האחראית על הנוער

תמיר1991

New member
על לא דבר, זהו תפקידי לתמוך בך כעת

באמירותיך הצודקות. לתמוך בך, אסף ב., משמעותו לתמוך בנוער שינוי. אתה אחרון הדואגים האמיתיים לנוער, ואין לך מושג איך מעריך אני אותך על כך. כן לאסיפת נוער
תמיר.

לתמיר שלום

טקס רבין זה דבר מתבקש גם לציין את הרצח הוא ראש הממשלה היחיד שנרצח ע"י ישראלי לכן מציינים אותו. בנוסף לכך הוא היה ראש הממשלה השלישי מהטובים ואנחנו חייבים לו רבות על הסכם השלום עם ירדן ועל הסכמי אוסלו. אסף רשם שטויות אתה מסכים אתו למרות שאתה שמאלני זה לא קשור לדעות. זה שהוא נרצח לצערי זאת עובדה כואבת וצריך לזכור. על לפיד ראה תגובתי לאסף. רון לוונטל הוא היו"ר לשמחתי והוא יותר טוב מלפיד שהיה דיקטטור

חחחח אתה כבר יותר מבדר

אותי מאשר אני מבדר את עצמי.... פש.. טום מתקדמים בחיים.. איך אתה יכול להשוות את טומי ללוינטל?! מה אתה עושה צחוק?! מפלגת שינוי עם כל הערכה ללוינטל מאז היבחרותו לתפקיד הרם לא קיבלה שום השגים, בוא נעשה השוואה, מה יותר הישג? 15 מנדטים, ומעל 30 נציגים מוניציפילים, או 4500 קולות?!!! אני חושב שההישג הראשוני טיפה טיפלה יותר גדול.. (ממש בצניעות)..

כנראה שאתה לא בדרן

נכון אני לא יכול להשוות את רון ללפיד רון בעד דמוקרטיה ויודע לקבל את הכרעת הרוב בניגוד ללפיד. רון קיבל את המושכות בתק' לא קלה אני מקווה שזאת ירידה לצורך עלייה ובבחירות הבאות שינוי תהיה בכנסת בזכות היו"ר רון לוונטל. לפיד אשם בכשלון שינוי אם הוא לא היה מקים את חץ זה לא היה קורה

מי אתה חושב שאתה?

פרופסור לדמוקרטיה? יש לך בעלות על הדמוקרטיה?! אז זהו שלא לפיד לא התגלה ממש כדיקטטור.

אני תום

אין לי בעלות על הדמו'. אך היא חלק ממני זה השלטון שלי, לפיד התגלה כדיקטטור מה קרה בחרו מועמד שאתה לא רוצה אז אתה עוזב ומה זה היה התרגיל של זוהר שביט מספר בבחירות המקומיות בתל אביב משה זדוני ודיקטטורי

