האחראית על הנוער

אשרת

New member
אתה לא דובר אמת.

צר לי לומר לך, אבל בתור אחת שבהחלט חלק מרשימת התפוצה של הפורום הסגור של שינוי, רונית לא תפסה שום גל. זכותם של אנשים אחרים להביע תרעומת על דבריך ללא קשר לרונית, ומוזר שלמעשה, אף אחד לא הסכים שם עם מה שאתה כתבת , וזה ללא קשר לרונית. ודבר נוסף, אף אחד לא חייב להגיב על כל מה שאתה כותב, אספי. אני מבינה שזה נהפך להיות דבר ממש INI להשמיץ את רונית ואותי. (ולא, אני לא מתכוונת אליך, בקשר להשמצה עלי
) נחמד.

asafz8

New member
אם מישהו היה מסכים איתי

הוא כבר לא היה שם. בדיוק כמוני. "אני יכולה לשער מאין התחיל כל הכעס שלך- ואני משערת שזה התחיל בשל "הקפאת" פעילות הנוער שלא נעשתה במשך זמן רב..." "התעסקות עם פרסונות לא תקדם אותנו. אסף , בסך הכל הוא נער, אשאר מושפע לטעמי ממספר נערים אחרים אשא הוקפאה פעילותם למשך מספר חדשים. כולי תקווה כי המקרה הוא בודד ולא ישוב. " אה! וזה בשביל הדמוקרטיה: !!! "אני יודעת שלא אחת אני בעצמי חשתי שאנו חוטאים עם הפורום בתפוז... כאשר הלובי היחידי של המפלגה במשך מספר חודשים הוא "פורום תפוז" , לא יתכן שיכתבו בו דברים חריפים על אף אחד מאנשי המפלגה!!! אם רוצים לקדם את המפלגה ועקרונותיה- עושים הכל בכדי לשקף זאת חיצונית, לא הולכים וכותבים דברים שגובלים בדיבה על אנשים במפלגה, זה לא יתכן ! "

אשרת

New member
ואני עדין לא מבינה את הבעיה שלך.

קודם כל, יש מצב שאתה לא צודק. אם אתה חושב שכולם אוהבים את המצב הנוכחי, אז יש לך טעות. יש אנשים שפשוט לא ממש מוצאים לנכון להרים ידים, ומעדיפים להשאר ולהשפיע מבפנים. אני מכירה כמה וכמה שמות שאני יודעת שעוד לפני המפקד הם נחשבו ועדין נחשבים ל"עושי בעיות" לרון ליוונטל. אתה יודע, לא כולם בוחרים בדרך הקלה והפשוטה ביותר- ומה גם שהיא לגיטמית. אבל אל תסיק שכל מי שלא אוהב את המנצב הנוכחי פועל באותה דרך וצורה. שנית, אני אומרת לך משהו --- כן, יש פה סוג של השפעה. אני לא מעוניינת להרחיב את הדיבור, אבל יש פה איזה נער מסויים , שנאמר זאת כך - לא ממש אוהב אותי (ולא שזה ממש מדיר שינה מעיניי) ודואג להסית אנשים אחרים, שעד כמה שאני יודעת - לא עשיתי להם שום דבר במיוחד שמעולם לא שוחחתי איתם לא טלפונית ולא ראיתי אותם פנים מול פנים. ומילא שזה כלפי, אבל זה גם כלפי רונית. אתה לוקח חלק נכבד מאוד במסע הלניץ' הזה שאותו נער עושה, וזה עצוב, במיוחד שלך אין כבר שום חלק במפלגה ואין לרונית שום השפעה עליך. תזכיר לי בבקשה - מי מנהל את הפורום- רונית או אנדרי, אשרת ומר אדוני?
מעבר לכך, דעתה לגיטמית לחלוטין, ואני מסוגלת להבין את ההגיון שעומד מאחורי דעתה. ושוב --- כיצד אתה רוצה בדיוק לקדם מפלגה כאשר אתה כל הזמן מותח ביקורת על צורת התנהלותה ועל בעלי התפקידים שם? ובוא אני אספר לך משהו - רונית לא המציאה את הגלגל, גם לא רון. הסוגיה של "סתימת הפיות" התחלילה עוד בתקופתם של לפיד ופורז. למה לא פרשת אז מהמפלגה בגין הבעיה של סתימת פיות?!

תמיר1991

New member
איזו סתימת פיות הייתה בנוער בתקופת

לפיד ופורז, תקופה כמעט מושלמת לנוער, עם פריחה מדהימה ודמוקרטיה וחופש פעולה מוחלטים, וכשאני אומר "מוחלט", אני מתכוון לזה. כלום לא בא מלמעלה, והכל היה בעצמנו. ועכשיו? קבוצת אוליגרכים בראשות לוינטל שולטת במפלגה, לא נותנת לה לפרוח, חונקת את הנוער, ושיכורה מכוח מדומה שאת לוקחת בו חלק. ואת רוצה שלא נתקומם? תמיר.

