איציק ירחי
New member
לא ברורה לי הטענה שלך
אתה חושב שצריך להזניח את הבטיחות במעבר ? זה נראה לך, גישה לפתרון משברים ? דרך אגב, אומרים שרחוק מהעין רחוק מהלב. אני (כתושב כפר האורנים) יודע ומכיר את הנסיעה ברחוב הרי ירושלים. אבל - לידיעתך יש תנועה רבה מאוד של הולכי רגל באותו המעבר. ורבים מהם הם ילדים ובני נוער, שלא משנה כמה פעמים אתה מסביר להם על שדה ראיה, מעבר מסוכן, תזהרו, ואוי ואבוי - פשוט לא עוזר לי
שתדע לך שזה תיסכול לא נורמלי לצפות במחזה המזעזע של הולך רגל שעובר במעבר. ויש כאמור תנועה ערה שם. וראיתי הכל: אמהות עם עגלות, ילדים עם כדור, הליכה בקבוצה של 4 ילדים באמצע הכביש. עוד יותר מתסכל, זה כשאתה יושב מאחורי ההגה ונלחם שלא יכנסו בך מאחור, בזמן שאתה עולה במעבר לא מצליח לראות אם יש או אין רכב מולך - ואז ברגע הנכון, אתה רואה הולך רגל תקוע לו שם באמצע ולא יודע איפה לקבור את עצמו. אני ממליץ לך להגיע למקום, בדיוק בשעות שהזכרת, ולהתחלחל בעצמך. ואתה יודע מה עוד מתסכל ? לראות איך שופכים גזם ופסולת עלים - בצידי המעבר שנחסמים לחלוטין באותו רגע ! אתה עוצר, ומנסה להסביר למי ששופך - כמה זה זה מסוכן - ושוב - זה לא עוזר לי
אז - אותי - ותסלח לי שאני קטנוני, ונתפס לזוטות, וגם אולי קצת קשה תפיסה, וגם צר אופקים, ולא קולט את הבעיה הכוללת של כביש חלופי ... אבל - אותי מטריד שלא ידרס שם ילד ! כי הכתובת חרוטה על הקיר !
אתה חושב שצריך להזניח את הבטיחות במעבר ? זה נראה לך, גישה לפתרון משברים ? דרך אגב, אומרים שרחוק מהעין רחוק מהלב. אני (כתושב כפר האורנים) יודע ומכיר את הנסיעה ברחוב הרי ירושלים. אבל - לידיעתך יש תנועה רבה מאוד של הולכי רגל באותו המעבר. ורבים מהם הם ילדים ובני נוער, שלא משנה כמה פעמים אתה מסביר להם על שדה ראיה, מעבר מסוכן, תזהרו, ואוי ואבוי - פשוט לא עוזר לי