הבלגן עם כפר אורנים

אין לי שום כוונות נסתרות

והנה בשבילך: אני מוכן להתחייב לעשות ככל יכולתי כתושב לפיד להסדיר את המעבר להולכי רגל ולרכבים, אם באמצעות מדרכה להולכי הרגל וכביש מסודר עם פסי האטה לרכבים בצורה בטיחותית. עכשיו, האם אתה, ועד כפר האורנים ומועצת מטה בנימין מוכנים להתחייבות על סגירת המעבר ברגע שהכביש יהיה מוכן? יובל.

ronpel

New member
יובל תכין טיוטה להסכם

שמקובלת על הוועד שלכם ואני מוכן להריץ את זה אצלי בוועד - אני אולי יו"ר אבל הקול שלי שווה בדיוק כמו של יתר שמונת חברי הוועד.

אני לא קובעת ואין לי זמן לעניין

תפנה לטימי או לג'קי מהועד שם תוכל לקבל תשובות מוסמכות. הלוואי שהייתי יכולה להאמין שבאמת אתה מחפש פתרון לכביש אחר. נסיון השנים הרבות מראה שזה הכל בירבורים ואין לכם באמת אינטרס לבנות כביש משלכם כל זמן שיש כביש שעובר בלפיד.

watcher3

New member
מה שכן בלהתחמק את טובה.

לבוא לומר שלכפר האורנים לא מזיז זה אפשר לבקש שיעשו משהו גם אפשר. אבל להזיז את עצמך מילימטר מדעתך ולקחת יוזמה. חס וחלילה. וכי למה? אם אפשר להפנות לטימי. אז אל תתלונני. ולידיעתך. אני תושב לפיד. רק שכמו אחרים בלפיד חושב שצריך למצוא דרך ביחד לפתור את הבעיה בהדברות ולא בכאסח ולעשות דווקא כמו שנהוג במדינה שלנו. בסופו של דבר גם אנחנו עוברים במעבר לחברים בכפר אורנים וגם אנחנו מסתכנים. חבל. חבל שקומץ אנשים הורס להרבה אנשים טובים.

מה אתה מתנפל עלי אין לי ידע וניסויו

ונסיון בתחום הזה ולעומת זה אני מתנדבת בהנהגה הכיתתית ויוזמת שם. אני לא מתנגדת לשיתוף פעולה שיפתור את הבעייה.אתה מתפרץ לדלת פתוחה. הגישה שלך היא כמו הגישה שלי בעבר רק מה שקורה שלא קורה כלום כבר שנים.

את אולי ותיקה בלפיד אבל חדשה בפורום

הבחור הזה הוא "שתול" שגר בכפר אורנים ולא בלפיד ועושה פרובוקציות. לידיעתך!

watcher3

New member
אין לי צורך להוכיח לך

אך אני כן תושב לפיד. ויודע מההתחלה את כל הסיפור. אז תצאי מהפאראנויות האלה של מושתלים.

ronpel

New member
זו בדיוק הבעיה

שאני וטימי "תקועים" כבר שנתיים ולא מצליחים לזוז. אז אולי תושבים כמוך יוכלו להוציא את העגלה מהבוץ. חבל שיש לך זמן רק להתלונן ולא לעשות כלום.

TakeOne

New member
רונן, האם תהיו מוכנים לחתום

על התחייבות, בעלת מעמד משפטי מחייב, שעם פתיחת ציר תנועה חלופי לכפר האורנים, הכביש בין הישובים נסגר והופך למדרחוב + שביל גישה אחד או שניים נוספים בין הישובים, בתחילת ובסוף רחוב הדקל?

ronpel

New member
אלדד כבר הייתי בתרגיל הזה

על איזה ציר תנועה אתה מדבר? אני מניח שאתה מתכוון גם לנסיונות שלכם להוריד אותנו ל445 שהופך לכביש המערכת החדש ולכן התשובה היא כמובן שלא. אם יש לך תוכנית לציר חלופי שמתחבר ל446 אז יש על מה לדבר. את כל התרגילים האלו כבר עברתי מספר פעמים בדיונים. תנסו לחזור עם רעיונות חדשים.

