רונן ,תפסיקו לחפש תרוצים מתחת
לאדמה ,תראה מהיכן ועד לאן הגיעו ההודעות כאן ,להזכירך הכל עלה לאחר שפירסמתי הודעה על נהג מאוד מאוד לא זהיר בלשון המעטה שבצורת הנהיגה הפרועה שלו כמעט וגרם לתאונה בלפיד ושבמקרה הוא תושב כפר האורנים ,ציינתי בכוונה שהוא מכפר האורנים שמא הוא גם גולש בפורום ושיבין שזה הוא ,הרי מי שביצע עבירת תנועה כה חמורה יכיר עצמו במראה מיד. אבל כפר האורנים בחר בתגובה אחרת ,במקום לגנות את אותו הנהג(שאגב המשיך בנהיגתו הפרועה גם בתחומכם) ,נכנס למגננה עצמית כאילו לא ייתכן ,כי כאילו דאאא???מכפר האורנים????לא ייתכן כדבר הזה....והחלטתם להסיט את הנושא...והופ..מצאתם בטונדות כתחליף לנהג שעליו דובר והחלטתם שגם הבטונדות של לפיד נסעו מהר. למרות ההסברים שקיבלתם בין אם הם נכונים או לא ,הייתי בשטח וראיתי את הבטונדות ,תסלח לי רונן , מזבוב עשיתם עדר פילים ,הבטונדות כלל אינם מהווים סכנה לנהגים ,הם אינם צמודים לשפת הכביש ,אלא מרוחקים כ 2-3 מטרים מהכביש ונחים להם בצד ,ועוד הוספתם להם את ההשוואה של המסמרים.... בנהיגה זהירה ובטוחה ,חלה החובה על הנהג לנהוג בהתאם לתנאי השטח ,כלומר נהג העובר בדרך משובשת יאט מהירותו וינהג בזהירות ,אני מבין שלנהגי כפר האורנים זה ממש לא מתאים להאט את המהירות ולנהוג בזהירות בדרך המעבר ,כמו התרעומת שלכם לגבי הקמת הבמפרים ליד גני הילדים שברחוב הזית. אם זה מה שייעצור את המהירות של הנהגים היורדים והעולים מכפר האורנים ,דיינו!!! אז אל תבואו בטוענות של הדרך מסוכנת לנהגים ,נהגתי במקום גם אתמול בשעות היום וגם היום בשעות הערב ,מי שנוהג כחוק ובזהירות במקום המריבה ,לא יעשה תאונה חס וחלילה אלא אם כם נהג שלא בהתאם לתנאי השטח ,אלא אם כן אלו הם רכבי החברה ולא של הנהג אישית. ודרך אגב לא ראיתי שהתלוננתם על הקטע שמתחיל אצלכם מהשער לכוון רחוב אהוד ,גם הוא מאוד משובש ומסוכן...אבל כן...שכחתי .....אצלכם אוהבים אתגרי שטח ואלה שנוהגים עדיים בתחומכם לא רואים את המכשולים אלא רק כשהם עוברים לצד של לפיד...אוי רונן.....עד לאיזו רמת קטנוניות הגעתם. ודבר אחרון וחשוב ,הילדים ,אותם ילדים יקרים שבהם אתם מנפנפים כמועדים לפגיעה ע"י רכבים ונפילה במקום ,אם כל כך חשובים לכם הילדים ,הסיעו אותם ברכבכם ואל תניחו להם לעבור שם ברגל ,אם לי היה ילד שרצה לבוא לבקר בכפר האורנים הייתי מסיע אותו ולא מניח לו להיות ברמת סיכון. שרון מלפיד.....אני במקומך הייתי עונה בחיוב להזמנתו של לארי לתצפית בקטע המעבר ,כך יהיה אפשר גם לראות את הטייסים היורדים מכפר האורנים ואז גם לא נזדקק לא לסטטיסטיקות מהמשטרה ולא בטיח ,העובדות בשטח ידברו בעד עצמן. המשך נהיגה זהירה ובטוחה