אולי זה יהיה מוגזם מיצדי להגיב

מיכיון שאין לי שום קשר לתנועה הזאות מלבד העובדה שאני שוקלת להצטרף אליה...(בסימן ?) אבל רק רציתי לציין שממה שאני קוראת פה אני צוחקת מעט.... הנטל שרונית לוקחת על עצמה?.... אין לי שום דבר נגדה יתרה מזה אני לא מכירה אותה.... אני בטוחה שהיא בנאדם נפלא ומיוחד באמת!!.... אבל באמת אנשים חוץ מלריב עם אסף על פני הפורום לא רואים אותה פה בכלל!!! אולי אני באמת לא יודעת כלום אבל זה בכלל לא נראה שהיא עושה פעליות מסוימת כדי לעודד את הנוער הזה... דבר שבכלל לא מעודד הצטרפות של אנשים מבחוץ כדי להפוך את מספר החברים מ 4 בחזרה ל 15 . ואני לא יודעת מה איתך טומי אבל יש לך בעיות ניסוח או שאתה מגזים ברמות מטורפות... ממתי להתקשר למישהו בעשר בלילה זה מעשה לא אנושי?... קצת הגזמת פה... ואני חושבת שבתור אחרית הנוער אסור לה לסנן חברי נוער..... ואולי זו הנחה מוטעת מצידי אבל עשר בלילה זה לא באמת שעה מאוחרת כול כך... תסתכלו על עצמכם!! ערים ב 2 בלילה כדי להוסיף תגובות לפורום... אז תיכנסו לפרופורציות מעט - אז אולי רונית פעלה לטובת הנוער בעבר אבל כנראה שזה לא מספיק (עובדה סתכלו על מספר החברים) אולי עלייה להשקיע יותר מאמץ ובאמת לארגן פגישה או משהו- אבל לא כול הנטל צריך להיות עלייה- גם לחברים שנותרו צריכה להיות מילה בנושא ועשות משהו כדי להזיז את העינינים קדימה ואני יציין גם שאסף אתה צריך לנחות מהענן שאתה מרחף עליו ולהיות רציני... קבוצה של 4 אנשים לא צריכה יושב ראש יתרה מזאות אין לה מה לעשות עם יושב ראש... תערכו פגישה תגיעו להחלטה ביחד (זה לא יהיה כול כך קשה מכייון ואתם רק 4) ואני מציעה שהחלטה זו תעסוק בפתרון לאיך לגייס עוד אנשים לתנועה הזאות, תכניסו חיים לתנועה ותעודדו את זה, בנתיים לא נראה שזה מפריע למישהו....... ודבר אחרון - אסף זו קצת חוצפה וחוסר טקט לבוא לאדם ולהגיד לו לדוגמא להסיר את האדימות שלו או מה שזה לא יהיה - יש דרכים אחרות לעשות זאות - דעתך היא דבר נפלא ומיוחד!! אבל זה לא דבר נחמד להגיד לאדם בעיקופין שהוא לא רצוי ושהוא לא יעיל - גם אם לא התכוונת כך זה נשמע- אולי תנסה לפנות אלייה (לרונית) במכתב?....

אני שמח שגם את הצטרפת לדיונים../images/Emo140.gif

אותך זה מצחיק דניאל? אותי זה עצוב!! זה מה שאני אמרתי.. איזה נטל? איזה נטל?! במקרה הזה דניאל כשאת צודקת את צודקת! שוב בקשר לצבעיות.. כתבת נכון יש כאן באמת צביעות כולם כאן כולל רונית מסוגלים להיות ערים כמו משגועים ולכתוב בפורום הזה יותר מ2 בלילה!!! אבל לענות לטלפון ב10 וחצי לחבר נוער שבסך הכל רצה לברר מספר דברים זה כבר לא אנושי.. שוב פעם את פשוט הצלחת לנתח את המצב בצורה מצוינת כשאת צודקת דניאל את צודקת! אני בכלליות אדם רציני. ואני גם יודע שאני לא גרמתי לזה שנותרנו 4 אנשים! אני הפצרתי והתחננתי כבר ממזמן שנעשה אסיפה ואז היו לנו משהו כמו נגיד 8 אנשים.. ואנחנו כן צריכים יו"ר דניאל ואני גם מבקש ממך תקראי את תוכינת ההתעצמות שאני כתבתי למען התנועה וכתוב םש בידיוק למה אנחנו צריכים יו"ר... ואנחנולא רק שצריכים נאחנו חייבים. ושוב אסיפת נוער היא לא רק בחירות ליו"ר זה גם מפגש חברתי, הצעות לסדר, הצעות לשינוי התקנון, שינוי טופס ההצטפרות,דיבורים על עקרונות וכו... אין שום חוצפה, אני ביקשתי ייפה והסברתי לרונית שאני כבר לא ממש כועס עליה ורק ביקשתי שתסיר מעצמה את התואר הזה,... וגם נימקתי למה. לא אמרתי שהיא לא רצויה ולא אמרתי שהיא לא יעילה, איך אני אפנה עליה במכתב? אני יודע את כתובת בייתה? מה אני אגדל פרסות ויהפוך לצבי של רשות הדואר וישים את המכתב בתוך תייבת הדואר שלה?

