הו הו הו *מתרגשת*

grobear

New member
טוב נו ,הכחשתי את זה אבל..

אני צריכה עזרה!! אנחנו צריכים לבוא עם חולצה לבנה והחולצה הלבנה שלי היא מעטפת עם קישוטים לבנים.. עכשיו עם איזה מכנסים לבוא?? אפשריות: *גינס רחבים דקים ונוחים. *מכנסי פדלפון אדומים. או מכנסים שחורים.. או כל הצעה אחר..(שתמצא בארון שלי..)

yaeloolik

New member
המממ...../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

החולצה נשמעת חגיגית והרי זה בית ספר בכל זאת
. אז אני אומרת ג'ינס. אני אוהבת ג'ינסים D:

Science Fiction

New member
הומ... ../images/Emo119.gif

- מה אתן לובשות ליום הכי נורא בשנה? לא יודעת. סביר להניח שטי שירט גזורה והבאגיז שלי :X - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? הצמיד שרוני הכינה לי [כי הוא תמיד עלי :p]. - צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) לא, תודה D: - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא
[כלומר, על שתי השאלות]. [אין לי ערסים בכיתה!!!!111
]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifנראה לי... שבגדים ../images/Emo3.gif

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? בגדים. לא סתם- ג'ינס קרוע וחולצת ביצפר עם גרבי ברך ואולסטאר. - אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? שרשרת של אבן מיוחדת שחבר טוב נתן לי
- צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) לא. לא ממש אני מסתדרת
- בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? לא. אני לא בדיוק חובבת את הצבע- לא בגלל שזה פקאצי הוא סתם בוהק מדי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מתחילים ללמודדד ../images/Emo9.gif

^^
^^
יאאא ^^ |חננה| |סופרחננה| |חננה| יאאא D:
XD ובכן XD אני באה עם הג'ינס הארוכים כהים מאגניבים שלי ^^ אני כל כך אוהבת אותם
קיבלתי אותם מבת של חברה של אמא או משהו XD ו.. אהה P: ממ. אהעע!! חולצת ביצפר, לא משנה איזה צבע. בטח את האפורה או הלבנה ^^" ממ. ורציתי לעשות חורים בברכיים בג'ינססס OOOO: ניסיתן פעם?
|צריכהעזרה| ואם זה ייצא מכוער?
אני ממש רוצה לחשוף ברכיים!!!1
~אחדאחד11 XD |חשפניתברכיים| XDDDD |מתה| צמב כפית
חה! צמב! D:
[סומבאדי שוט מי
] ממ. זה לא ג'ינס עבה,
אז כנראה אם אני אגזור חורים בברכיים זה לא יהיה עם מלא חוטים-וסיבים-ותפרים-מאגניבים ;[ זה סתם יראה כמו - אה - חור עלוב בברך של ג'ינס יד שנייה!
*הולכתלחנוקאתעצמימרובטמטום* בחיי. איך אתן סובלות אותי?
אביזר מסוים שלא אלך בלעדיו - אה - אההה.
*חושבת* *מתאמצת* הא!@!!1111~!! יש לי
השרשרת מצרפת
מהטיול לפני שנתיים וחצי ^^ היא לא יורדת ממני
עזרה בלבחור - נה, אבל אני צריכה עזרה עם הג'ינס OO בלע. אני לא אגזור כבר. OO בא לי וורוד אבל אני מפחדת להיות פקאצה? טחח.
גם אם אני אכסה את עצמי בטונה איפור וורוד ומיליון אביזרים וורודים ומיני וורוד וסטרפלס וורוד אני לא אהיה פקאצה. אולי בעיני האנשים השטוחים |: הצבע לא עושה את האישיות. נו, בסדר, סטיגמות. חוצמזה, אין סיכוי שאני אלך לבושה ככה XDDD |חננהשווה| |חננהכוסיט| |חננהחננה| רונירוני!
|מתה|