TakeOne

New member
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

אתם רוצים גם כביש גישה אחר, גם כניסה דרך לפיד וגם שהכביש החדש לא יעבור בשטחים....? אנחנו אחראים לבחירה שלכם לגור בשטחים? ואחר כך טוענים שהוועד שלנו עקשן? לא מתחשב?

ronpel

New member
אני גם לא אחראי לבחירה שלכם

לקנות בית בצמוד לכביש גישה חוקי , מתוכנן ומאושר לישוב שלי אבל אם אתה רוצה שאני אתחשב במה שכואב לך אני לפחות מצפה שתתחשב בדרישות שלי. זו הדרך היחידה לפתור את הבעיה.

אלדד, האם תהיו מוכנים לחתום על

על התחייבות, בעלת מעמד משפטי מחייב, שעד לסלילת הכביש החלופי שיעבור בכפר רות,אתם מתחייבים לתקן כל ליקוי בכביש, ולטפל בבטחון הולכי הרגל והמכוניות שעוברות בו?

TakeOne

New member
הדברים שלך לא רלבנטים, לצערי

1. אני לא מוסמך להתחייב כי אני לא בתפקיד רשמי כלשהו - ורונן כן. 2. הכביש בכפר רות נראה לי יותר אילוזיה ממציאות. לצער כולנו. 3. אני באמת חושב שאם תקבלו את פתרון 445, שהוא הכי ריאלי מבחינה מעשית, ותסכימו להתחייב שעם סיומו הופכים את המעבר למדרחוב, ניתן יהיה לפתור את כל הבעיות.

ronpel

New member
אלדד סוף סוף האמת הערומה

1. מספיק עם התירוץ שאתה לא מייצג את הוועד - ההודעות שלך הרי מתואמות עם טימי מילה במילה והם שידור חוזר שאני כבר שומע מטימי ותמיר בשנתיים האחרונות. 2.הכביש בכפר רות הוא בכלל לא אילוזיה- אבל מפתיע שטימי וסוסן במקום לקדם אותו שולחים מכתבי טירפוד. 3.אני שמח שאתה חשוב שאני צריך לסכן את ילדי בכביש המערכת. לפחות אתם מודים בזה בפה מלא. 4. אלדד ממך לפחות ציפית להבין שפתרון בפשרה מחייב פשרה של שני הצדדים אבל אתם דןגלים אך ורק בשיטת MY WAY OR NO WAY - ובמקביל מבצעים פעולות חסרות אחריות לסכן את חיינו. 5. בנוגע לסיפורי הבדים לגבי הבטונדות - אתמול הגיע הגרסה השלישית - עתונאי מקומי בישר לי שטימי בכלל טוען שזה בזק שמו אותם. מזל שהוא דיבר עם הקבלן של בזק שאמר לו שזה בוצע ע"י לפיד. כפי שאתה רואה השקרים רק גדלים מיום ליום - ואתה עוד מצפה שאני אחתום הסכם - עם מי אני אחתום? עם מועצה שלא מכבדת הסכמים משנת 2001 או עם וועד שמשקר לי כבר שבוע? שיהיה לכם בהצלחה באיחוד עם מודיעין כפי שמתפרסם היום בעיתון.