אני שמחה להשתתף בדיונים../images/Emo24.gif

אני בהחלט מבינה את הצורך שלך ביושב ראש - דבר המעיד על התארגנות מסודרת ורצינית על מטרות ופעלויות- אבל המצב הוא לא כזה! לדעתי הדבר החיוני בשבילכם עכשיו זה לודווקא יושב ראש- זה לא באמת קריטי כרגע באמת יותר חשבו זה לגייס אנשים ואז כקבוצה גדולה יותר לבחור יושב ראש ובאמת לפעול כתנועה רצינית. ואלא אתה לא צריך את כתובת הבית שלה- אני בטוחה שיש לה אימיל ובתור האחרית על הנוער שאתה משתתף בו לך אמורה להיות הכתוהת הזו... אין בעיה לשם לשלוח את המכתב אז תוכל להניח לצבי רשות הדואר בשקט וכן המצב טיפה מצחיק אבל בהחלט עצוב....

לאסף שלום

להתקשר לבן אדם ב22:30 זה נטל. אני אף פעם לא כתבתי הודעות ב2:00 בלילה (טוב אני מודה שאני ישן מעט שעות). אולם בשתים אני ישן ואף פעם לא כתבתי הודעה בשעה הזאת. יו"ר לארבעה אנשים אני לא יודע אם זה נחוץ, בקשר לאסיפות ניתן לקיים. אבל צריך להתקיים עוד תנאי כשיש אסיפה אז לא צריך להתלונן כשלא מבצעים את אתה שאתה רוצה

להתלונן מותר במידה מסויימת

אבל לא לצאת מפרופורציות אתה מנהג בצורה דוחה סתם דורס אנשים כשהם לא עושים כלום (לא חשוב שהם מנסים) אתה מבקר או כשהם מתמנים למשהו וכשהם עושים אז לא טוב לך תחליט אל תלונן סתם בשביל לדרוס

אתה צודק,

אני מתנהג בצורה דוחה? בואנה אם את הקופלימנט הזה אני מקבל ממך אני מוכן לקבל זאת באהבה שם כך... דורס אנשים פש... (יש לך עוד מחמאות?!) זכותי לבקר ורוב הביקורת שלי היא ביקורת טובה ובונה כך פילו חברך זגריזק אמר זאת .

אתה מתנהג בצורה דוחה לחלוטין

ההתנהגות שלך מגעילה אותי. הביקורת שלך נועדה לדרוך על אנשים באכזריות ונמאס לי מזה. זגריזק חברי אמר שיש לך ביקורת טובה אני לא אשכח איך בקרת אותו, זאת ההיתה טעות שסלח לך ואתה בתמורה תקפת גם אותו איפה המוסר שלך

ואני שוב אומר לך

אני בז לך!! ושוב לא חבל סתם ל"שקט" את הפורום ביקורת על התנהגותי? אתה רוצה תכתוב לי מה שאתה רוצה במסרים פרטיים או במננגר.. אין לי בעיה להתאמת איתך... אבל סתם לחפור על זה בפורום...

פעם ראשונה שאני מסכים אתך

את האימות שלנו נעשה במסר. כך גם עם אחרים במקום להתנהג בצורה בוטה. בסדר נמשיך במסר אישי לא כולם צריכים לראות את החיכוכים שלך

asafz8

New member
ביקורתו של אסף מוצדקת

את רוב מה שאני חושב כבר אמרו אסף ותמיר. מי שרשום ברשימת התפוצה של שינוי יכול לראות את הגל שתפסה רונית על ההודעות שלי שם על מנת לקדם את עצמה אישית מעניין גם שעל חלק מהדברים היא מוצאת לנכון להגיב ועל חלק לא. בכל אופן, אם שינוי זה מה שאתם מאמינים בו. לכו על זה בהצלחה

לאסף החיפאי שלום

אם אתה לא מסכים עם הכינוי תגיד ואני אחליף אותו תגיב לי באיי סי קיו או במסנג'ר אני אסביר לך כיצד הכינוי נוצר מצטער אם פגעתי בך. נחזור לנו' הרלוונטי אני חולק עליך רונית לא רוצה לקדם את עצמה היא עושה את אותו תפקיד שעשו נאור וגל שהיו קודמיה. אתה ותמיר ביחסים טובים איתי ולמרות הכל אני חולק עליכם זה מה שיפה דמו'. אני מאמין בשינוי מפלגה ישרה ודמו' אני חושב שאתה צריך לחזור עלינו שינוי היא הבית של החילונים

למעלה