הבלגן עם כפר אורנים

צ'טערת ,אבל לא מצאתי טלי פרידמן

חבל...
, לא נורא ,בשם אחר אולי כן יצליח. וגם דאגת לפרסם את זה בכפר האורנים...איזו שכנה טובה את ללפיד..... אני חושבת שתישארי תמיד שכנה טובה ללפיד.

fridman1

New member
הודעה אחרונה בנושא

שוב שלום, אני תושבת לפיד בשנתיים וחצי האחרונות. אתה מוזמן לבקש ממנהל הפורום להוציא הודעות ישנות שלי מהפורום ולפי תוכנן תראה בברור שאני תושבת לפיד. מטרת הודעתי הראשונה לא היתה לעורר שוב את התגובות הלא רצויות הללו. כתבתי אותה כי באמת הרגשתי שההודעות הללו עושות רע ליחסים בין שני הישובים. תגובות כמו "את בטח לא תושבת לפיד" מעליבות, פוגעות, ולא תורמות לכלום. כל אדם יש לו את דעתו. כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה, אני מאוד רוצה שיהיה פתרון הולם כמה שיותר מהר. אני לא חושבת שהמעבר צריך להיות חלק מהפתרון הזה. המעבר משמש את שני הישובים. אני לא מתכוונת להיגרר לפנפונג של הודעות בנושא. זוהי הודעתי האחרונה בנושא. שיהיה המשך יום נפלא. טלי.

koby b

New member
אירילה- זוכר את ההודעה שלי?

הינה עוד דוגמא לסתימת פיות. אגב, גם הגברת הזו (או אדון או לא משנה) הגיבה אצלנו בפורום ואף אחד לא הטיח בה שהיא/הוא מתחזה. ורק להרגיע- אני מכפר אורנים שגם קורא את הפורום של לפיד (כפי שאירלה יודע זה מכבר). שבוע טוב לכל. קובי

דעתי האישית

טלי שלום, כאשר כולם מדברים על חשיבות המעבר הפתוח - מדברים על העסקים שבלפיד, על הגנים וכו' וכו'. מה יותר חשוב לנו כתושבי לפיד? העסקים בלפיד? או בטיחות ילדינו? המספרה בלפיד? או שילדתי תוכל לנסוע באופניים בישוב? הגן בכפר האורנים? או שילדתי תוכל לחצות לבד את הכביש בדרכה לבית הספר? מכון הכושר? או 15% מתושבי לפיד שחיים על כביש ראשי? צריך להבין, במידה ולכפר האורנים יהיה כביש גישה דרך כפר רות עד צומת מכבים רעות, והמעבר ללפיד ישאר פתוח - נפח התנועה בלפיד יגדל!. תגובה זו לא נועדה להעליב אלא להציג את דעתי האישית. יובל

TakeOne

New member
../images/Emo45.gif ועוד שלוש הערות קצרות:

1. לא הבנתי מטלי מה הפתרון שלה. היא בעד שכנות טובה - גם אני, אז מה? 2. אין קשר בין שכנות טובה לסגירת השער. אפשר לסגור אותו ולהשאר שכנים טובים ולפתח מגוון פעילויות משותפות. נלך אליהן ברגל. 3. אני ממליץ לכל מי שמכניס את עצמו לדיון/ויכוח הזה לצאת גם לשטח - לכו לראות את תוואי כביש 445. הוא כאן מעבר לגבעה, עובר ליד כפר רות. השוו אותו לתוואי המוצע על ידי ועד כפר האורנים, ותראו את גודל האבסורד.

