הבלגן עם כפר אורנים

אליבקר

New member
כל כך בוגר

זה גם הילדים של לפיד שמסכנים שם את החיים. חבל שאתה תמיד מערב פוליטיקה רדודה עם בטיחות בדרכים. תהיה בריא

אירילה

New member
אלי בקר ,תפוס את עצמך בידיים ,אני

מספיק פועל למען ביטחון הישוב שלי ,לא צריך כל הזמן לערב רשויות כשרואים שהן לא עוזרות ,רק תראה באיזו יוזמה באה הגולשת כאן שהציעה החתמת עצומה ,אני בשמחה אחתום לה ,מעבר להערות קח אתה גם יוזמה ,תחתים בישוב שלכם תושבים וככה יושג לחץ ציבורי על הרשויות ,כל מה שראיתי עד כה ממך זה רק תלונות ושאלות . מי שאכפת לו פועל!!!

אליבקר

New member
אתה שוב עושה את עצמך?

על איזה רשויות אתה מדבר? היחידים שמונעים את הסדרת הכביש זה וועד לפיד כל השאר מסכימים שזה אסון בטיחותי. יו"ר וועד לפיד לא מסכים כי הוא עוסק בפוליטיקה - זה הכל. לפחות תהיה נאמן לחוקים עליהם התחייבת לשמור באופן מלא ללא תלות בפוליטיקה מקומית חסרת תועלת.

אירילה

New member
כרגיל אתה ממשיך לקטר במקום לעשות

ובזה ידידי תמה ההידברות בינינו כאן. בנוסף עלי להזכירך שכמנהל הפורום כאן אינני נותן במה כאן להשמצות והתנגחויות ,לכן קח זאת לתשומת ליבך אחרת זו תהיה הפעם האחרונה שלך כאן בפורום. הפורום נועד להעברת מידע ,חילופי דעות על נושאים שונים ,ודיונים עד לרמה שממנה אין יותר מעבר והכוונה להאשמות ,השמצות והתנגחות על אנשים. מקווה שהבהרתי עצמי די יפה כאן. שיהיה לך יום טוב גרשון

אליבקר

New member
הגדרת המושג השמצה

הוא כתיבת הודעה שכוללת מידע שגוי על מנת להזיק. האם יש עובדה כלשהי בהודעה שלי שהיא לא נכונה? האם יו"ר וועד לפיד נתן אישור להסדרת המעבר? מה בדיוק לא נכון בהודעה שלי. מצידי תחסום אותי - אין ספק שזה פותר לך את בעיית ההתמודדות עם העובדות הלא כל כך נעימות.

eldad at far

New member
אח, אח איפה לארי כשצריך אותו....:-

אלי, על רבע מהדברים ומהסגנון הבוטה שלך, לארי צינזר בפורום שלכם. על הרבה הרבה פחות מזה, כל מיני טיפוסים קראו לתושבי לפיד (ולי בתוכם) "לצאת מהפורום" שלכם. שם יש לא מעטים שלא אוהבים לשמוע דעות שונות משלהם, גם אם זה נכתב בצורה מנומסת. אז בוא לא נדבר על סגנון, ובבקשה אל תגדיר מחדש את הביטוי השמצה. יש לך בעיה עם יו"ר הוועד שלנו? יש לו טלפון. תתקשר. אני בספק אם אי פעם החלפת איתו משפט ואתה כבר משמיץ אותו ואת יתר חברי הוועד שלנו קבל עם ועדה. כמה קלה לך היד על המקלדת....

אליבקר

New member
אלדד

אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך ואין כאן שום סגנון בוטה - אני חוזר ושואל האם מישהו חולק על העובדות הבאות: 1. המצב הבטיחותי של המעבר מסוכן לכל מי שעובר בו 2. הגוף היחיד שמונע את התיקון של המעבר הוא וועד לפיד 3. הסדרת מדרכות למעבר הולכי רגל לא קשורה בכלום לנושא עומסי התחבורה בלפיד. אז במקום להתייחס לכל מה שמסביב להודעות שלי תנסו לתת תשובה אמיתית לילדים שמסכנים את החיים שלהם. אין לי שום בעיה עם טימי - יש לי בעיה של סכנה בכביש ללא מדרכה.

TakeOne

New member
כמה עוד אפשר, אלי?

הררי מילים נטחנו עד דק בנושא הזה, בשני הפורומים. הנושא כל כך טעון עד כדי כך שכל דיון הפך למגעיל. תשובותי לשאלותיך: 1. במידה מסויימת כן. 2. לא. ממש לא. 3. ועוד איך קשורה. ותסלח לי, אבל אם אתה לא מבין את זה אתה לא מבין שום דבר בסוגייה הזו. ובפעם האלף: אתם מסכנים את ילדי ותושבי לפיד יום יום, בציר של רחובות הזית והרי ירושלים, בצורה הרבה יותר משמעותית ומסוכנת, מרמת הסיכון באזור השער בין הישובים. תקפת את טימי בהודעותיך הקודמות, שגרמו לנו להגיב, אז בהחלט יש לך בעיה איתו, אלא אם לא התכוונת למה שאמרת כשציינת : "היחידים שמונעים את הסדרת הכביש זה וועד לפיד" וגם - "יו"ר וועד לפיד לא מסכים כי הוא עוסק בפוליטיקה - זה הכל". אני בהחלט מסכים עם גרשון. בוא נפסיק את זה כאן. זה ויכוח סרק. אם תרצה על קפה או בירה איזה ערב, אז בכייף.

למה אתה משמיץ ?