אשרת

New member
בכמה מילים

כל ההודעה אשר מתייחסת אישית אלי - אני אומר לך כך - לא ראויה לתגובה, ואתה לא באמת רוצה שהויכוח ירד לפסים אישים, נכון? שנית, ברור, בגלל זה לא היו כמעט פעילויות בנוער שינוי בתקופתם של לפיד ופורז, ופורז התמיד בייבוש הנוער. ואת זה אני יודעת מכל מיני גורמים אשר היו חלק מנוער שינוי בעבר. פורום הבוגרים היה תחת ניטור של המפלגה בצורה רצחנית אף יותר ממה שהיא היום (והיום בניגוד לכל ההיסטריה שיש מסביב לזה, היא לא רצחנית). אבל כמובן שלפיד ופורז הם דמוקרטים ולכן גם קבלו בצורה בוגרת ביותר את החלטת מועצת שינוי על החלפת כוחות.

לא נכון

בתקופת לפיד ופורז היו אולי לא הרבה פעליות אבל היו הרבה תר פעליות בנוער מאשר בתקופת לוינטל. וחוץ מזה זה לא הכי עינין של לפיד ופורז, ברגע שיש יו"ר תנועה וחברי תנועה פרודקטייבים בנוער שינוי אז התנועה עובדת כמו שצריך אבל ברגע שיש יו"ר תנועה כמו יוראי וסגן יו"ר תנועה כמו ים (שבואו נגיד בלשון המעטה לא הכי משהו) אז גם כך נראת נוער שינוי. מקרטעת ולא הכי זזה.

אשרת

New member
תגובה.

א. אני מסכימה איתך לגבי הייבוש של לוונטיל, ואם הייתם פחות עסוקים בלהשמיץ אותי, הייתי רואים שאני עצמי יצאתי נגד הדבר הזה , ואני חושבת שהנוער , אחרי הכל הוא עתיד המפלגה. נקודה. אבל שהאמת לא תסנוור אותך ואת תמיר במקרה. ב. אני מאחלת לכם בהצלחה עם הישיבה שלכם, ושאולי משם תבוא הבשורה לנוער שינוי מבלי לחכות לטובות של מישהו מהמפלגה!

סליחה... משמיצים אותך

אני השמצתי אותך? ואם יש מישהו שהשמיץ אותך את יודעת שאת יכולה לספר לי ואת יודעת שאני רואה לנכון אני מג עליך בכל ליבי! מה זאת אומרת האמת שתסנוור אותי?! את יכולה להסביר את עצמך?! ב. תודה לך על האיחולים הלבבים, וכמו כן אן תיהיה נוחכת בישיבה הזאת יהיה לכבוד לנו.

ברצוני לדעת עוד משהו.

מי זה הנער שלא כל כך אוהב אותך? אתם יודעים חברים יקרים... בואו נגיד שיש כאן אייזשהי מנהלת אחת שלא כל כך אוהבת נער אחד... ומי זה שדואג להסיט נגד אנשים אחרים.!? אפשר לדעת על איזה מסע לינץ מדובר? כי אני לא מוכן שיעשו לאחראית הנוער שלנו לינץ!! מי שיעה לרונית לינץ' יש לו עסק איתי. לא יודע אני זוכר פעם שנראה לי שים מנהל הפורום ניסה לסתום לי את הפה...

ברצוני לדעת.

"המפלגה ועקרונותיה- עושים הכל בכדי לשקף זאת חיצונית, לא הולכים וכותבים דברים שגובלים בדיבה על אנשים במפלגה, זה לא יתכן ! " מי האיש או האנשים שכתבו בפורום דברים שגובלים בדיבה על אנשי המפלגה? מי?

אשרת

New member
כולם...

אולי הגיע הזמן שתבין, שאתה לא יודע הכל. אבל היו מקרים שנכתבו דברים אל אנשים במפלגה, שהם ממש היו הוצאת דיבה לשמה. ופה רונית בהחלט צודקת. מישהו מכם רוצה שיכתוב עליו שקרים במקרה?

נכון אני לא יודע הכל

ובגלל זה אני ילד סקרן, ורק מתוך סקרנות ושאיפה ליידע אפשר להתקדם. נו תתני דוגמאות של על גבול הוצאות הדיבה או כל מיני כאלו דברים? תני דוגמאות תני שמות, אני לא הייתי רוצה שיכתבו עלי שקרים.

אשרת

New member
זה לא רלוונטי.

