אני שמח שגם את הצטרפת לדיונים../images/Emo140.gif
אותך זה מצחיק דניאל? אותי זה עצוב!! זה מה שאני אמרתי.. איזה נטל? איזה נטל?! במקרה הזה דניאל כשאת צודקת את צודקת! שוב בקשר לצבעיות.. כתבת נכון יש כאן באמת צביעות כולם כאן כולל רונית מסוגלים להיות ערים כמו משגועים ולכתוב בפורום הזה יותר מ2 בלילה!!! אבל לענות לטלפון ב10 וחצי לחבר נוער שבסך הכל רצה לברר מספר דברים זה כבר לא אנושי.. שוב פעם את פשוט הצלחת לנתח את המצב בצורה מצוינת כשאת צודקת דניאל את צודקת! אני בכלליות אדם רציני. ואני גם יודע שאני לא גרמתי לזה שנותרנו 4 אנשים! אני הפצרתי והתחננתי כבר ממזמן שנעשה אסיפה ואז היו לנו משהו כמו נגיד 8 אנשים.. ואנחנו כן צריכים יו"ר דניאל ואני גם מבקש ממך תקראי את תוכינת ההתעצמות שאני כתבתי למען התנועה וכתוב םש בידיוק למה אנחנו צריכים יו"ר... ואנחנולא רק שצריכים נאחנו חייבים. ושוב אסיפת נוער היא לא רק בחירות ליו"ר זה גם מפגש חברתי, הצעות לסדר, הצעות לשינוי התקנון, שינוי טופס ההצטפרות,דיבורים על עקרונות וכו... אין שום חוצפה, אני ביקשתי ייפה והסברתי לרונית שאני כבר לא ממש כועס עליה ורק ביקשתי שתסיר מעצמה את התואר הזה,... וגם נימקתי למה. לא אמרתי שהיא לא רצויה ולא אמרתי שהיא לא יעילה, איך אני אפנה עליה במכתב? אני יודע את כתובת בייתה? מה אני אגדל פרסות ויהפוך לצבי של רשות הדואר וישים את המכתב בתוך תייבת הדואר שלה?