אלי, לדבריך רק טימי רוצה פתרון שונה מזה שלך לבעית התחבורה. לידיעתך גם אני ועוד הרבה תושבי לפיד נוספים חושבים כך. לדעתי זה כבר נופל בגדר ההשמצה ה"מילונית" שלך חיים נ.ב. בדוק במילון גם את הערך "התעלקות", יכול להיות שיש לו קשר לצורת החיים באזורנו שבו ישוב אחד נסמך על תשתיות האחר.

אליבקר

New member
גם אתה מתעלק כמו כולם

על שילת כאשר אתה נוסע דרכם לכביש 443 על מודיעין כאשר אתה נוסע ללטרון על תל אביב כאשר אתה נוסע לרמת גן על ראשון כאשר אתה נוסע לרחובות אז למה אתה חושב שלפיד שונה? כי לא אמרו לכם שזה המצב כאשר רכשתם את הבית? אז תתבעו את זה שמכר לך את הבית על הסתרת מידע - אבל על תוציא את התסכול הזה עלינו.

cmalca

New member
באו נפסיק להתווכח...

בשורה התחתונה, בלי קשר לפוליטיקה בכלל, אני חושבת שכאן אף אחד לא מתחשב באולכי רגל...שביל מסודר( אם לא מדרכה רשמית) גם בין הישובים וגם מלפיד עד שילת נראים לי טריוויאלים מבחינת פוליטית... אך חשובים כל כך להרבה מאיתנו!!! תחשבו, אני עוד אתרגן עם רשימת חתימות...

big baloon

New member
הבלגן עם כפר אורנים

נכנסתי במקרה לפורום של כפר אורנים כדי לברר לגבי הפעילות טף שם, ונתקלתי בשרשור ארוך מאוד לגבי המעבר מלפיד אליהם. אני לא כל כך מבינה מה העניין, ואשמח אם תסבירו לי. לפי מה שאני מבינה, עד שלא יבנו להם כביש אחר הם חייבים לעבור דרכנו, אז למה אסור להם לסדר את הכביש בינתיים? אני יודעת שגם הם רוצים שיהיה עוד כביש??? המעבר שלהם אלינו חשוב גם להם וגם לנו. אני נהנית מפעילויות בכפר אורנים, הבת שלי לומדת אצל מורה שם והפרנסה שלי כקוסמטיקאית תלויה בחלקה הגדול בתושבי כפר אורנים ואני יודעת על עוד הרבה עסקים קטנים (מורים פרטיים לדוגמא) שיש להם לקוחות מכפר אורנים. מי אמר שאנחנו רוצים שהם לא יעברו פה? אז נכון שבבוקר ובערב יש יותר תנועה, אבל כשיהיה עוד כביש אז התנועה תרד. למה אנחנו חייבים לריב ולהסתכסך איתם (ולפי מה שרשום שם האנשים ממש כועסים על הקטע). אשמח מאוד אם מישהו בועד יעזור לי להבין על מה המהומה ולמה אי אפשר לסדר את העניין בצורה חברית.

הפרנסה שלך לא תיפגע מסגירת הכביש

תוכלי להגיע דרך כביש אחר כמו שאת מגיעה בכביש אחר ללקוחות שלך בכפר רות ובמכבים. אך לעומת זאת הסגירה של המעבר תשים קץ לסבל איום שיש לחברים שלך בלפיד בעיקר אלו שחיים ברחוב הראשי.

אבי דין

New member
רק תסבירי לי דבר אחד

למה צריכה תושבת כפר האורנים להתחזות כתושבת לפיד? ולהכניס הודעה כאילו היא תומכת בהמשך המעבר? פיצול אישיות? אבי.

point2i

New member
../images/Emo6.gif )))))) ועם שכנים כאלה אנו .....

אמורים לחיות
לא

אוי לבושה

ניקית מנוסה כמוני נופלת קורבן להונאה כל כך זולה. ועוד מקוסמטיקאית מדופלמת אין מה לדבר הזדקנתי. עדיף שאפרוש בשיא.

COBYY

New member
מי גורם לבלאגאן!?

חברים ושכנים יקרים אני עדיין חושב ונצמד לכך שיש מס אנשים קטן אשר נושפים בעורפכם ומתסיסים את את האוירה ןחבריכם לישוב כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם עצמם והשאלה היא על מה?! חבר'ה מספיק עם כל ההתרסות, האיומים,המעשים הקטנוניים שאתם עושים,הרי אם אתם יודעים להסתכל על מפה או מי שעשה זאת כמוני ועיין במספר רב של מפות מכל שנה שהיא, הרי לא מצויין השם לפיד אלא מנורה בלבד כולל כביש הגישה למנורה וכמו שקודמיי מנסים להסביר לכם המון המון זמן שפשוט עבדו וממשיכים לעבוד עליכם בעניים, אם במסמכים ישנים וחדשים כאחד. לדעתי אנחנו צריכים להמשיך להתעלם מאותו קומץ ובמיוחד שאין היום שום בעיית תנועה ביציאה מהיישוב למעט בעיית בטיחות מהיציאה מישובינו ואנחנו לא צריכים להתפשר על שום דבר ובלי שום תנאי לסגירת המעבר בעתיד (דרך אגב אתם יפה הנפש,לא מטריד אתכם שאתם יוצאים ונכנסים מ/אל הישוב במיוחד בסופ"ש כשלצידכם גזם רב שמכער את המעבר ברחוב הרשי ,גם ערמות הגזם והפסולת מהווים מפגע כולל מפגע בטיחותי של ילדיכם אתם,חשבתם על זה?)

למעלה