TakeOne

New member
רונן - Cool Down ../images/Emo13.gif

1. תאמין או לא, עם טימי לא יצא לי לדבר כבר שבועיים בערך. אני בכלל לא זוכר מתי דיברנו על הנושא הזה. בניגוד למה שאולי נוח לחשוב, אנחנו לא מתואמים ואני ממש ממש לא מעורב. כמו שאתה יודע מלאחרונה, יש לי מספיק דברים על הראש.. 2. הסיבה היחידה שאני חושש שהכביש דרך כפר רות הוא אילוזיה נובעת מקצב ההתקדמות שלו. אם נמתין לכביש הזה, הנכדים לא יוכלו להגיע לבקר אותנו. 3. אני לא חושב שתסכנו את ילדיכם על 445. זה הפתרון הכי סביר ובטוח לשני הישובים. עומס התנעה בלפיד מסכן את כולנו פי כמה. סה"כ נוח לכם להיות מפונקים על חשבון העומס בישוב שלנו. אם מלכתחילה דרך הגישה שלכם הייתה על 445 הנושא כלל לא היה עולה. 4. אני חושב שהפשרה שמוצעת כאן היא בפירוש כזו שכל צד בה מוותר. אנחנו מוותרים כבר 6 או 7 שנים: פגיעה אנושה באיכות החיים שלנו, בלאי מואץ של התשתיות, והחשוב מכל - סכנה ממשית לאורך צירי התנועה ברחובות הרי ירושלים והזית. גם אם נסכים להשארי את המצב הקיים עד לסיום העבודות על 445 זה בהחלט ויתור גדול ופשרה כואבת. 5. מזכיר לך מה היה בבית הספר עד לשנה שעברה: צפיפות בכיתות ובמבנה ומצב בלתי נסבל בבקרים ובסוף היום ברחוב השיקמה. "ההתנקתות" שם עשתה לכולנו רק טוב, כי ברור שהתשתיות הקיימות לא התאימו לכל כך הרבה תושבים וילדים. 6. מכל הבלה בלה והוצאת הקיטור עד כה, עדיין לא שמענו ממך מה הפתרון שאתה מציע?

ronpel

New member
כביש 445 מעולם לא היה ולא יהיה

כביש גישה אלינו. משלש סיבות 1. לא היה אף פעם חיבור חוקי אליו וגם לא יהיה. 1. הוא מסוכן וצמוד לגדר המערכת העתידית. 2. התנאי לאישור התב"ע להגדלת הישוב הוא שכביש הגישה החדש לא יהיה כביש 445 -כלומר היזמים חייבים למצוא תואי אחר ולבצע אותו. ולכן המאמץ שאתם משקיעים בלהוריד אותנו שלם רק ינציח את המצב הקיים. אני מדכיר לך שהצומת בכביש 446 שאתם קוראים לה היום צומת לפיד בכלל הוקמה עבורנו. מצב העתק תוכנית מעץ למקום משנת 1990 (שנה לפני שתבע לפיד בכלל אושרה) בהוראת משרד השיכון בוצע שילוב של תב"ע לפיד עם התב"ע שלנו וכך נולד הכביש דרך לפיד . אתה צודק זה באמת לא פתרון טוב ונוח לתושבים - אבל מה לעשות זו התוכנית אז אם אתם רוצים שנחפש פתרון הוא חייב להיות טוב לכולנו. לגבי איטיות מציאת הפתרון - אם מישהו בחבל מודיעין או לפיד היה עוזר לקידום הנושא במקום לשלוח מכתבי התנגדות אולי הדברים היו זזים יותר מהר. אבל גם לטרפד וגם להתלונן שדברים לא זזים זה לא עובד. תבוא אלי לקפה יחד עם שרון פלד נעבור ביחד על המסמכים וננסה ביחד לגבש פתרון ששני הישובים יקדמו מול הרשויות. וזה שאתה לא חבר וועד לא צריך למנוע ממך פעולה - בדיוק כמו שאתה מאד פעיל בנושא החינוך בלפיד. הכל עניין של רצון. הקפה עלי.

אז אתה שוב מתחמק בעצם..... ומוכיח

ברבים, קבל עם ועדה, שכאשר מושיטים לך יד להידברות, אתה לא מושיט יד חזרה ולא מוכן אפילו להיפגש ללא מחוייבות. זה רק מוכיח או פחדנות ציבורית או חוסר עניין בפתרון אמיתי. עצוב לי מאוד שאתה רוצה להנציח את המצב הקיים!

TakeOne

New member
צודק אדוני העו"ד. ../images/Emo11.gif

אכן הצלחת "להוכיח". אני פחדן ואתה גיבור, אמיץ. גבר. שותה גולדסטאר מסוקס. שיהיה לך יום נפלא, מלא גבריות מוחצנת. אני נשאר בפחדנות שלי. ואתה כנראה תאלץ להישאר בעצבונך.

למעלה