבנה עם פילים ורודים), שעון? - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) אממ את יכולה להגיד מה את חושבת אם בא לך... - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא ממש אכפת לי... השעון והחגורה ורודים.. זה משו

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? -כנראה ג'ינס או דגמח נחמדP: וחולצת בצפר שחורה
או שהם ירשו לא לבוא איתן ביום הראשון-.-' - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? -שעון...*צריך להחליף בטריה* - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*)-הממ...כן, למה לא
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? -אני לא חושבת שיש לי בגדים ורודים, כמה מוזר

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif:)

מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? לא יודעת - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו?לא יודעת - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*)לא - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? בא לי וורוד ואני לובשת וורוד, לא שמה על אפחד.

למעלה