אירילה

New member
../images/Emo12.gif יחס לא רציני

גבירתי הנכבדה. ממך בטח אינני זקוק להטפות מוסר. לולא הייתי רוצה להעלימך הרחק מעייני הקורא ,הייתי משאיר את השרשור עמוק במקומו היכן שהיה. גם לו היה זה תושב לפיד אשר כותב על המדרכה או בכל נושא הקשור לשרשור ,הייתי משרשר הודעתו לשרשור המתאים ונועץ אותו בראשית הפורום ,בדיוק כפי שעשיתי במקרה שלך. אין כאן כל קשר להתייחסותי לחיי אדם ,כפי שראית 61 תגובות לנושא ,ולכן כמנהל הפורום אני מקבץ אותם תחת שרשור אחד ,בדיוק כפי שעושה לארי או כל מנהל פורום אחר כאשר מספר הודעות לנושא מסויים מתרבות. לבכות או לצחוק זה דבר אישי ,לצערי אינני יכול לומר לך איך לנהוג.

doobo

New member
בטיחות בגן המשחקים

לפני כמה ימים הלכתי עם אחי הקטן לגן המשחקים בכניסה לישוב שברחוב הרי ירושלים. אני ואחי עלינו על ה"גשר" שיש במתקן קטע קרוע שלא נעים ליפול שם. אח"כ ירדנו מה"גשר" ורצינו לעלות דרך החבלים. אבל שבאנו ראינו את החבלים שעמדו לפול. לדעתי צריך לתקן את זה במהרה כי ילדים רצים שם ויכולים לפול. להתראות!!!!!

אירילה

New member
אלי ,בבקשה חזור לפורום שלך והנח כאן

את הפורום בשלווה. זו היא בקשה שניה שלי אליך. תודה

lake of fire

New member
תמו להם הפקקים בבוקר ..... ישששש!

ועכשיו נחשפים לתופעה חדשה: נהיגה במהירות מופרזת ברחוב הזית בשעות הבוקר, במיוחד באיזור שקרוב לגני הילדים ועד לאחר היציאה מרחוב הדקל. שימו לב, והאטו, לפני שיהיה מאוחר!

אירילה

New member
גם זה עומד להסתיים בקרוב

בסיור בטיחות שנעשה במקום לפני כ 3 שבועות ,בדיוק על הקטע שעליו כתבת ,מתעתדים להיווסף עוד 3 באמפרים ל"נוחיות" הטייסים (מהזית פינת הדקל עד הזית פינת השקד).

אליבקר

New member
גרשון האם התקיים גם סיור בטיחות

בקטע שעד הכניסה אלינו? ואם כן האם בודק הבטיחות אישר את המצב הנ"ל?

אליבקר

New member
אפשר לקבל את השם של הבודק

או העתק של הדוח המקצועי שלו. אני לא מאמין שיש בודק בטיחות שיאשר שמצב הכביש בקטע זה עומד בתקן בטיחות תחבורתי כלשהו. אם הכוונה להציב במפרים ללא תוכנית תחבורה מאושרת ע"י מהנדס בטיחות זו עברה על החוק. אני מצפה ששוטר לפיד יבדוק את הנושא - מדובר כאן בחיי אדם ולא פוליטיקה מקומית. אני מצפה לתגובה מקצועית של השוטר ולא מתלהמת של תושבים- זה נושא חשוב מדי

אירילה

New member
אלי בקר ,אנא פנה לגופים הרלוונטים

ולא פה על גבי הפורום ,מציק לך משהוא, יש ברוך השם טלפון ,מזכירות כפר האורנים ,מזכירות לפיד, משטרת ישראל ,משרד התחבורה ,מועצה אזורית מטה בנימין ,מועצה אזורית חבל מודיעין.ב 144 ניתן להשיג את מספרי הטלפונים. בטח הפורום לא המקום שיענה לך על כך. שיהיה לך יום טוב

אירילה

New member
לא מעיפים אלא מקבצים

היות ונושא הבטיחות ,כבישים ורמזורים עולה כל העת ונפח ההודעות בנושא מעמיס על תוכנו של הפורום ,לשם כך בדיוק נועד השרשור ,עפ"י מספר התגובות ניתן לראות את הכמות.

למעלה