האחראית על הנוער

כן אני קורא מה שאני כותב

ההתנהגות שלך מתחת לכל ביקורת נמשיך במסר אישי. כמו שרשמתי בויכוחים קודמים לא כולם צריכים לקרוא את המריבות שלנו

מצאת על מה להעביר ביקורת

קודם תסתכל על עצמך לאחר מכן תפתור בעיות של אחרים. ההתנהגות שלי בד"כ בסדר, כמו שרשמתי על בעיות אישיות תשלח לי מסר אישי לא כולם צריכים לדעת על הצ'ילבה בינינו

אתה סתם משמיץ אותי

אני לא אומר ההיפך ממה שאתה חושב גם אסף זגריזק ותמיר חושבים כמוך ואני חולק על דעתם. ואתם אני ביחסים טובים לא הכל קשור עיך היו הודעות שתמכתי במה שרשמת

דללה

New member
אז ככה-

קודם כל, גולשי פורום נוער שינוי מתבקשים להעלות את הרמה מדיון של ילדים בגן לדיון של אנשים בוגרים, תודה
פוסק, זה שאתה כבר לא בעד המפלגה לא אומר שאתה צריך להעלות הודעות כאלו שיצרו פרובוקציה בפורום. כולנו מודעים לדעתך ומכבדים אותה בהחלט. אני מסכימה איתך שכרגע לא צריך בעלי תפקידים, אך למרות זאת, לטעמי- ברגע שנסיר מרונית את "התפקיד" הזה, זה כאילו שנכריז בענק "נוער שינוי מת" (והוא לא, אם תהיתם
). אסף ב. ודניאל, להתקשר לאדם ב22:30 זה סבבה ברגע שהוא חבר שלך או משהו בסגנון. ברגע שמדובר על אדם, במקרה שלנו רונית אחראית הנוער, נשוי עם חיים משלו מעבר למפלגה שמבקש בפירוש שלא יתקשרו אליו ב22:30 בלילה אז מן הראוי שיכבדו את זה אם זה מפריע לה, לא??? אני לא מגנה על רונית או טוענת שהיה או לא היה ניסיון סינון, אבל כפי שזכותכם לסנן אנשים בשעות לא שעות בטלפון הנייד שלכם, זאת גם זכותה. תמיר, אשרת היא מנהלת בפורום בדיוק כפי שאני מנהלת אותו וזוהי זכותה למחוק שרשורים שעוברים על תקנון תפוז. אני יודעת שקשה לכם לקבל את העובדה שיש מנהלת בפורום נוער שלא קשורה לנוער, אבל אשרת עושה זאת אך ורק כדי להקל עליי, ומי כמוך יודע כמה לחץ יש עלי לאחרונה. אני באמת מבקשת שתכבדו אותה. לנוער בכללי, אם זה באמת חשוב לכולם אנחנו יכולים להיענות לבקשה של אסף ב. ולקיים אסיפת נוער פרטית משלנו. רק תראו נכונות לעשות את זה. זהו בעיקרון.. אני מקווה שלא אקבל תגובות כמו "את מגינה על רונית כי.." וכו' או "את סותמת פיות.." וכיו"ב כי זה באמת מיצה את עצמו.
כן לבגרות

שני איך את יכולה להסיםכ לזה?!

לכתוב שאת מסכימה שלא צריך בעלי תפקידם? רגע ומנהלת פורום זה לא בעלת תפקיד? ואחראית על הנוער זה לא בעלת התפקיד?!! שאני אבין!!. אז זהו שלא ואני גם לך ממליץ לקרוא את תוכנית ההתעצמות ולהבין שאנחנו לא רק צריכים אלא חייבים בעלי תפקידים. ולא לא נכון רונית בעצם היותה אחראית על הנוער לא עושה את הנוער חיי יותר או מת יותר .. מי שעושה את הנוער יחיסת חיי זה אנשים כמוך שני כמוני כמו עומר וכמו תמיר!. ואת צריכה להבין שלא יעזור, זה לא עינין שקשה לי לקבל את העבודה הזאת שאשרת מנהל הפורום, אלא פשוט אני לא מקבל אותה!! לא קבילתי את העובדה שזגריזק מנהל פורום המפלגה ואני גם לא אקבל את זה במקרה ההפוך! נקודה! אני לא אקבל! או הללויה! תודה רבה שני על שנתת אישור להצעתי, ואני רק מקווה שתשכנעי את ידידך עומר לאשר זאת גם ואז הלכ יהיה בסדר.

למעלה