באק טו סקול?../images/Emo2.gif מסתבר../images/Emo122.gif

- מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? לא חשבתי על זה עדיין
אבל גרמת לי לחשוב על זה.. חולצת בצפר לבנה, חייבים (ויש רק כאלה עם צווארון |מוכה|) ומכנסיים עד הברך, יש לי בכמויות
התמכרתי לזה הקיץ, זה נוח. וכפכפים סמרטוטיות
בד"כ אני משקיעה ותר, אבל ליום הראשון אני תמיד באה הכי סמרטוטי שאפשר
- אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? שעון, משקפיים (+משקפי שמש), מכשירי שמיעה, המוח שלי?
אני מאוד מקווה לא לשכוח אותו בבית
- צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) אני אוהבת לבחור לבד. אבל אני רוצה רעיונות איך לקשט את החולצה ככה שיהיה אפשר להוריד את זה אח"כ אם יגידו משהו (לתפור פאצ'ים, סיכות, פרחי פלסטיק-לא הפופולריים אלא כאלה שלא נראים כמו פרחים
, לחורר את החולצה ולתפור חוטים, תחרה בקצוות.. מה עוד?) - בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? אין לי כמעט ורוד
רק פס אחד בנעלי סקצ'רס ופס אחד במכנסי בנטון שאני לא הולכת איתם הרבה
זהו.

Loony Moony

New member
עזרה! עזרה!

מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? לוידעת.. התלבטויות למטה. אביזר מסויים שלא תלכו בלעדיו? - שעון, אם אני אספיק לקנות סוללה, וצמיד... צריכות עזרה בלבחור? (הו זאת המומחיות שלי *צנועה*) - כן כן!! אני מתלבטת בין ג'ינס די חדש, מתרחב עם חולצה אדומה לבין מכנסיים ירוקים בהירים עד הברך וחולצה ורודה... עזרו לי! בא לכם ורוד אבל אתן מפחדות להיות יותר מידי פאקצות? אולי, תולי עם אילו מכנסיים אני אלך.. חברות שלי יודות שאני לא פקצה.

my presious

New member
../images/Emo42.gifנמנמנמ עזרה! עזרה!../images/Emo2.gif

מה אתם לובשות ליום הכי נוראי בשנה? אכן יום נוראי
|אבל| זה לא ממש חשוב לי, זה רק בית ספר, אבל בכל זאת אני מתלבטת. ואני מודעת לזה שיש לי בגדים מכוערים
יש כמה אפשרויות: מכנסיים: או מכנסי טרנינג דקות שלושת רבע חלקות, סתם פשוטות כאלה או בוקסר אפורות עד מעל הברך עם פס עבה לבן בכל צד וחולצות: או גופיית סבא שחורה או גופיית סבא לבנה או חולצה לבנה עם מיקי מאוס מפוקס זאת שכולם חורשים עליה או טי שרט שחורה או טי שרט כתומה. כי כתום זה מאגניב נוראD: אז יעלוליק, או כל מי שרוצה לעזור לי, אנא עזרו לפני שיהיה מאוחר מדי!!!!!1111
><

Stinki Winki

New member
גופיות של סבאיםD:

כאלה מסריחות וסמרטוטיות של אבות וסביםD: שלובשים מתחת לחולצה

Science Fiction

New member
כדי לגלות מה זה, ../images/Emo119.gif

לכי לפיצוציה הקרובה לביתך. הביטי בזהירות על הערס בן הארבעים הקרוב אלייך. מתחת לערימות הגורמטים, תראי שהוא לובש גופייה מיוזעת. זו גופיית סבא. [או שפשוט תכנסי ללינק שנטע שמה]

../images/Emo6.gif

וזה נכון גם לגבי הפקאצות שמסתובבות בכל מקום
אבל האמת, זה דווקא נוח, יש לי שתיים ולבשתי אחת פעם אחת. ושכחתי מהן

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

זה די נכון, אבל היי, לא התכוונתי לגופיות של הערסים, התכוונתי לגופייה פשוטה מבד כזה שיש לו פסים קטנים שתפורים>< לא יודעת איך להסביר
אין לי גופייה של ערסים

Fairy of Funk

New member
-נושא-

כזה גולגול סיני בשיער עם מקל כחול מגניב עם שמש שוקעת מגניבה ^^ חולצת בצפר לבנה/אדומה ג'ינס ארוך ומגניב עם תפרים אדומים/ג'ינס עד הברכיים עם קצת נוצצים
אולסטאר אדומות צמיד ליבסטרונג צהוב סתם שאקלים נוצצים D: וזהו D: עזרה? הממ רק לבחור איזה ג'ינס ואיזה צבע חולצה XD והממ האמת יש לי די הרבה ורוד בארון LOL אבל הממ הרוב מכוער חוץ מגופייה אחת. ואם היה בא לי ,אז הייתי באה עם ורוד. סו וואט?

למעלה