אבל אני כן יכולה לספר שקבלתי מסר ממישהו שבקשר עם פריצקי , וביקש שאמחק הודעה של אדם מקסים אחד, בגלל שזאת הוצאת דיבה. די, הדיון הזה נמאס עלי לחלוטין. מאחלת לכם בהצלחה בקיום האסיפה ומי יודע, אולי אתם לא תראו אוזלת יד כמו המפלגה.

חחח..

את שמה על פריצקי או על אחד משליחיו?! אני לא מפחד מפריצקי!! הוא שום כלום1 ואת מפחדת מפריצקי?! מי הוא בכלל?! את ?!!? אז מה אם זה שאמר לך בטלפון, אתה לא חייבת לו כלום!!! את מנהלת הפורום ולא שליחו של פריצקי! ומי זה האדם המקסים הזה? איזה הוצאת דיבה?

אשרת

New member
החזרה למוטב...

זה באמת לא עניינך
הדוגמה הזאת הועלתה רק כדי לחדד נקודה מסוימת, שלעיתים אין לכם מושג על מה אתם מדברים והאשמות שלכם, לעיתים נובעות מבורות נטו. או כך שאני מעדיפה לחשוב. שיהיה.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

מיום ליום אני מתחיל פחות ופחות להאמין, ול"אחראית" הנוער רודפת התארים על לא לה, יש חלק רב בכך. ואסף, דבר איתי על אתמול בבקשה
תמיר.

לדניאל שלום

זה לא מוגזם שתגיבי אנחנו מפלגה ליברלית ואני שמח שתקחי חלק בדיונים זאת זכותך ואני רושם זאת בתור אחד שחולק עליך בעניין הזה. אני אישית אהיה מאושר עם תתפקדי אני סבור שיש לך את היכולת לתרום למפלגה ולנוער בפרט. אסף הנתנייתי קצת הגזים בהודעות שלו כמו ששמת לב מה זה לבקש ממשהי להסיר את אשמימותה וזאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה זאת. הוא לא התקשר בעשר אלא בעשר וחצי שעה שלא מתקשרים אין לי מושג מה רונית עשתה באותו זמן וזה לא רלוונטי זה לא ענייני אבל יש שעות שלא מתקשרים. אין לי בעיות ניסוח ואני לא מגזים בהודעות שלי

אוקי......./images/Emo13.gif

זה היה חד משמעי.... תודה רבה לך אני שמחה שאתה חושב ככה מאוד נחמד מצידך - אני שמחה לדעת שיש לנו חילוקי דעות אבל גם הסכמות - נכון אסף לפעמים באמת מגזים. אבל אולי אתה לא רואה את זה וזה בהחלט לא ביקורת או משהו אבל יש משהו קצת מוגזם בניסוח מעשה לא אנושי- אולי בגלל שאני מקשרת אותו באמת לדברים לא אנושים - אבל לצלצל למישהו גם בעשר וחצי (כמו שתיקנת אותי - תודה ) זה לא מעשה כזה מתועב- אני חושבת שאולי באמת ישנה סיבה שהוא התקשר בשעה כזו ושלרונית היה חלק בזה. היא צריכה להבין שזה לא בסדר לסנן מישהו - ובמקרה אם היא נפלה דווקא על אסף אז לדעת שיש סיכוי ואפילו סיבה די מוצדקת לשיחה בשעה כזואת שעדיין נראית לי שעה הגיונית ביותר- אבל זו רק אני.

לדניאל שלום

אין ב' מה אני חושב שזאת זכותך להשתתף בדיונים ובטח שלי אין זכות להחליט על מה תגיבי. יש לנו הסכמות וחילוקי דעות. אסף מגזים בהודעות שלו לפעמים הוא רושם שטויות או השמצות סתמיות. אני לא הגזמתי אין לו זכות לצלצל לאנשים שהוא לא מכיר באופן אישי בעשר וחצי. יש שעות מוגדרות ורצויי שהוא ידע אותן. לא היה ניסיון לסנן אותו אני סבור שאם היה מחכה בסלבנות רונית הייתה עונה לו. במידה והוא לא יודע מה המייל שלה יש מסר אישי בתפוז. אך זה לא מנע ממנו להתקשר בשעה מאוחרת בלילה

טומי שלום

טוב מה יש לי להגיב כבר?... די מיצינו את הנושא הזה- אתה חושב שאסף חוצפן ואני חושבת שהכול יצא בכלל מפרופורציות ואפילו מעודד מאי חיבה אישית שלך ושלו... אבל זה לא עיניני... ואני מקווה שאתה בטוח במאה אחוז כשאתה מדבר בשמה של רונית, אני כמו שאמרתי לא מכירה אותה ואין לי שום דבר נגדה יתר מכך כמו שצינית אני בטוחה שהיא אדם משכמו ומעלה אבל מי יודע אולי כן היה ניסיון לסנן? ותודה לך באמת שאתה מכבד את זכויותיי

למעלה