הבלגן עם כפר אורנים

ר ו נ ס

New member
תודה לועד לפיד על הרמזורים

היציאה מלפיד ממש טובה וכבר לא מסוכנת.ברכותיי למי שאחראים לזה בועד אתם אחלה.

אליבקר

New member
מה אוכל אותך כל הזמן

אתה לא מצליח לכתוב הודעה בלי להכניס הערה עוקצנית לכפר האורנים. הסבירו לך כבר מאות פעמים שמשטרת מודיעין לא מוכנה ששוטרים שמחוץ לתחום שלהם יבצעו תפקידים באזור שלהם. מפקד משטרת מודיעין גר בלפיד - תפנה אליו ותתלונן . יש רמזור כולם שמחים אז בשביל מה ההודעה הזאת שלך? אתה אחראי כוח אדם במשטרה?

אירילה

New member
אותי לא אוכל שום דבר ,מה כואב לך???

ההערה היא במקומה ,איתן הוא שוטר קהילתי הממונה על לפיד ,כפר רות ושילת. יקי הוא השוטר הקהילתי של חשמונאים ,קרית ספר וכפר האורנים. וכשם שאיתן משרת את הקהילה בנאמנות כך צריך גם השוטר שלכם לעשות ,הייתי מוסיף גם שזו מחובתו. אין זה צודק שבחלוקת התפקיד של עמידה בצומת יישרת את הציבור רק צד אחד ,כפי שאיתן עוזר גם לכם ,גם השוטר שלכם צריך לעזור ושהנטל יהיה צודק. אמת ,אני לא שוטר יותר ,אבל חבר בועדת הביטחון של מוא"ז חבל מודיעין ובהחלט יש לי אינטרסט שאיתן לא יישא בנטל לבדו. אני מציע לך גם שתרד מהרגשות הרדיפה שרודפים אחריך, אחרת תרדוף אחר הזנב של עצמך.

אליבקר

New member
איזה עמידה?

אתה כנראה לא מבין שיש רמזור אז לא צריך שוטר. אז למה איתן או יקי צריכים בכלל לעמוד שם? אם אתה צודק לגבי חלוקת הישובים בינהם אז אתה מעלה בעיה אמיתית אחרת - ליקי נתנו אחריות על 3 ישובים שבתוכם רק קרית ספר מגיע כבר לעשרות אלפי תושבים. אכן חלוקה בלתי הגיונית לחלוטין כי לאיתן יש רק 3 ישובים שיחד מגיעים לכמה מאות משפחות בלבד. אולי איתן צריך לעזור ליקי במשימות שלו. אם זה כל כך חשוב לך הנושא אז תפנה למשטרה כדי שיאזנו את חלוקת הנטל בינהם.

kiyossi

New member
איתן ../images/Emo92.gif

לתשומת ליבך והארת הנוגעים בתחנת מודיעין. כבר היום נוצר פקק ענק בפנייה שמאלה בצומת כפר רות מכיוון מודיעין בואכה שמאלה להום סנטר. מיכוון שתושבי הסביבה "לא פרייארים" הם נכנסים ללפיד, עוצרים ממש בפניה ימינה וממתינים/נדחפים/מבצעים פניית פרסה על שטח ההפרדה הלבן וחוזרים לשילת. עניין של זמן עד שמישהו יכנס בהם מאחור, לא כדאי לפחות לתקופת ההרצה להציב שוטר ממודיעין שיעשה גם קופה יפה וגם למען ידעו לא להכנס לכאן? תודה ושבת שלום

kiyossi

New member
איתן-../images/Emo51.gif

קראתי את תגובתך, שוב תודה והמון הערכה. שבת שלום יוסי

TakeOne

New member
הנה לכם ההוכחה הניצחת

עכשיו ברור למה היה נכון וחכם להתעקש על שינוי תוכניות הצומת. על פי התוכניות הישנות כל התנועה ממודיעין לאזור התעשייה המתפתח של שילת הייתה עוברת דרך לפיד. הודות לשינוי עליו התעקש טימי, המעבר החדש ביציאה מהמנהרה לא יאפשר תנועה מאסיבית ממודיעין-דרך לפיד- אל המקטע הצפוני של האזור המסחרי בשילת. הדבר הזה יימנע, לפחות ברובו.

cmalca

New member
סגרו אותנו מכל הכיוונים!!!

שלום לכולם! הותעתי לגלות השבוע שהדרך היחידה להגיע ברגל לאזור החנויות בשילת סגורה לחלוטין ע"י שער חדש שלא מאפשר אפילו כניסה להולכי רגל...מה איתנו, תושבים ותושבות בלי רכב, או נערים שרוצים לקפוץ לקנות משהו או להסתובב ?? על הכביש אין מדרכה, וגם השביל הזה נעול??? למי אפשר לפנות???

papageno1

New member
מן הסתם יש שיקולים בטחוניים

שהביאו אותם לסגור את השער

אירילה

New member
אזור התעשיה של שילת תוחם בגדרות

בטחון ושערים בהוראת משטרת ישראל ,כתנאי להפעלת העסקים במקום. הקירבה של שילת לקו התפר מחייבת את גדר הביטחון ,במיוחד לאור ריבוי ההתרעות בעבר שמוקדו ספציפית לאזור זה ,השער נועד למניעת הגעת רכב פח"ע או מפגע מכוון נחל מודיעין , דרכו מגיעים שבח"ים מהכפרים הסמוכים. ישנם אילוצים בעל כורחנו ויש לקבלם בהבנה. בכל מקרה הגדר והשער הם בתחום השטח של מושב שילת ובאחריותו.

cmalca

New member
אז למה לא

לעשות מדרכה מסודרת עוד 100 מטר כדי להפשר לנו להגיע באופן בטוח לקניות ובילוים?

אירילה

New member
הנושא הועלה בפגישה אצל מפקד

מחוז המרכז של משטרת ישראל , הנושא יטופל ,כרגע במשטרת ישראל ישנם סדרי עדיפויות ברמה דחופה יותר מאשר זו שלנו. מעבר לכך ניתן לפנות לדינה מזכירת הועד, שבוודאי תשמח לתת תשובה יותר מפורטת בנדון.

cmalca

New member
יש באמת עוד מתלוננים...

כי אני מרגישה שאין הרבה מודאגים בנושא...זאת אומרת, יש צ'נס למדרכה?

cmalca

New member
שאלה אחרונה...

לאסוף חתימות או דומה יעזור לזרז את הנושא???

אליבקר

New member
צודקת בהזדמנות זו

כדאי לשאול במשטרה למה הם לא דואגים שיבצעו מדרכה בין לפיד לכפר האורנים בכביש שמחר בין הישובים. בדיוק מאותן סיבות שאת ציינת.

אירילה

New member
בוקר טוב ,התעוררת?????

אם זה כל כך מפריע לך, פנה אתה אליהם ,אתה מתבטא יפה מאוד בפורום ,תתחיל במעשים.

למעלה