האחראית על הנוער

???

תמיר אני לא בטוחה במשמעות של האצבע הזאות - אולי תפרט?..

מה הקשר?!!!

ושלא תעז להגיד בירה נשר!!!!!!!!!!!! - זה דפוק!! ומה שהתכוונתי זה במה בדיוק הוא בעד?... ובפעם האחרונה שבדקתי אתה לא תמיר

לדניאל שלום

כן אני מכבד את הזכויות שלך ואלחם למענך וכל מי שראויי לקבל זכויות. בקשר לאסף נכון יש בינינו יריבות אני משער שהוא סיפר זה לא רלוונטי כרגע. בקשר לרונית היא בסדר אני בטוח שלא היה ניסיון לסנן אף אחד. זה מוציא מהכלים שמשהו מתקשר חמש פעמים ביום ועוד בשעות מוזרות יש גבול לחוצפה

מוציא מהכלים?!

מי שמתקשירם אליו פעמים ביום זה מוציא מהכלים? או מי שמנסה לתפוס בן אדם 5 פעמים ביום ולא מצליח?!!

כן זה מוציא מהכלים

אם אתה לא מצליח לתפוס בן אדם אתה לא צריך להתקשר 5 פעמים ביום תן זמן סביר אולי הוא עסוק באותו זמן. אז התקשרת העולם כולו יחכה עד שתשיג את היעד. תחכה בסבלנות לא כולם צריכים להענות לבקשות שלך באופן מיידי

טומי שלום..

כמו שאתה רואה מהתגובה של אסף לכול מטבע יש שני צדדים--- זו באמת חוצפה להתקשר מאוחר אבל זו גם חוצפה שמישהו מנסה להשיג את רונית בנוגע לנושא מסויים שאני מאמינה שהוא חלק מתפקידה עלייה לקבל את השיחה. זה באמת נושא מטומטם לערוך עליו דיון כי זה לא יגיע לשום מקום- ובכלל אם אתה אומר שאפילו לא היה ניסיון לסינון אני לא מבינה אפילו למה הנושא הזה הועלה, הוא באמת לא ברמה של דיון אפילו.

לנדיאל שלום

זאת חוצפה גם אם אסף מנסה להשיג את רונית לא מתקשרים ב22:30 בלילה מה קרה אין מייל, אין מסר. אני בטוח שלא היה ניסיון לסנן אותו למרות שזה מגיע לו. הדיון הועלה כעוד אחד מהדברים הנוראיים שאסף מבצע

../images/Emo6.gifטומי שלום

חחחחחחחח "עוד אחד מהדברים" חחחחח אתה תסלח לי אם אני אסגור את הדיון הזה?... לפחות מבחינתי?... אני פשוט לא רואה לאן זה יוביל... אתה ואסף נרא לי נהנהים לנגוח אחד בשני..... שיהיה בהצלחה ורק טוב!

לדניאל שלום

אני לא נהנה לנגח אף אחד אני כבר נושך את השפתיים הרבה זמן. ידעתי שאם אני אגיב זה מה שיקרה אסף מנסה לחרחר ביני ובין אנשים מסויימים מלחמה. אני יודע שהוא הביא אותך לפורום ואת לא רוצה לשמוע דברים רעים עליו. מצטער אני אומר מה שאני חושב. אין בעיה תסגרי את הדיון אני מקווה שאזכה להשתתף אתך בדיונים אחרים שיהיו יותר רגועים תאמיני לי רק שלושה משתמשים נכנסתי לעימות קשה מתוכם רק שניים בתוך המפלגה

אני לא מנסה לחרחר כלום.

זה שאתה משקר זאת בעיה שלך. "הבאתי"... אי הצעתי לה להכנס לפורום ופשוט הזמנתי אותה להשתתף בדיונים ושיהיה לה כתיבה מהנה וזהו.. דניאל היא כבר ילדה גדולה אם היא רוצה שתגן עלי אם לא שלא תגן עלי... מענין מי אלו המשתמשים...

שוב אתה מחרחר מלחמות

יש את המסר אם אתה רוצה לתקוף אותי אישית. נכון דניאל יכולה להחליט בעצמה וזאת זכותה, לא אמרתי שלא אל תנסה לחרחר בינינו מלחמה. עשית עבודה טובה שהצעת לה להצטרף לפורום ולנוער רואה אני לא תמיד נגדך. דניאל לא הגנה עליך היא נטרלית בשרשור וזכותה לחשוב אחרת ממני אם היא מוצאת לנכון

למעלה